نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree777Likes

موضوع: مرغ ذغالی

نمایش نتایج: از 81 به 86 از 86
صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    927
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    324
    پسند شده
    7725
    پسند کرده
    7093

    ویترین مدال ها

    -----------------
     
    باران67, zakizadeh, گیتار و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    387
    نوشته های وبلاگ
    107
    میزان امتیاز
    800
    پسند شده
    7400
    پسند کرده
    9266

    ویترین مدال ها

    مرغ ذغالی لذییییذ
    اگه اینقدر چرب نبود هفته ای 1بار درست میکردم
    البته من غیر از نمک فلفل سیاهم بهش میزنم و حدود 1-2 ساعت میزارم استراحت کنه بعد سرخش میکنم
    برای قسمت ذغالیش هم 2تیکه فویل آلومینیومی رو چندلایه تا میکنم و مابین مرغا قرارش میدم و ذغال رو روش میزارم
    من این مدل مرغ رو خیلی تنگ آب میگیرم (تنگ آب یعنی میزارم آبش حسابی تبخیر بشه و در نهایت سس غلیظی بمونه)
    نام: IMG_5912.jpg نمایش: 781 اندازه: 89.5 کیلو بایت
    najmehkhatoon, zakizadeh, گیتار و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

  3. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    927
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    324
    پسند شده
    7725
    پسند کرده
    7093

    ویترین مدال ها

    مرغ ذغالی
    مرغ ذغالی با دستور بالا
    نام: photo_2017-01-01_15-30-19.jpg نمایش: 487 اندازه: 117.4 کیلو بایتنام: photo_2017-01-01_15-30-28.jpg نمایش: 489 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    -----------------
     
    باران67, گیتار, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #84
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,788
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2299
    پسند شده
    95235
    پسند کرده
    80434

    ویترین مدال ها

    طبخ مرغ با سس مایونز




    در ادامه روش های مختلفی از طبخ مرغ که قبلا براتون گذاشتم،امروز میخوام یه روش دیگه از پخت مرغ رو باهاتون به اشتراک بگذارم.

    یه تاپیکی به نام مرغ ذغالی داریم که دوست عزیزمون سعیده جان ،در اون روش خاصی از طبخ مرغ رو به اشتراک گذاشتن.
    مرغ ذغالی



    توی این دستور،مرغ رو مزه دار میکنیم.بعد از اون سرخ کرده و داخل یک سس خاص و خوشمزه میگذاریم تا بپزه.
    سس این خورش متشکل از مواد زیر هست:
    پیاز داغ به همراه سس مایونز و زعفران و آب

    در اخر برای ایجاد طعم دودی، هم مرغ رو با کمک ذغال دودی میکنیم.

    طبخ مرغ با عطر و طعم ذغالی و دودی خودش حس و حال جالبی داره و تنوع خوبی هست

    ولی میتونین بدون دودی کردن مرغ ،از این روش طبخ استفاده کنین و از خوردن یه غذای فوق العاده خوشمزه لذت ببرین.

    ممنونم از دوست عزیز ،سعیده جان بابت دستور خوبشون


    pooneh 007, nora1, RE79EL و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    siminjoon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۴/۰۷
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    45
    پسند کرده
    123
    چه جالب. من عاشق غذاهای دودی ام
    چند تا سوال از کدبانوها
    ولسه مهمونی بخوام زغالو بذارم خونه بوی دود نمیگیره؟بعد دودی کردنش بوی دودش نمیره از مرغ اگر بخوام چن ساعت قبل مهمونی درساش کنم؟

    این روشو واسه دودی کردن مزه میرزا قاسمی هم کاربرد داره؟ که بادمجونو دودی نکنیم آخر کار از این روش استفاده کنیم
    باران67 و emetis این نوشته را پسندیده.
    توکلت علی الله ولا غیر

  6. #86
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,788
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2299
    پسند شده
    95235
    پسند کرده
    80434

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط siminjoon نمایش پست ها
    چه جالب. من عاشق غذاهای دودی ام
    چند تا سوال از کدبانوها
    ولسه مهمونی بخوام زغالو بذارم خونه بوی دود نمیگیره؟بعد دودی کردنش بوی دودش نمیره از مرغ اگر بخوام چن ساعت قبل مهمونی درساش کنم؟

    این روشو واسه دودی کردن مزه میرزا قاسمی هم کاربرد داره؟ که بادمجونو دودی نکنیم آخر کار از این روش استفاده کنیم
    گلم خونه که بو میگیره
    و مورد دیگه اینکه پیشنهاد میدم غذا رو تازه برا مهمونی سرو کنی خصوصا مرغ که خیلی خیلی طعم و مزه ی پخت تازه ش با چند ساعت مونده ش فرق داره
    در مورد میرزاقاسمی هم،نه فدات شم
    میرزاقاسمی مزه ش به بادمجون دودیش هست.
    این روش فقط یه بوی دود بهش میده
    اصلا مزه ی اصلی رو تجربه نخواهی کرد.
    mitra40 و siminjoon این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 11 نخستنخست ... 891011
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما