نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree745Likes

موضوع: مرغ ذغالی

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 82
صفحه 2 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    نوشته ها
    30
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    93
    پسند کرده
    2
    ولی بچه ها سعی کنید مداوم درست نکنید من شنیدم سس مایونز اگر پخته بشه خیلی ضرری میشه
    پری رخ, saeedeh64 و بنیتا.ر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط بنیتا.ر نمایش پست ها
    با اجازه سعیده جون بگم که من قبلا این روش رو توی برنامه به خانه بر میگردیم دیده بودم.
    آقایی که این غذا رو یاد دادن برای اینکه بوی دود بگیره مثل روشی که سعیده جان وضیح دادن یه تکه ذغال رو داغ و سرخ کردن و گذاشتن داخل یک تکه فویل که به شکل یه کاسه کوچیک فرم داده بودنش و گذاشتنش وسط مرغا و روی ذغال چند قطره روغن مایع ریختن و اینکار باعث شد که ذغال حسابی دود کنه .بعد در ظرف و گذاشتن.5 دقیقه بعد غذا آماده بود.


    بنيتا جان ممنون من اون برنامه رو نديدم اما تو نت كه سرچ كردم تا ببينم اين دستور رو پيدا ميكنم يا نه چيزي پيدا نكردم فقط يه نوع ساندويچ بود كه واسه ذغالي شدن همين جور كه شما نوشتيد عمل كرده بود خودم دفعه بعد همين كارو ميكنم تا ببينم بيشتر طعم ميگيره يانه.
    aydaa, بنیتا.ر و پری رخ این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    [QUOTE=مامان عاشق 1;760467]باتشکر از سعیده جان اینم مرغ زغالی من فقط یک سوال زیاد مزه و بوی زغال نمیداد زغالو تا میذاشتم تو ظرف وسط مرغا قرمزیش تموم میشد



    نوش جان عزيزم
    خب همين قدرم طول ميكشه سريع قرمزيش ميره ولي كفايت ميكنه!حالا شما هم نكته بنيتا جونو امتحان كنيد شايد بيشتر به طعم مطلوبتون نزديك شد.
    ada و الی65 این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1142
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Behnaz.j نمایش پست ها
    جلل الخالق... چه چیز جالبیه... مرسی سعیده جونم فقط دوتا سوال اینکه به جای مایونز میشه از ماست استفاده کرد؟؟ یا مرغ ربی رو ذغالی کرد؟؟؟ مرسی گلم

    خواهش ميكنم عزيزم
    راستش من در حد 3-4 بار طبق دستور اصلي پختم و اين تغييراتي كه گفتيد رو ندادم ...بهناز جان به نظرم يه بار طبق دستوري كه گفتم طبخ كنيد تا به طور كلي دستتون بياد طعمش بعد رب استفاده كنيد يا ماست تا ببينيد همونطور ميشه يانه يا چه فرقي ميكنه...در مورد ماستم منكه امتحان نكردم ولي فكر ميكنم حذفش خيلي تاثير داشته باشه چون خيلي موثره تو مزه اش شايد نصف اون ميزان ماست و نصفش مايونز بهتر باشه تا حذف كاملش.
    aydaa و پری رخ این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سالاری آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۹
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    2,624
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4168
    پسند کرده
    10657
    یعنی هیچ ادویه دیگه ای نمیخاد؟؟ زردچوبه رب..فلفل ابلیمو؟؟
    من دارم درست میکنم حالا میام بهتون خبر میدم
    اما قبل کبابی ها رو تو مایونز گذاشتم خوشمزه میشد ....تو ماست هم همینطور ترد میشه مرغ اگه به ابمرغ 2 تا حبه قند بزنید عالی میشه


    یه روش دیگه هم مادرشوهرم داره مرغو با قره قروت تفت میده بسیوررر خوشمزه میشه


    خب حالا ویرایش میکنم که این مکرغو پختم خیلی خوب بود چرب بود چون روغن زیاد ریختم اما چربشم خوشمزه بود برخلاف ایدا من روغن روشم خوردم خخخخ
    ویرایش توسط سالاری : ۱۳۹۲/۰۹/۲۸ در ساعت ۰۱:۳۲ بعد از ظهر
    live, saeedeh64, mosafer و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ffffff]الهم صل علی محمد وال محمد[/HIGHLIGHT]

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    خب من این غذا رو درست کردم و به علت عجله همسرم نتونستم عکس بگیرم عوضش تجربیاتم رو میگم..من پیاز و مرغ رو طبق دستور تفت دادم بعدم مایونز کم چرب رو بازم طبق دستور اضافه کردم اما خیلی چرب شد مجبور شدم ذره ذره اون روغن اضافی رو با قاشق بگیرم شما اگه چرب دوست ندارین حواستو باشه که با روغن کمتری پیاز و مرغ رو تفت بدین..من ی لیوان اب ساده هم اضافه کردم که به نظرم اشتباه کردم و اصلا نیازی نبود چون خیلی طول کشید تا غلیظ شه تازهه اخرش هم به خوشگلی مرغ سعیده جون نشد شما قابلمه کوچیکتر انتخاب کنین که مجبور نشین اب اضافه کنین..طعم مایونز مرغ من خیلی زیاد بود انگار که داشتم مایونز خالی میخوردم واسه تعدیل کردن طعمش یکم اب لیموترش تازه توش ریختم که خیلی خوب شد...نکته اخر اینکه من 5 6 تا زغال گنده رو سرخخ کردم روشم روغن ریختم که دود کنه جند بار هم این کارو تکرار کردما...رو گاز که بود عطرش همه جا پیچید انگار داشتی جوجه کباب زغالی درست میکردی واقعا..اما وقتی غذا رو کشیدم اصلا طعم زغال نمیداد...فقط لقمه اخر همسرم گفت که بوی زغال رو حس کرده..نمیدونم اشکالم از چی بود...من قابلمه ام از اینا بود که در شیشه ایی داره و ی سوراخ رو درش هوا ازش خارج میشد دفعه بعد موقع زغالی کردن این سوراخ رو با ی چیزی از بیرون کیپ میکنم تا بوش بیشتر بمونه..
    در اخر هم مرسی سعیده جون خیلی متنوع بود..
    fafa2, ostooreh, پری رخ و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  8. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065
    دوستان جون فکر کنم یه اشتباهی پیش اومده.نکنه شما فکر کردین که یه لیوان سس مایونز باید بریزین که اینقدر هول و ولا دارین که ماست بریزین یا مزه مایونز خالی میداد؟؟؟!!!
    دیگه دو قاشق سس که این حرفها را نداره!!!!
    بعد هم فکر کنم طبق گفته سعیده جون اگه قابلمه گود و کوچیک انتخاب کنین دودش بیشتر تو قابلمه میمونه و میره تو خورد مرغ نه اینکه تو فضای قابلمه پخش بشه!
    ستاره سربی, ati joon, آهو مشکی پوش و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    فافا جون حساسیت ادمها به مزه ها با هم فرق میکنه عزیزم..من طبق دستور دو قاشق غذا خوری سر خالی مایونز کم چرب ریختم...و به نظرم مزه مایونزش واسه من زیاد بود..واسه همین با اب لیمو تعدیلش کردم...من دفعه دیگه مایونزم رو کمتر میریزم..
    ویرایش توسط aydaa : ۱۳۹۲/۰۹/۲۸ در ساعت ۰۵:۳۰ بعد از ظهر
    Negara, fafa2, sheida sheida و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

صفحه 2 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما