نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree777Likes

موضوع: مرغ ذغالی

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 86
صفحه 3 از 11 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,795
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2888
    پسند کرده
    1062
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    فافا جون حساسیت ادمها به مزه ها با هم فرق میکنه عزیزم..من طبق دستور دو قاشق غذا خوری سر خالی مایونز کم چرب ریختم...و به نظرم مزه مایونزش واسه من زیاد بود..واسه همین با اب لیمو تعدیلش کردم...من دفعه دیگه مایونزم رو کمتر میریزم..
    اعتراف میکنم ایدا جون که حواسم به چنین چیزی نبود! اخه خودم با مزه مایونز حال میکنم.شده یه قاشق دستم گرفتم و هی مزه مزه اش کردم!
    ببخشین
    aydaa و الی65 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,447
    میزان امتیاز
    176
    پسند شده
    4397
    پسند کرده
    5507
    سلام به همه

    خب منم برای مهمونی که داشتم این غذا ی خوشمزه رو درست کردم .خب چون دورقم غذای دیگه هم داشتم اولش اصلا ازش استقبال نشد اما وقتی خودم با به به چه چه حسابی میل نمودم کم کم متوجه شدند که چی دارند میخورند .مزه وطعم گمشده ای توش بود که حس میشد اما به زبون نمی اومد .من پیاز داغم خیلی زیاد بود روغنشم فراوون شد برای همین مرغ رو با دورچین نارنج وچیپس خلالی وجعفری تو ظرف مخصوص گذاشتم وبعد مایع پیاز وروغنش رو تو سس خوری ریختم با قاشق گذاشتم که بعدا فهمیدم برادرشوهر جان تهش رو در آورده .

    برای ذغالش هم باید بذارین ذغالش خوب خوب سرخ بشه تکه اش هم بزرگ باشه بعد تو ظرف که میندازین وتو قابلمه میذارین طبق گفته ی دوستمون حتما روغن چند قطره ای روش بریزین .برای من دوووووووووووووود کرد حسابی طوری که تا یه ربع داخل قابلمه دود بود .من که میدونستم چیکار کردم عشق کردم از طعم غذا اما اونهایی که نمیدونستم تو شک بودند که چرا طعم مزغ کبابی میده اما کبابی نیست .هههههههههه خلاصه بعد از کلی معما بازی جواب سوال رو بهشون گفتم که تازه بعد اون وتناول از خوراک متوجه شدند چی خوردن .برادرشوهرم میگفت زنداداش این سسش عالی بود .

    دست آموزش دهندگان درد نکنه .

    شرمنده اصلا نتونستم از غذاها عکس بگیرم.
    سالادوسبزیجات
     
    محیا خانوم, پرپرک, ada و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  3. #19
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,903
    میزان امتیاز
    67
    پسند شده
    2655
    پسند کرده
    5204
    من دارم یه کار بد میکنم
    ببخشید عکس ندارم اما اضافه میکنم حتما
    من دیروز درستش کردم. با زعفرون زیاد و ببخشید که تو دستورش دست بردم اما با کمی ادویه مرغ آبادانی
    خیلی خوشرنگ شد. و البته خیلی خیلی خوشمزه. یه قاشق هم سس زدم چون اخلاق مامانم خاصه و ممکن بود ازش نخوره.
    دوبار ذغال گذاشتم روش و بار اول یه تیکه دنبه انداختم روش و چند قطره روغن. همه پسندیدن. یه تیکه هم امروز آوردم سرکار تا تجدید خاطره بشه واسم
    پرپرک, titish khanoom, ostooreh و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  4. #20
    چه جالب این روش...من با برنج این کار رو انجام می دم،یعنی برنج آب کش می کنم و داخل قابلمهفحالا زغالی رو که داغ کردم توی نلبکی می ذارم و روی برنج و دم کنی....ووووووی بوی برنجهای عروسی های قدیم می گیره،یادش بخیر بچگی
    ostooreh, ada, aydaa و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    1159
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    از همتون ممنونم من با پست گذاشتن و نقل قول كردن مشكل پيدا كردم در اولين فرصت نكات جديدو به پستم اضافه ميكنم.
    aydaa و shalizar این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    graph آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۵
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    68
    پسند کرده
    60
    ما بوی دود و زغالو دوست نداریم کلا سس ها و برنج و غذاهای دودی نمی خوریم می شه ذغالو حذف کرد؟


  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    2,089
    میزان امتیاز
    1578
    پسند شده
    23070
    پسند کرده
    19775
    با دستور ص1 فقط یه ق مایونز ریختم+ ادویه مرغ هاتی کارا. کمی از روغنش رو برای ته دیگ برنج استفاده کردم آخه خیلی چرب شده بود

    نام: Picture 137.jpg نمایش: 2872 اندازه: 50.5 کیلو بایت
    نام: Picture 138.jpg نمایش: 2792 اندازه: 46.1 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ...
     
    مامان غزل, samin88, aydaa و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره سربی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران - بنی هاشم
    نوشته ها
    204
    میزان امتیاز
    136
    پسند شده
    3016
    پسند کرده
    1122
    با دستور خوب سعیده جون با کمی تغییرات

    من با یه قاشق مایونز درست کردم که خیلی خوب شد اصلا" چرب نبود . الو برقانی هم توش ریختم که خیلی خوشمزه شده بود و در آخر کنارش هویج بخار پز گذاشتم . واقعا" طعم استثنائی داره . سعیده جون دست خودت و خواهر گلت درد نکنه

    نام: مرغ ذغالی.jpg نمایش: 2982 اندازه: 99.5 کیلو بایت
    zardin, bahargol, sara chef و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 3 از 11 نخستنخست 123456 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما