نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1713Likes

موضوع: کوفته

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 368
صفحه 8 از 46 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1692

    Re: کوفته

    کوفته مرغ
    دستور از پرتال سایت http://mamisite.com/cooking/local-food/185-koofte.html

    فقط من کمی ترخون و مرزه خشک توش ریختم


  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mitra F آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    نوشته ها
    600
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1885
    پسند کرده
    1615

    Re: کوفته

    کوفته تبریزی ویژه عید غدیر که برای خانواده داماد میبرن :

  4. #59

    Re: کوفته

    نقل قول نوشته اصلی توسط roxana maman
    سلام خوبین کارهاتون عالی است من کوفته درست کردم همش باز شد نمیدونم چرا ابروم رفت حتی همه مواد را تو دستگاه چرخ کردم لپه برنج گوشت سبزی پیاز ارد نخود چی میشه لطفا ایرادم را بهم بگین
    عزیزم با کدوم دستور درست کردی؟ کوفته یه چند تا قلق داره اگه رعایت کنی کوفته ات باز نمی شه.....یکی اینکه وقتی گوشت چرخ کرده نسبت به بقیه مواد زیاد باشه احتمال باز شدن کوفته کم میشه ولی فقط این نیست....مواد کوفته باید خوب ورز داده بشن تا چسبندگیشون زیاد بشه.....وقتی کوفته رو تو دست گرد می کنی مرتبا باید تو دستت بچرخونی که درزی ، شکافی نداشته باشه . موقع پخت درب قابلمه باز باشه و از اون سس داغ توی قابلمه که درست کردی مرتب روی کوفته ها می دی که خشک نشه و بپزه. اگه این نکته ها رو رعایت کنی فکر نمی کنم کوفته ات باز بشه.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: کوفته


    کوفته آرد نخودچی یا همون سر گنجشکی که ترکیب گوشت چرخ کرده و آرد نحودچی و ادویه و پیاز رنده شده و نمک هستش که یه تفت میخوره و میره توی سسش که آب جوش و رب و لپه و پیاز داغو و پودر لیمو و مرزه و آلو هستش.
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

  6. #61
    مدیر انجمن
    یاس کبود آواتار ها
    راحله نبوی
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    575
    میزان امتیاز
    385
    پسند شده
    7310
    پسند کرده
    1392

    Re: کوفته

    نوعی دیگر از کوفته تبریزی

    مواد لازم:

    سبزی شامل ( تره - جعفری- شوید - مرزه)
    حدود دو قاشق غذا خوری پرُ تره و جعفری

    و از شوید و مرزه خشک هم حدود یک قاشق غذا خوری

    لپه پخته یک پیمانه

    برنج خیس شده سه چهارم پیمانه

    تخم مرغ پخته برای وسط کوفته در صورت تمایل دو عدد

    تخم خام یک عدد برای چسبندگی مواد

    پودر نان باگت خشک شده حدود 2 قاشق غذا خوری

    آلو خیس شده و پیاز داغ هم برای وسط کوفته

    گوشت چرخ کرده کم چربی حدود 300 تا 350 گرم

    پیاز خام یک عدد متوسط که با گوشت چرخ میکنیم.

    ادویه هم شامل زردچوبه و دارچین و فلفل و نمک میباشد.

    همه مواد رو در غذا ساز ریخته و با هم ترکیب میکنیم



    تا مواد حالت چسبندگی پیدا کنند



    در قابلمه ای که قراره کوفته ها داخل اون بپزند 2 عدد پیاز متوسط

    خلال کرده و سرخ میکنیم.

    بعد یک قاشق غذا خوری پرُ از تره و جعفری و یک قاشق پُر هم

    از شوید و مرزه به داخل قابلمه میریزیم.

    همینطور کمی نمک و دارچین و زردچوبه و فلفل و دو تا سه قاشق

    غذا خوری رُب



    کمی در روغن سرخ میکنیم همونطور که میبینید سس خوشرنگی به دست میاد.



    بعد حدود دو تا سه لیوان آب اضافه کرده و اجازه میدهیم تا

    آب جوش بیاد.

    تخم مرغ خام و پودر نان باگت خشک رو به مواد کوفته اضافه کرده

    کاملاً ورز میدهیم.


    کمی از مواد کوفته در کف دست میگذاریم و کمی از پیاز داغ

    یک یا دو عدد آلوی خیس شده و یک چهارم تخم مرغ پخته شده

    روی مواد کوفته گذاشته و باز کمی دیگر از مواد و بعد کوفته رو گرد میکنیم.

    فراموش نکنید در این مرحله داخل کاسه ای آب ریخته و دست رو

    به آب آغشته کرده و بعد کوفته رو فرم میدهیم.



    بعد کوفته رو با احتیاط داخل آبی که جوش اومده می اندازیم





    تا کوفته آخر



    و اینهم کوفته های نازنین شناور در آب!

    در قابلمه رو گذاشته روی حرارت متوسط اجاق گاز به مدت 45 تا 60 دقیقه

    بعضی افراد دوست دارند کوفته شون آب داشته باشه و داخل آب کوفته نون

    خرد میکنند و میخورند که در این صورت دیگه لازم نیست کوفته آبشو بکشه.

    توجه کنید که بعد از پخت و خاموش کردن حرارت گاز کوفته ها کمی آب به خودش میکشند.

    پس نباید همه آب کوفته تبخیر بشه.

    اینهم بعد از خاموش کردن اجاق گاز



    اینهم کوفته های خوشرنگ و خوشمزه



    در اینجا هم نمایی از داخل کوفته رو براتون گذاشتم

    آهو مشکی پوش و mim.re این نوشته را پسندیده.
    این نیز بگذرد......

  7. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24445
    پسند کرده
    30047

    Re: کوفته

    این هم کوفته من ، از دستور خوب یاس کبود جون ( با کمی تغییرات )


  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    درسای شرقی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۷
    نوشته ها
    338
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    262
    پسند کرده
    328

    Re: کوفته

    اول کوفته نخود چی درست کردم به این صورت که گوشتو با پیاز رنده شده و یه تخم مرغ رو با کمی ارد نخود چی خوب ورز دادم و بعد سرخ کردم و توی سسی که با پیاز داغ و رب سرخ شده و الو ودارچین و کمی ترخون خشک بود ریختم و گذاشتم یه ساعتو نیم بمونه تا حاضر شه
    چشمانت زمین سبز محبت است و من قانون جاذبه اش را وقتی سیب سرخ دلم افتاد فهمیدم

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (*مرضیه*) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    707
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    283
    پسند کرده
    36

    Re: کوفته

    نقل قول نوشته اصلی توسط vahideh65
    نقل قول نوشته اصلی توسط (*مرضیه*)
    من همیشه مواد کوفته رو خام داخل غذاساز میریختم و به نظرم زیادی سفت میشد.اما اینبار لپه و برنجم تقریبا پخته
    بود و احساس میکنم به این خاطر بافت نرمتری داشت.مواد لازم:برنج و لپه+گوشت+سبزی خشک+زرشک+ادویه و
    آلو برای وسط کوفته
    مرضیه جان میشه مقدار موادی رو که دقیقا برای کوفته هات استفاده می کنی رو بگی؟؟؟ تروخدا فقط نگو چشمی میریزم !!
    خدا منو ببخشه!
    آخه به جان خودم چشمی میریزم.من فقط اندازه نمک غذاهامو دارم اونم به خاطر اعتیاد رئیس بزرگ به نمک مابقی موادم همیشه چشمیه!!
    اما چشم اینبار که درستیدم اندازه هاشو یادداشت میکنم فقط به خاطر گل روی شما دوست خوبم!
    ما صبر کردیم واسه فردایی بهتر
    ما صبر کردیم ولی فردا نمیشه...

    یه روزی توی تاریخ مینویسن
    یه جا این نسل مفقود الاثر شد...

صفحه 8 از 46 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما