نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1741Likes

موضوع: کوفته

نمایش نتایج: از 169 به 176 از 370
صفحه 22 از 47 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  1. #169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,992
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1245
    پسند شده
    57739
    پسند کرده
    64193

    ویترین مدال ها

    سلااااااااام اینم کوفته امروز من-کوفته هویج
    اشکالامو بگین-من هنوز اول رااااااااااااااااهم-هنوزم وا میره ایش-باید بفهمم مشکلم کجاس یا نه







    azmil, mary524, mar mar67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هررهگذری محرم اسرارنگردد،صحرای نمکزار چمنزارنگردد،هرجاکه رسیدی رفاقت مکن ای دوست،هربی سر و پا یار وفادار نگردد...

  2. بانک بند ناف
  3. #170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,594
    نوشته های وبلاگ
    56
    میزان امتیاز
    667
    پسند شده
    37203
    پسند کرده
    57176
    مامان غزل جون شما اول باید کوفته ها را سرخ کنی بعد سس را آماده کنی وقتی سس شروع به قل قل کرد کوفته اول را می اندازی صبر می کنی دوباره سس بجوشه و قل قل کنه بعد دومی و همینطور ادامه می دهی تا کوفته ها همشون داخل سس بروند بعد که جوش امد می توانی زیرش را کم کنی و بگذاری کاملا بپزه و جا بیافته من همیشه همینطوری کار می کنم تا الان هم کوفته هام وا نرفته
    مامان غزل, mary524, &yeganeh& و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,992
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1245
    پسند شده
    57739
    پسند کرده
    64193

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    مامان غزل جون شما اول باید کوفته ها را سرخ کنی بعد سس را آماده کنی وقتی سس شروع به قل قل کرد کوفته اول را می اندازی صبر می کنی دوباره سس بجوشه و قل قل کنه بعد دومی و همینطور ادامه می دهی تا کوفته ها همشون داخل سس بروند بعد که جوش امد می توانی زیرش را کم کنی و بگذاری کاملا بپزه و جا بیافته من همیشه همینطوری کار می کنم تا الان هم کوفته هام وا نرفته
    ممنون هنگامه جون که جوابمو دادین
    واقعا باید کوفته هارو سرخشون میکردم!!!!ممنون گلم حتما این روشو هم امتحان میکنم ونتیجه رو اعلام میکنم
    hengamehh و &yeganeh& این نوشته را پسندیده.
    هررهگذری محرم اسرارنگردد،صحرای نمکزار چمنزارنگردد،هرجاکه رسیدی رفاقت مکن ای دوست،هربی سر و پا یار وفادار نگردد...

  5. #172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbanoo60 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۳
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    856
    پسند کرده
    819
    مامانم كوفته هاي محشري درست مي كنه
    گوشت بدون چربي + نخود خام كه هميشه توي هاون مي كوبه و كاملا پودر هم نميشه ولي ريز ميشه + سبزيجات معطر و ادويه كه همه رو قاطي ميكنه و مواد رو باز توي هاون مي كوبه تا چسبندگي پيدا كنه داخلش هم هميشه آلو ميذاره
    &yeganeh& و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  6. #173
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,222
    میزان امتیاز
    976
    پسند شده
    28902
    پسند کرده
    17295

    ویترین مدال ها

    کوفته با گوشت چرخ کرده+برنج +لپه+سبزی +تخم مرغ+زردچوبه+زنجبیل و نمک وفلفل



    دو تا کار کمک میکنه که کوفته هامون وا نره یکی اینکه گوشت ،سبزی ،تخم مرغ و ادویه ها رو خوب با هم ورز میدیم و بعد لپه و برنج رو که 4تا5 ساعت قبل خیس کردیم رو اضافه میکنیم.
    دوم اینکه وقتی آب کوفته جوش اومد و کوفته ها رو داخلش انداختیم برای 30 دقیقه در قابلمه رو کامل نذاریم تا کوفته ها خوب خودشون رو بگیرن.
    من تو آب کوفته چند تا آلو یکم مرزه هم میریزم.
    pooneh 007, mamisara, mim.re و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  7. #174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    177
    پسند شده
    11088
    پسند کرده
    4030
    کوفته ی من البته با طعم مدرن رولت گوشت...............


    300 گرم گوشت+1 پیاز آب گرفته +3 حبه سیر درشت + نصف پ نخود نیم پز+ نصف پ برنج نیمه ی خیس خورده+1 تخم مرغ+نمک و فلفل و زردچوبه و 2 ق غ پودر سوخاری +1 ق غ شوید خشک در غذاساز

    بینش هم آلو خیس خورده+زرشک+پیاز داغ

    کوفته ها رو بعد از گرد کردن سرخ کردم

    بعد پیاز داغ و رب رو جدا سرخ کردم و با کوفته ها تف دادم بعد آب جوش ریختم سفت سفت سفت بود

    تو آبش آلو و سیر انداختم برای همسرم بدون آب برای خودم آبدار






















    سبزی پلو با ماهی
     
    Behjat, محیا خانوم, sama18 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سارای همین روزها آواتار ها
    سارا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۶
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    569
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    3757
    پسند کرده
    3370
    من و کوفته های تیریزی عزیزم:
    اول اینکه ببخشید عکسش انقد بیریخته!از شب قبل برای مهمونی پخته بودم و بدون آب گذاشتم تو یخچال.این عکس نصفه شب از تو یخچال گرفته شده!
    دوم اینکه دستور رو از برنامه ی به خانه برمیگردیم نوشتم.مواد همیناییه که همه میدونن.نکته ی اساسیش اینه که برنج باید کامل پخته باشه تا توی کوفته ری نکنه و کوفته وا نره.همونطور که بهجت جون گفتن نیم ساعت اول باید در قابلمه باز بمونه تا خودشونو بگیرن.حرارتم باید کم باشه تا همین قل قل کردن باعث متلاشی شدن کوفته های نازدارمون نشه!دیگه اینکه نشونه ی کافی بودن وز دادنم اینه که چربی گوشت لای انگشتاتون بماسه.برای من با گوشت کم چرب گوساله 45 دقیقه طول کشید.
    منم تو آبش یه کم مرزه و ترخون ریختم و پیاز داغمم زیاد بود.فوق العاده مست کننده بود!



    استی اگه بعد گلوله کردنشون یه نیم ساعت تو یخچال بمونن دیگه وا نمیرن.( آشپز به خانه برمیگردیم گفت، العهده علی الراوی!)
    رستگار, *شمیم*, &yeganeh& و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خُنُک آن دم که نشینیم در ایوان من و تو
    به دو نقش و به دو صورت، به یکی جان، من و تو

  9. #176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,048
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    4162
    پسند کرده
    4449
    کوفته هویج
    از مامان غزل ممنون
    برای اینکه ترسیدم بردارم وا بره از تو ماهیتابه عکسیدم


    بهش رب انار ترش و فلفل سیاه زدم تا ملس بشه
    فسنجون
     
    *شمیم*, سارای همین روزها, &yeganeh& و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 22 از 47 نخستنخست ... 121920212223242532 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما