نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2759Likes

موضوع: آش رشته

نمایش نتایج: از 233 به 240 از 675
صفحه 30 از 85 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  1. #233
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,336
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    8121
    پسند کرده
    7500

    Re: آش رشته

    آش رشته دیروز ما البته انقدر کشکه شل بود که تزیینو خراب کرد.




    من اینجوری درست می کنم.
    یک لیوان ترکیب نخود و لوبیا سفید و نیم لیوان لوبیا چیتی رو 24 ساعت خیس می کنم.
    سه تا پیاز درشت رو پیاز داغ می کنم ته زودپز. کمی زردچوبه می زنم. بعد نخود و لوبیاها رو می ریزم با دو سوم زودپز آب یکساعت بپزه. (زودپز من وی ام افه.. مارکهای مختلف زمانهاش متفاوته) بعد از یک ساعت درشو باز می کنم و یک لیوان عدس اضافه می کنم و نیم ساعت با در نیمه باز (بدون فشار) می ذارم بپزه. بعد میریزم تو قابلمه بزرگ دو بسته سبزی حدود 800 گرم می ریزم و تا نصفه آب اضافه می کنم و یک ساعت می ذارم بپزه. بعد 2 قاشق سر پر آرد رو تو نصف لیوان آب سرد حل می کنم و توش می ریزم. نیم ساعت بعد یک لیوان کشک و نصف بسته رشته می ریزم و نیم ساعت بعد غلظتشو تنظیم می کنم. آش رشته بعد از سرد شدن سفت می شه پس رقیق می گیرم. کمی دیگه رو حرارت می مونه و حاضره.
    این دفعه پیاز داغ روش رو برای اینکه چیپسی بشه با دشتور نازمیدای عزیز تو مایکروفر درست کردم عالی شد.
    طرز تهیه پیاز داغ چیپسی و روش های نگهداری آن
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ در ساعت ۰۶:۵۰ بعد از ظهر
    anjelina این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. بانک بند ناف
  3. #234
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    رشــت
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    52
    پسند کرده
    0

    Re: آش رشته

    آش رشته
    golnare atashin این نوشته را پسندیده.
    به خودم می بالم که در آغوش تو زندگی کرده ام ...
    مادر...

  4. #235
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: آش رشته

    من یه روش ابداع کردم برای درست کردن یه عالمه سیر داغ چیپسی در عرض پنج دقیقه بدون اینکه دستتون بو بگیره واذیت بشه
    اول سیرها روحبه حبه میکنم
    احتیاجی نیست پوستش رو بگیرید
    بعد سری مخصوص حلقه حلقه کردن سیب زمینی رو روی غذاساز نصب می کنیم بعد سیرها رو با پوست از بالا می ریزیم توی دستگاه
    بگذارید سیرها خودش بره پایین احتیاج به فشار دادن نیست
    حالا یک مخلوط از سیر نازک حلقه شده با پوست دارین
    برای خلاص شدن از پوستها فقط کافیه کمی روش اب بریزید همه پوستها میار روی سطح اب
    وسیرها پایین می مونه مثل وقتی که می خواییم برنج رو بشوریم ابش رو خالی می کنیم
    همه پوستها به راحتی جدا میشه
    بعد سیرها رو سرخ کنید
    به همین راحتی به همین خوشمزگی
    golnare atashin این نوشته را پسندیده.

  5. #236
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    403
    پسند شده
    8266
    پسند کرده
    19082

    Re: آش رشته

    آش رشته ی افطاری و عجله ای

    به علت وقت کم و نزدیک بودن افطار همه مواد رو بجز عدس توی زود پز ریختم - بعد پخت عدس ریختم و دوباره توی زودپز - پیاز داغ آماده ی عزیز فریزری و رشته - انصافا عالی ی بود

    golnare atashin این نوشته را پسندیده.

  6. #237
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    156
    پسند کرده
    0

    Re: آش رشته

    سلام به همه هنرمندای عزیزم
    یک سوال دارم که ممنون میشم جوابمو بدید
    نعنا رو چه جوری درست کنم؟که رنگ روغنش سبز بشه؟از چه جور نعنایی استفاده میکنید منظورم خشک .تازه.پودر .خورد شده؟؟؟؟
    و اینهم آش سفره افطار من با تزینن فوق مبتدی

    golnare atashin این نوشته را پسندیده.

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  7. #238
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: آش رشته

    نقل قول نوشته اصلی توسط صدف
    من یه روش ابداع کردم برای درست کردن یه عالمه سیر داغ چیپسی در عرض پنج دقیقه بدون اینکه دستتون بو بگیره واذیت بشه
    اول سیرها روحبه حبه میکنم
    احتیاجی نیست پوستش رو بگیرید
    بعد سری مخصوص حلقه حلقه کردن سیب زمینی رو روی غذاساز نصب می کنیم بعد سیرها رو با پوست از بالا می ریزیم توی دستگاه
    بگذارید سیرها خودش بره پایین احتیاج به فشار دادن نیست
    حالا یک مخلوط از سیر نازک حلقه شده با پوست دارین
    برای خلاص شدن از پوستها فقط کافیه کمی روش اب بریزید همه پوستها میار روی سطح اب
    وسیرها پایین می مونه مثل وقتی که می خواییم برنج رو بشوریم ابش رو خالی می کنیم
    همه پوستها به راحتی جدا میشه
    بعد سیرها رو سرخ کنید
    به همین راحتی به همین خوشمزگی
    کسی این روش رو امتحان نکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #239
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۷
    نوشته ها
    414
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    156
    پسند کرده
    0

    Re: آش رشته

    نقل قول نوشته اصلی توسط s.t.j
    سلام به همه هنرمندای عزیزم
    یک سوال دارم که ممنون میشم جوابمو بدید
    نعنا داغ رو چه جوری درست کنم؟که رنگ روغنش سبز بشه؟از چه جور نعنایی استفاده میکنید منظورم خشک .تازه.پودر .خورد شده؟؟؟؟

    http://www.mamipic.com/share-7CF3_50302B45.html

    خدایا !!!!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]تو فقط با من باش[/HIGHLIGHT]

  9. #240
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    50
    پسند کرده
    0

    Re: آش رشته

    صفورا جان
    من پیاز رو که سرخ کردم یکم نمک و کمی زرد چوبه میریزم یه تفت کوچولو میدم و بعد نعنا خشک رو که پودر کردم اضافه و زود از رو شعله برمیدارم ، اگه زیاد بمونه نعنا میسوزه ، یه تفت کوچولو بدی کافیه ، من از این روش استفاده میکنم ، روغنش هم سبز میشه
    من ، امضا بلد ندارم ــــــ انگشت میزنم

صفحه 30 از 85 نخستنخست ... 202728293031323340 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما