نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1713Likes

موضوع: کوفته

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 368
صفحه 3 از 46 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  1. #17

    Re: کوفته

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    من قبلا هم چند باری کوفته درست کرده بودم یه دفعه وارمیرفت یه دفعه خوب میشد یه دفعه نصفه نیمه میشد خلاصه ایندفعه عالی شد سفت سفت و البته خوشمزه ولی مشکلش این بود که از اون قسمتی که آلو گذاشت هبودم و روی هم آورده بودم لاش یه کوشولو باز شده بود وآلو پیدا بود دلیلش چیه آیا؟
    رزماری جون ، دستت درد نکنه چه خوش آب و رنگ شده...کوفته دو تا قلق مهم داره ...یکی اینکه موادش رو خوب ورز بدی تا مایه اش چسبناک بشه دوم اینکه دستت ر و با آب گرم یه کم مرطوب کنی و مرتب کوفته رو تو دستت بغلطونی که هیچ درز و شکافی نداشته باشه...کمترین سوراخ یا شکاف در حین پخت بازتر میشه و در آخر باعث از هم باز شدن کوفته می شه ....اگه کوفته ات رو توی آبش یه کم دیگه جوش می دادی این احتمال بود که اون شکاف باعث وا رفتن کوفته نازنینت بشه .
    lmahshidl این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    یه نکته مهم دیگه توی پختن کوفته غیر از ورز دادن بسیار زیاد مواد ( که من بیشتر موادو از توی ظرف بر میدارم و دوباره به درون ظرف پرتاب میکنم مامانم همیشه میگه کوفته یعنی اینکه گوشتشو برداری و بکوبی نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه !!) اینه که اول بذاری آب توی قابلمه جوش بیاد نه اینکه قل بزنه یه کم حباب ته قابلمه ایجاد بشه بعد کوفته ها رو آروم توش بچینی و با شعله کم بپزی !!!
    [HIGHLIGHT=#ffffff]روزهاست که یادت از سقف خانه ام میچکد، اگر باران بند بیاید از این خانه میروم![/HIGHLIGHT]

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۶
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    اینم از کوفته من.....
    لپه 1 پیمانه
    برنج 2/3 پیمانه
    گوشت 250 گرم( من نصف بسته گوشت چرخ کرده فریزری استفاده کردم و نمیدونم چقدر بود همسری میگه 250 بوده.........)
    پیاز متوسط 3 عدد(یکی داخل کوفته و 2 تا واسه سسش)
    سیر 3 حبه
    شوید 1 ق غ
    نمک و ادویه به میزان لازم
    زردچوبه 1/2 ق چ
    ذرت و فلفل دلمه(من تو سسش ریختم خیلی خوشمزه بود)
    رب 2 ق غ
    روغن سرخ کردنی برای سس
    لپه که از قبل خیس کردیمو میزاریم 1-1/5 ساعتی بپزه بعد حسابی میکوبیمشون......سیرهامونو تو یه هاون کوچولو میکوبیم و به لپه اضافه میکنیم....پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده و نمک و شوید رو اضافه میکنیم.....برنجمونو که از قبل خیس کردیم با نمک و زردچوبه میزاریم بجوشه.....تا حدی که نرم نرم نشه مثل وقتی که میخوایم برنج آبکشی درست کنیم.....برنجم به مخلوطمون اضافه میکنیم حسابی ورز میدیم.....
    حالا سس رو درست میکنیم و یه لیوان آب بهش اضافه میکنیم......کوفته ها رو که آماده کردیم داخل این سس میچینیم و تو فر که از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 30 دقیقه میزاریم بپزه.....من یه در قابلمه که ظرفمو کیپ نمیکرد روش گذاشتم ....بعد از نیم ساعت 10 دقیقه ایی هم گریل رو روشن کردم........همسری خیلیییییی دوست داشت........جاتون خالی بود.......

    کوفته ها قبل از تو فر رفتن


    کوفته ها بعد از پخت


    کوفته ها داخل بشقاب و حملههههههههههههه
    زندگی مثل بازی شطرنج میمونه اگه بلد نباشی همه میخوان یادت بدن
    وقتی هم که یاد گرفتی همه میخوان شکستت بدن

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سعیده بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    986
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1351
    پسند کرده
    1692

    Re: کوفته

    کوفته نخودچی

    گوشت چرخ کرده + آرد نخودچی + برنج پخته + پیاز داغ فراوون + هویج + آلو بخارا + انواع ادویه


  5. #21

    Re: کوفته





    یک جور کوفته تبریزی:

    گوشت دوبار چرخ کرده ران گوسفند 500 گرم
    لپه 100 گرم خام یا 200 گرم پخته
    پیاز 1 عدد
    تره و مرزه 200 گرم
    رب گوجه 1 ق غ
    پیاز داغ 1 عدد پیاز
    مواد میانی : تخم مرغ آبپز 2 عدد ، گردو ، آلو ، گوجه ، زرشک ، آلبالو
    نمک ، فلفل ، ادویه ، روغن ، زعفران به مقدار لازم

    پیاز را با لپه می پزیم گوشت را دوبار چرخ می کنیم و با پیاز و لپه پخته شده هم یکبار دیگر چرخ می کنیم و با نصف تره و مرزه ورز می دهیم و وسطش مواد دلخواه را می گذاریم .

    برای تهیه سس رب را در روغن تفت می دهیم و ادویه و زعفران و آب گوشت و بقیه تره و مرزه را اضافه می کنیم می توانیم باکل مواد یک کوفته بزرگ درست کنیم و داخل تنظیف قرار دهیم که باز نشود و یا مثل من چند تا درست کنید البته من تخم مرغ داخل کوفته نگذاشتم .
    mim.re این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  6. #22
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10428
    پسند کرده
    1255

    ویترین مدال ها

    Re: کوفته


    کوفته ریزه ارومیه





    این غذای بسیار لذیذ، از غذاهای سنتی شهر ارومیه است و معمولاً در سایز کوچکتر از کوفته تبریزی تهیه میشود و معمولاً داخل این نوع کوفته از مغزها مختلف و یا آلو و میوه های خشک دیگر استفاده نمیشود.

    مواد لازم:
    • گوشت چرخ کرده / 500 گرم
    • لپه / یک پیمانه
    • سیب زمینی کوچک / یک عدد
    • سبزی کوفته ( معطر ) / یک پیمانه
    • پیاز متوسط / 2 عدد
    • تخم مرغ / 2 عدد
    • نمک و فلفل / به میزان لازم
    • زردچوبه و زیره / از هر کدام نصف قاشق چایخوری
    • رب گوجه فرنگی / یک قاشق غذاخوری
    • کره آب شده / 100 گرم
    • زعفران دم کرده / مقداری

    طرز تهیه:

    سبزی ها را بعد از پاک کردن، بشویید و ریز خرد کنید. لپه و سیب زمینی را با مقداری آب و کمی نمک بپزید. گوشت را دو بار چرخ کنید و بعد لپه پخته شده و سیب زمینی را نیز چرخ کنید. پیاز را رنده کنید و با فشار دست آب پیاز رنده شده را بگیرید.
    اکنون گوشت، لپه، سیب زمینی، پیاز و سبزیجات را درون ظرفی خوب مخلوط کنید.
    نیمی از ( نمک، فلفل، زردچوبه و زیره ) را به مایه گوشتی اضافه کنید و در انتها 2 عدد تخم مرغ را درون آن بشکنید و مخلوط را ابتدا با قاشق هم بزنید و بعد کمی با دست ورز داده و به آن ضربه بزنید تا به اصطلاح مایه کوفته برسد. ( وقتی مقداری از مایه گوشتی را بر میدارید، کمی حالت کشدار داشته باشد )


    کف یک ظرف مناسب را چرب کنید. ( ظرفی که بتوان در فر قرار داد )
    یک کاسه کوچک آب کنار دستتان بگذارید و گلوله هایی کوچکی به اندازه نارنگی از مایه گوشتی بردارید و در دستتان خوب گرد کنید، هر بار که میخواهید یک کوفته را شکل دهید، دستتان را کمی با آب نمدار کنید تا سطح کوفته هایتان کاملاً هموار و صاف شود.


    همه مایه گوشتی را به همین ترتیب شکل داده و در ظرفی که چرب کرده اید بچینید و روی کوفته ها را کمی با کره آب شده چرب کنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید و فقط شعله بالایی ( گریل ) را روشن کنید تا دور تا دور کوفته ها کمی سرخ شود.


    دو قاشق غذاخوری رب، بقیه ( نمک، فلفل، زردچوبه و زیره ) را در ظرف کوچکی بریزید و 50 گرم کره اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد 3 لیوان آب جوش و کمی زعفران آب کرده و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو داخل آن بریزید و این سس رقیق را روی کوفته ها بریزید


    و روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.


    وقتی سس کوفته کمی غلیظ شد، غذا آماده سرو است.
    اگر مرزه و نعناء تازه در دسترس ندارید، سبزی خشک استفاده کنید، نعناء و مرزه از سبزیهای ضروری این غذاست که طعم آن را مطبوع تر میکند.





    دستور اختصاصی مامی سایت
    ارائه دهنده: مریم محمدی
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۲/۱۰ در ساعت ۰۹:۰۷ بعد از ظهر
    nafise64, lmahshidl, shohrehg و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    0

    Exclamation Re: کوفته ها meatballs

    کوفته شکم پر

    گوشت نیم کیلو - لپه یک لیوان پخته - سیب زمینی 3 عدد - تخم مرغ 1 عدد - پیاز 1 عدد - پودر نان 3 قاشق -
    سبزی معطر ( ریحان - مرزه - ترخان) 2 قاشق - نمک فلفل زرد چوبه ادویه
    سیب زمینی و لپه را می پزیم و با بقیه مواد مخلوط می کنیم نصف مواد را میکس کرده با بقیه مخلوط می کنیم و حسابی ورز می دهیم
    مواد داخل کوفته : زرشک و پیاز داغ و نعنا داغ و گردو خرد شده
    از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی برداشته و داخلش را یه قاشق از مواد بالا میریزیم و به بیضی درست می کنیم . سپس کوفته ها را در روغن سرخ
    می کنیم به شکلی که همه طرف آن سرخ شود
    یک پیمانه آب و رب و آبلیمو را مخلوط کرده و وقتی جوش آمد کوفته ها را درون آن می چینیم تا کاملا پخته شود.



    پیشنهاد می کنم امتحان کنین خیلی خوشمززس

  8. #24

    Re: کوفته ها meatballs

    جان mhoora
    مرسی حتما خوشمزه است..من همیشه توی کوفته الو می گذارم..اینم امتحان میکنم..
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

صفحه 3 از 46 نخستنخست 12345613 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما