نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree794Likes

موضوع: مرغ ذغالی

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 89
صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 89101112 آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    928
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    326
    پسند شده
    7757
    پسند کرده
    7170

    ویترین مدال ها

    -----------------
     
    باران67, zakizadeh, گیتار و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    397
    نوشته های وبلاگ
    107
    میزان امتیاز
    815
    پسند شده
    7633
    پسند کرده
    9356

    ویترین مدال ها

    مرغ ذغالی لذییییذ
    اگه اینقدر چرب نبود هفته ای 1بار درست میکردم
    البته من غیر از نمک فلفل سیاهم بهش میزنم و حدود 1-2 ساعت میزارم استراحت کنه بعد سرخش میکنم
    برای قسمت ذغالیش هم 2تیکه فویل آلومینیومی رو چندلایه تا میکنم و مابین مرغا قرارش میدم و ذغال رو روش میزارم
    من این مدل مرغ رو خیلی تنگ آب میگیرم (تنگ آب یعنی میزارم آبش حسابی تبخیر بشه و در نهایت سس غلیظی بمونه)
    نام: IMG_5912.jpg نمایش: 1077 اندازه: 89.5 کیلو بایت
    najmehkhatoon, zakizadeh, گیتار و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    928
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    326
    پسند شده
    7757
    پسند کرده
    7170

    ویترین مدال ها

    مرغ ذغالی
    مرغ ذغالی با دستور بالا
    نام: photo_2017-01-01_15-30-19.jpg نمایش: 770 اندازه: 117.4 کیلو بایتنام: photo_2017-01-01_15-30-28.jpg نمایش: 777 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    -----------------
     
    باران67, گیتار, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #84
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,807
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2323
    پسند شده
    95846
    پسند کرده
    81044

    ویترین مدال ها

    طبخ مرغ با سس مایونز




    در ادامه روش های مختلفی از طبخ مرغ که قبلا براتون گذاشتم،امروز میخوام یه روش دیگه از پخت مرغ رو باهاتون به اشتراک بگذارم.

    یه تاپیکی به نام مرغ ذغالی داریم که دوست عزیزمون سعیده جان ،در اون روش خاصی از طبخ مرغ رو به اشتراک گذاشتن.
    مرغ ذغالی



    توی این دستور،مرغ رو مزه دار میکنیم.بعد از اون سرخ کرده و داخل یک سس خاص و خوشمزه میگذاریم تا بپزه.
    سس این خورش متشکل از مواد زیر هست:
    پیاز داغ به همراه سس مایونز و زعفران و آب

    در اخر برای ایجاد طعم دودی، هم مرغ رو با کمک ذغال دودی میکنیم.

    طبخ مرغ با عطر و طعم ذغالی و دودی خودش حس و حال جالبی داره و تنوع خوبی هست

    ولی میتونین بدون دودی کردن مرغ ،از این روش طبخ استفاده کنین و از خوردن یه غذای فوق العاده خوشمزه لذت ببرین.

    ممنونم از دوست عزیز ،سعیده جان بابت دستور خوبشون


    pooneh 007, nora1, RE79EL و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    siminjoon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۰۷
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    123
    چه جالب. من عاشق غذاهای دودی ام
    چند تا سوال از کدبانوها
    ولسه مهمونی بخوام زغالو بذارم خونه بوی دود نمیگیره؟بعد دودی کردنش بوی دودش نمیره از مرغ اگر بخوام چن ساعت قبل مهمونی درساش کنم؟

    این روشو واسه دودی کردن مزه میرزا قاسمی هم کاربرد داره؟ که بادمجونو دودی نکنیم آخر کار از این روش استفاده کنیم
    باران67 و emetis این نوشته را پسندیده.
    توکلت علی الله ولا غیر

  6. #86
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,807
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2323
    پسند شده
    95846
    پسند کرده
    81044

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط siminjoon نمایش پست ها
    چه جالب. من عاشق غذاهای دودی ام
    چند تا سوال از کدبانوها
    ولسه مهمونی بخوام زغالو بذارم خونه بوی دود نمیگیره؟بعد دودی کردنش بوی دودش نمیره از مرغ اگر بخوام چن ساعت قبل مهمونی درساش کنم؟

    این روشو واسه دودی کردن مزه میرزا قاسمی هم کاربرد داره؟ که بادمجونو دودی نکنیم آخر کار از این روش استفاده کنیم
    گلم خونه که بو میگیره
    و مورد دیگه اینکه پیشنهاد میدم غذا رو تازه برا مهمونی سرو کنی خصوصا مرغ که خیلی خیلی طعم و مزه ی پخت تازه ش با چند ساعت مونده ش فرق داره
    در مورد میرزاقاسمی هم،نه فدات شم
    میرزاقاسمی مزه ش به بادمجون دودیش هست.
    این روش فقط یه بوی دود بهش میده
    اصلا مزه ی اصلی رو تجربه نخواهی کرد.
    mitra40 و siminjoon این نوشته را پسندیده.

  7. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۶/۱۱/۱۲
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    یعنی شک نکنیم راستش دو دل هستم واسه خاطر مایونزش؟؟؟؟؟
    پس توکل بخدا درستش میکنیم ببینیم چه پیش میاد




    جراحی زیبایی بینیجراحی بینیپروتز چانه

  8. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    7,269
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1375
    پسند شده
    60521
    پسند کرده
    67411

    ویترین مدال ها

    دستورشو از صفحه اول بردم.

    #مرغ_ذغالی هستن ایشون
    به تكه هاي مرغ نياز داريد به مقدار لازم خودتون كه هرچي كوچيكتر باشن مثله رون بهتره چون سريعتر پخته ميشه.به مرغهامون نمك(فقط نمك)ميزنيم و روشو ميپوشونيم و 10 الي 15 دقيقه فرصت بديد تا بره به جسمش.
    بعد شروع كنيد مرغ رو در روغن نسبتا فراوون سرخ كنيد حسابيييي همه طرفش رو سرخ كنيد طوري كه مطمئن بشيد داخلش پخته و طلايي بشه.
    بهتره ظرف كوچيك و گود باشه تا داخلش هم مغز پخت بشه.
    همزمان با سرخ شدن مرغ تو تابه ي ديگه كف تابه رو با پياز*خلالي*بپوشونيد زيادددددد و اونم تفت بديد و طلاييش كنيد .
    كمي زعفران دم كنيد و با 2 قاشق غذا خوري مايونز مخلوط كنيد و در 1 ليوان آب حلش كنيد
    مرغ ها كه طلايي شد منتقل كنيد روي پيازها و سس مخلوط رو بريزيد روش.
    درب ظرف رو بگذاريد و شعله كم*
    همونطور كه ميبينيد كم كم تغيير حالت ميده سس و غليظ ميشه*
    اگه مطمئن بوديد پخته داخلش ميتونيد الان برش داريد اگه نه و دوست داريد سسش غليظ تر شه بذاريد بمونه تا بيشتر آبش تبخير شه.
    عمليات نهايي و اصلي و خوشمزه تر شدنش اينجاست: وقتي خواستيد خاموش كنيد زير غذا رو ،تكه ذغالي رو بر ميداريد و روي گاز سرخش مي كنيد حسابيييي و بعد داخل كاسه استيل مي گذاريد و روش چند قطره روغن... و توي تابه و دربش رو ميگذاريد وقتي سرخيش و دودش رفت آماده است.

    ویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ در ساعت ۰۷:۵۱ بعد از ظهر
    ستار, zakizadeh و m1361 این نوشته را پسندیده.
    امام علی علیه السّلام فرمودند:
    اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
    _
    برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 89101112 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما