نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1713Likes

موضوع: کوفته

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 368
صفحه 5 از 46 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1459
    پسند کرده
    940

    Re: کوفته ها meatballs

    کوفته شوید باقالی با دستور رزا منتظمی با کمی تغییر......مواد اولیه: کوشت چرخ کرده - باقالی نیم پز شده که هر لپه باقالی را بهتر است به اندازه هسته گیلاس خرد کنید - پیاز داغ - برنج پخته - شوید تازه اگه نبود شوید خشک - نمک زرد چوبه فلفل قرمز ادویه دلخواه - تخم مرغ ..
    گوشت + برنج+تخم مرغ +شوید +ادویه و نمک وزردچوبه و فلفل وپیاز داغ رو با هم ورز بدید ..بعد که خوب ورز خورد باقالی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ، در بک ماهی تابه پیاز داغ + شوید + زرد چوبه وکمی رب گوجه رو تفت بدید ... از مخلوط اولیه به اندازه یه نارنگی برداشته و با دستها فرم بدید تا گرد بشه و هیچ باقالی بیرون زده و قلمبه دور کوفته نباشه ، کوفته ها رو در ماهی تابه چیده و آب ودر صورت دلخواه ، قرص مگی رو اضافه کرده وبگذارید با شعله ملایم بپزد .....مراقب باشید ته نگیره ودر پایان باید به اندازه ای که دوست داری آب داشته باشه....به همراه سبزی خوردن وسس تند مثل گلوریا عالی میشه......عاشقان باقالی حتما درست کنن.....دوست خواهند داشت....غذای سبک وتابستونی و راحتیه....


  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    روژان ج آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۳۰
    نوشته ها
    847
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    633
    پسند کرده
    341

    Re: کوفته ها meatballs

    کوفته



    گوشت چرخ کرده ا پیمانه
    پیاز رنده شده 1 عدد
    برنج خیس خورده نصف پیمانه

    لپه خیس خورده و خردشده نصف پیمانه

    سبزی معطر 5 ق س

    زرشک 2 ق س

    گردو بمقدارلازم

    آلو به تعداد لازم
    نمک و ادویه

    مواد را مخلوط میکنیم (غیر از آلو وگردو) بعد گلوله کرده و وسط هرکدام یک آلوو یک تکه گردو می گذاریم و در آب جوشان می اندازیم ...

    بعد روغن پیاز درست کرده و به آآن رب و ادویه ونمک اضافه می کنیم و داخل کوفته میریزیم و صبر می کنیم باز هم بجوشد و جا بیفتد...
    ...این تصویر من در سحرهای ماه رمضان ..!!

    10 روز بدون سحری روزه گرفتم !! امروز12 ماه رمضان...


  3. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: کوفته

    کوفته ی گوشت و باقالی
    گوشت چرخ کرده و برنج و لپه و سبزی کوفته(شوید -مرزه-ریحان-نعناع-جعفری) باقالی و پیاز آب رنده شده وآب گرفته
    برنج ولپه را خیس کرده وسبزی هم ریز خرد کرده و گوشت را با پیاز که آب آن را خوب گرفته ایم ورز داده وبعد از آن
    تمام مواد را باهم مخلوط کرده و نمک وفلفل وزردچوبه را افزوده خوب ورز داده سپس پیاز داغ درست کرده و مقداری آب تا جاییکه تا نصف کوفته ها برسد روی پیاز داغ ریخته میگذاریم جوش آید .در این فاصله از مواد به اندازه ی نارنگی برداشته و وسط آن آلوچه ی خورشتی یا گردو یا هر دو را گذاشته و گرد می کنیم سپس تمام کوفته های آماده شده را درون آب جوش انداخته و حرارت را نیم ساعت اول کم نمی کنیم ودرب قابلمه هم نیمه باز می گذاریم تا کوفته ها پخش نشود و در نیم ساعت دوم کمی حرارت را پایین آورده ودر آخر کمی آب در قابلمه بماند. بعد روی آن را با پیاز داغ تزیین می کنیم.

    blue... این نوشته را پسندیده.

  4. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شهلا ک آواتار ها
    شهلا ک
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    390
    میزان امتیاز
    328
    پسند شده
    4756
    پسند کرده
    771

    Re: کوفته

    نقل قول نوشته اصلی توسط * آيسان *
    شهلا جون 5 پيمانه برنج خيلي زياد نيست ؟ چند تا كوفته درست ميكني باهاش ؟
    من با نصف پيمانه برنج و لپه و تقريبا 100 يا 150 گرم گوشت درست كردم اين كوفته هارو و 10 تا با اين مواد درست شد كه 6 تاشو گذاشتم فريزر و 4 تاشو هم كه درست كردم
    عزیزم نوشته بودم که من این رو فریز می*کنم و هر وقت می*خوام دیگه دردسر چرخ کردن و اینا رو نداره ... در واقع من فریزری درست می*کنم این مقدار برنج حدود 25-20 تا کوفته متوسط می*ده

    بازم ببخشید که دیر جواب دادم
    شوید پلو
     
    http://barehtodeli.niniweblog.com

  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شکوفه باران آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۲۱
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    366
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    782
    پسند کرده
    1439

    Re: کوفته

    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    من هر وقت کوفته با برنج پخته و سبزی تازه درست کردم, نرم شده و وا رفته!!!

    من همیشه برنج رو خیس میکنم (مثل وقتی که میخوایم آبکش کنیم ولی بدون نمک ) و همیشه هم سبزی خشک میریزم.....

    این شوشوی بنده, کوفته سفت دوست داره و من باید از پودر نون خشک و آرد و تخم مرغ کمک بگیرم تا همیشه بتونم یه کوفته سنگی درست کنم!!!

    تازه از از شوهرم بدتر, داداششه که میگه : کوفته باید اینقده سفت بشه که با چکش دونصفش کرد!!!!!
    فاطمه مامی نیکو جان منم این مشکل رو داشتم ولی یک دستور پخت خیلی خوب گرفتم که آبرومو خرید . و چون خیلی لطف شما (آموزشهاتون و تجربیاتتون)شامل حال من شده گفتم بنویسم شاید به دردتون بخوره ایشاا... تکراری نباشه .

    کوفته شوید باقالا(به قول ما اصفهانیا باقالی)

    گوشت ران گوسفند ربع کیلو

    برنج (ترجیحا"لنجانی) 1/5 پیمانه که میشوریم و میخیسانیم

    تخم مرغ 1عدد

    سبزی کوفته تازه (شوید، ترخان ،نعنا، مرزه ،تره ،و خیلی کم گشنیز) حدود 200 گرم شسته و ریز خرد میکنیم

    باقالای تازه یک پیمانه سرخالی

    اگه دوست داشته باشین آلوچه برقونی به تعداد کوفته ها پس از خیساندن و شستن خشک میکنیم

    گوشت مغز ران راحتما" خودمان درمولینیکس می ریزیم وحدود4/5برنجها و سبزی خرد شده را همراه گوشت مخلوط میکنیم و( 1/5ازبرنجها و سبزیهارو نگه میداریم برای داخل آب کوفته )و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ میریزیم حدود 10مینیتس خوب که مخلوط شدند میگذاریم 24 ساعت توی ظرف دربسته توی یخچال بمونه. بعد از 24 ساعت آنهارا با دست خیلی خوب ماساژ میدیم چند بار مثل خمیر نان پرتابش میکنیم توی ظرف بعد باقالا را اضافه میکنیم (اگه باقالا تازه نبود بعد از یک جوش دادن میریزیم توی کوفته )کمی از برنج که کنار گذاشته بودیم را داخل بشقاب تختی میریزیم و کنار دستمان میگذاریم و به اندازه یک نارنگی از موادمون را برمیداریم و وسطش آلوچه برقونی خیسیده و شسته شده که آبش رفته میذاریم و گلوله میکنیم و داخل برنجها میغلطانیم و کمی روغن رو کف قابلمه داغ میکنیم و کمی از سبزیها رو داخلش یک تفت 2 دقیقه ای میدیم و آب را به میزانی که بعدا"روی کوفته هارو بگیره اضافه میکنیم چند جوش که زد دستمون را کمی خیس میکنیم و گلوله هارو کمی دیگه گرد کرده و داخل ظرف دانه دانه و با احتیاط میگذاریم در ظرفو نمیبندیم کمی شوید خشکه را پودر میکنیم و داخل آن میریزیم در آخر پخت (اگه دوست داشتید مثل مایک استکان) آبغوره اضافه کنیم یک جوش که زد برمیداریم آماده است نوش جان
    نکات مهم :1- گوشت حتما" مغز ران باشه و خودمان در غذاساز یا... بریزیم 2- خوب ماساژ بدیم وقتی که پس از 24 ساعت از یخچال درآوردیم . .
    blue... این نوشته را پسندیده.
    به خون دل نوشتم من دعایی
    ببستم بر پر مرغ هوایی
    نوشتم ای پدر جانم فدایت
    فغان و داد و بیداد از جدایی

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shohreh-sh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    هر آن جایی که دل خوش باشد.
    نوشته ها
    732
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    1374
    پسند کرده
    1339

    Re: کوفته

    من هم مثل شکوفه جان درست می کنم با این تفاوت که کمی آسان تر.یعنی گوشت گوسفندم حتما نباید مغز ران باشد .دوم این که 24 ساعت احتیاج به ماندن در یخچال ندارد.در ضمن تخم مرغ هم ندارد.وقتی شما کوفته ها را در آب در حال جوش می اندازید ابتدا باید حرارت اجاق تند باشد ودرب قابلمه هم نیمه باز در نیم ساعت اول پخت.تازه بعد از این مدت هم نباید حرارت خیلی کم باشد.امیدوارم کوفته ی با موفقیتی درست کنید.نوش جان
    blue... این نوشته را پسندیده.

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم گلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    331
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    2404

    Re: کوفته

    من هم برنج نیم پز و لپه نیم پز و گوشت و سبزی و ادویه رو توی 1-2-3 ریختم با کمی ارد نخودچی کامل که هم خورد و چسبناک شد (تخم مرغ هم زدم )دستمو خیس میکردم و گلوله درست میکردم و وسطش هم الو میذاشتم توی سسش هم با در باز گذاشتم قشنگ پخت

    راستش بار اولم بود که درست میکردم ولی عالی شده بود
    از همه دوستان ممنونم
    راستی ببخشید که تزئین نداره اخه تو ظرف غذای همسری برای اداره شونه ...
    ilovebaking.blogfa.com

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    206
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    کوفته تبریزی
    گوشت چرخ کرده 300 گرم
    لپه خام 150 گرم
    پیاز متوسط 1
    ادویه( زرد چچوبه-فلفل - دارچین- نمک)
    برنج پخته 100گرم
    سبزی(تره-مرزه) 200 گرم
    آرد نخود چی 50گرم
    تخم مرغ 1 الی 2


    تو برگ به آب انداز
    کوچک مشمار آن را
    شاید که نجات افتد
    زنبور غریقی را...

صفحه 5 از 46 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما