نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1991Likes

موضوع: انواع کیک موز

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 148
صفحه 1 از 19 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    147
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    218
    پسند کرده
    1

    Re: کیک موز با گردو


    اینم کیک شکلاتی موزوگردوی من که طبق دستوررویاجون درمطبخ رویادرست کردم وبسیارخوشمزه شدباتشکرازرویاجون
    marie, باران67 و كيميا65 این نوشته را پسندیده.
    من از اون آسمون آبی میخوام...

  2. #2
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7046
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: کیک موز با گردو

    نقل قول نوشته اصلی توسط marya
    سلام.
    تو دستور این کیک جوش شیرین داره و از اونجایی که مصرف این ماده تو خونمون ممنوعه کسی جایگزینی براش سراغ داره؟ یا میشه حذفش کرد؟
    من به گفته های صبا جون اضافه کنم که علاوه بر bp نمک میوه هم میتونه جایگزینش باشه اما مقدار ماریاجون:

    اگه نمک میوه استفاده میکنی همون به اندازه ی مقدار جوش شیرین دستورت بریز اما اگه از bp استفاده میکنی باید مقدارشو دوبرابر کنی
    که من پیشنهادم همون استفاده از bp هستش چون نمی دونم کیک با نمک میوه چی میشه من زیاد ازش استفاده می کنم اما تو کیک تاحالا نریختم! هر چند که ضررش انگاری از اون دوتا کمتره
    پس ؛ 1 ق چ جوش شیرین = 1 ق چ نمک میوه = 2 ق چ(1 ق غ) bp

    راستش این اندازه هارو تجربی کسبیدم حالا هرکی دقیق میدونه هم لطفا بکمکه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  3. #3
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,207
    میزان امتیاز
    244
    پسند شده
    7046
    پسند کرده
    3915

    ویترین مدال ها

    Re: کیک موز با گردو

    نقل قول نوشته اصلی توسط marya
    مرسی دوست جونها. پس bp هم مثل جوش شیرین بریزی تو ماست می جوشه؟!(وای چقده من مبتدیم!!)
    ماریا جونم فقط جوش شیرین و نمک میوه رو قاطی ماست میکنن (که میجوشه و پف میکنه) اگه میخوای بیکینگ پودر بریزی قاطی آرد کن دوستم

    من دستور این کیک رو ندیدم اما اگه قاطی ماست میکنه پس شما همون نمک میوه رو بریز ، یه چیزی مثل کیک یزدی میشه دیگه
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #4

    Re: کیک موز با گردو

    نمک میوه : نمک ميوه پودر سفید رنگی شامل نشاسته، جوهر لیمو، جوش شيرين، پیروفسفات و آرد گندم به میزان خیلی کم است و برای هوادهی در کیک های کوچک از آن استفاده ميشه.فکر ميکنم مدت زمانی که جوش شيرين فعال هست ، نمک ميوه هم همان حدود اثر خودشو نگه ميدارد حدود 2 سال
    منبع : فروم هنر آشپزی
    *سایه روشن*, باران67 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: کیک موز با گردو

    كيك موز بدون گردو

    akram. و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    114
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: کیک موز با گردو

    دستور اين كيك موز رو از وبلاگ يواش فود آفاق جون برداشتم .

    موز ۴عدد متوسط رسیده
    شکر ۴/۳ پیمانه
    تخم مرغ ۲ عدد
    روغن مایع ۲/۱ پیمانه
    آرد سفید ۲/۱و۱ پیمانه
    جوش شیرین ۲/۱ ق چایخوری
    نمک ۲/۱ ق چایخوری
    وانیل ۱قاشق چایخوری
    بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
    سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
    شکلات سیاه خرد شده ۱ قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:
    - اول موزها رو با پشت چنگال خوب له می کنیم. شکر رو بهشون اضافه می کنیم و بعد هم تخم مرغ ها و روغن و وانیل رو٬ بعدش خوب با چنگال همشون می زنیم.
    - حالا آرد و بیکینگ پودر روی مخلوطمون الک می کنیم٬ جوش شیرین رو روی آرد می ریزیم و روش هم سرکه رو٬ اجازه می دیم تا حباب کنه.
    - سپس نمک رو اضافه می کنیم٬ شکلات رو هم اضافه می کنیم.
    - با قاشق تا حدی که آرد با مواد مخلوط شه نه بیشتر و بعد مواد رو توی قالب مستطیلی با کره چرب شده می ریزیم.
    - قالب رو توی فر که با ۱۸۰ درجه سانتیگراد از ۱ ربع قبل گرم شده میذاریم. ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بعد آماده اس. بعد از آماده شدن حتما" سرد سرد بشه و بعد برش بزنید و گرنه برشا خوب در نمیاد.
    akram. و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amitis آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۶
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    427
    پسند کرده
    173

    Re: انواع کیک موز

    من با دستور رویا جون (مطبخ رویا ) درس کردم فقط کاکائو اضافه نکردم و به مقداریش شکلات اضافه کردم

    akram. و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آموخته ام قبل از آنکه ما را بفهمند دیگران را درک کنم!

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۵
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    67
    پسند کرده
    0

    Re: انواع کیک موز

    با سلام امروز براتون ۲ تا دستور تهیه کیک موز میزارم که شبیه هم هستن ولی* یکیس با کیک باکس درست می*شه و یکی* معمولی*
    اگه از این دستور واسه کیکِ وارونه خوشتون عمده

    همچنین یک مدل کیک وارونه گلابی را هم دستورش را پرسلا اینجا گذشتم که راحته و شبیه این کیک موز خیلی* شیک هستش

    کیک وارونه upside down cake

    کیک موزی وارونه مدل اول (آسون با کیک باکس)



    مواد لازم

    یک پیمانه شکر قهوه*ای
    ۶ ق ق کره بدون نمک در خارج از یخچال نگهداری شده
    یکی* دوتا موز رسیده لهه شده
    یک باکس کیک حاضری (میتونید از هر نوع کیکی که دوست دارید استفاده کنید)
    ۲ موز رسیده لهه شده



    طرز تهیه

    - فر* را رو ۳۵۰ درجه بذرید
    ۲-کره و شکر قهواهی را با هم خوبِ خوب بزنید میتونید از میکسر برقی استفاده کنید یا غذا ساز یا هم که هردو را بریزید تو یه قابلمه کوچیک رو حرارت کمِ کم هی* میکس کنید که فقط گرم بشن بد خوب ۲-۳ دقیقه هم بزنید تا شکر حسابی* آب بشه تو کره
    ۳- ته ظرف ککتون را خوب با روغن چرب کنید، بد این میکسِ شکر و کره را که در قدم دوم درست کردید بریزید یکنواخت ته ظرفتون
    ۴- موز*های (لیست اول) را که به قطر یک سانیمتر اسلیس کردید بچینید ته ظرف ریه شکر و کاره طوری که ته ظرف همش پر شه،،میتونید مدل*های مختلف بچینید من چند تا مدل میزارم اینجا
    ۵- کیک بککس را طبق دستورِ روش مخلوط کنید با تخم مرغ و روغن و آب(بجای یک چارم پیمانه از آب که باید داخلش بریزید اون موز رسیده لهه شده را بریزید توش)
    ۶- این مایه را بریزید رو مژیی که ته ظرف چیدید و ابزرید تو فر* واسه نیم ساعت ،،،بد از ۲۰ دقیقه حواستون باشه چون ممکنه بسوزه با خلال دندون تست کنید اگه از تو کک تمیز بیرون اومد کیک را بیاورید از تو فر* بیرون
    ۷ - بذرید کزک تو ظرفش ۵-۱۰ دقیقه خنک بشه بد یه چاقو به آرام می**بکشید دور تا دورش که از ظرف جدا شه بد هم اون را با دقت تو یه بشقاب وارونه کنید،
    ۸- این کیک همون لحظه خیلی* هوس انگیزه و بسیریر زیباست ،،،،میتونید روش را نایلون بکشید و چند روزی ۲-۳ روز نگاه دارید، که بنظر من روز سوم خیلی* بیشتر خوشمزه هست ولی* راستش قیفاش کمی* بیریخت می*شه روز دوم.

    این عکسها از اینترنت هستش






    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۲/۲۲ در ساعت ۰۴:۳۶ بعد از ظهر
    akram. و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خودت را و آرزوهات را باور کن!!!!! اگه خودت خودتو باور نکنی*، چطوری توقع داری دیگران باورت کنن؟

صفحه 1 از 19 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما