نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1713Likes

موضوع: کوفته

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 368
صفحه 2 از 46 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    388
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    کوفته تبریزی که تو کلاس بهمون یاد دادن تقدیم به تمامی دوستان گلی که نبودن در کنارشون باعث نشد از یاد و ذهنم برن

    مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده :200گرم

    لپه:50گرم

    برنج:50گرم

    بلغورگندم: 50گرم

    الو:10عدد

    برگه زردالو:10عدد

    پیاز متوسط:2عدد

    خلال پسته و بادام :1.4 پیمانه

    تخم مرغ:2عدد

    زرشک: 1 ق غ

    نمک و ادویه خوش بو : به مقدار لازم

    سبزی خوشبو: تره مرزه ترخان ریحان



    طرز تهیه :

    لپه را ابپز کزده و اب ان که تمام شد در دستگاه پودر می کنیم .برنج را با زردچوبه به صورت کته در اورده و لی زنده تر برمیداریم.بلغور را ابپز کرده و گوشت و پیاز رنده شده و تخم مرغ و نمک و ادویه را همگی با هم میکس نموده و با نمک و ادویه مخلوط و سپس سبزی خوشبو اضافه می نماییم.برای این که کوفته بزرگ تری داشته باشیم از پارچه استفاده کرده و کمی از مواد را در وسط پارچه ای که در ظرف گودی پهن کرده ایم گذاشته و سپس تخم مرغ الو پیاز داغ کشمش و زرشک ( مواد دل به خواهی هست ) را در وسط ان قرار داده و دوباره گوشت و سپس با پارچه به ان شکل می دهیم و با همان پارچه در قابلمه ای که درون ان پیاز تفت دادده شده و زردچوبه و 2 لیوان اب هست قرار می دهیم .بعد از پخته شدن سس رب و سس گوجه و نمک و ادویه اضافه شود.



    نکات اصلی: نمک باعث وانرفتن کوفته می شود.پس بهتر است خوش نمک باشد.

    می توان برای زیبایی مرغ شکم پر را در وسط کوفته قرار داد

    شاهی و تربچه نباید در میان سبزیجات باشد.

    برای وا نرفتن کوفته سه ربع اول در دیگ باز باشد و سپس نیم ساعت بعد روی ان دمی قرار می دهیم تا عرق نکند و ترک نخورد.

    اگر با پارچه درون قابلمه بگذاریم می توان از اول در ان را بگذاریم .

    عکس به ززودی اضافه می شود
    hengamehh و باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    770
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: کوفته ها meatballs

    کوفته سماق درختی



    مواد لازم برای 4 نفر:


    سماق درختی 1 پیمانه معمولی (از عطاری ها باید بگیرید )
    برنج خیس شده 1.5 پیمانه پلوپز
    گوشت چرخ کرده 200 گرم
    لپه پخته شده یه مشت !!!
    سبزیجات خشک : مرزه, ترخون, گشنیز, جعفری, شوید از هر کدوم 2 ق غ
    نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
    پیاز درشت 1 عدد
    تخم مرغ : من 1 عدد زدم ولی آشپز اصلیش گفتن هیچی نمیخواد !!!

    اول سماق و توی یه پیمانه آب خیس کنید و بزارید کنار...در آخر باید اونو 5 دقیقه حرارت بدید و از صافی رد کنید...بعد که کوفته ها آماده شدن, بریزید روی کوفته ها و 2-3 دقیقه که قل بخوره, غذا آماده میشه...




    خوب اول پیاز و خوب تفت بدید تا سبک شه...نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم...بعد نصف اون پیاز سرخ شده و برمیداریم و میریزیم داخل مواد کوفته....روی باقی پیاز ها آب میریزم تا جوش بیاد...خیلی زیاد نمیخواد فقط تا جائیکه روی کوفته ها رو بگیره..
    برنج/لپه/گوشت/سبزیجات خشک/نصفه پیاز تفت داده شده و اگه خواستید تخم مرغ و خوب با هم چنگ بزنید...نمک و فلفل و زردچوبه دیگه لازم نیست اضافه کنید...چون هم به پیازه زدید و هم توی آبش هست...در ضمن اگه برنج و هم با آب نمک خیس کرده باشد که دیگه هیچی...پس حواستون باشه به اندازه نمک !!!




    ازش گلوله هایی به اندازه کف دستتون درست کنید...
    یه نکته اگه میخواید کوفته ها زود باز نشن بگم که وقتی دارید توی مشتتون فشار میدید, خوب پرس کنید که مواد به هم بچسبن...مخصوصا مرحله آخر و خوب فشار بدید و بعد بزارید توی قابلمه...
    وقتی آب جوش اومد, کوفته ها رو بندازید توش...حرارت و زود ملایم کنید و بزارید یه ساعتی بپزن...حواستون باشه که آب فقط تا رویشون اومده باشه ها...زیاد نباشه !!!!
    سماق از صافی رد شده و رو هم در آخر به غذا اضافه کنید ...کلا این کوفته در آخر 2 پیمانه آب هم نباید داشته باشه....

    نکته: اگه بخواید از سماق معمولی قرمز استفاده کنید هم رنگش قرمز میشه و هم ترش مزه تر !!! ولی این سماق مزه خاصی داره...پس جایگزینش نکنید :))



    نوش جون
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۵/۰۴/۰۵ در ساعت ۰۷:۴۷ بعد از ظهر
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  4. #11
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3818
    پسند کرده
    2794

    Re: کوفته

    کوفته تبریزی دست پخت مادر عزیز تر از جان با کمی تغییر
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    سلام به همگی

    من چندی پیش مهمان داشتم وبرنجم خیلی زیاد اومد ومجبور شدم فریزش کنم وامروز صبح داشتم تو قسمت آشپزی مامی سایت می گشتم که کوفته رو دیدم وبا ایده مینا گلی عزیزم که گفته بود با برنج مونده میشه درستش کرد درستش کردم فوق العاده خوب شد

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۰۲
    نوشته ها
    186
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    118
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    کوفته . البته توی کوفته من نه برنج هست ونه لپه و....


    http://www.img4u.net/

  7. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    870
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    231
    پسند شده
    6990
    پسند کرده
    6040

    ویترین مدال ها

    Re: کوفته

    نقل قول نوشته اصلی توسط agdam
    نقل قول نوشته اصلی توسط آيسان60
    ممنون عزیزم اما کاش اندازه هاشو هم میگفتی چون به نظرم کوفته غذای حساسیه یکم کم و زیاد بشه وا میره توی آب
    آيسان جان واقعا نمي دونم چقدر استفاده مي كنم چون عادت كردم از اول چشمي درست مي كنم.ايندفعه ببينم مي تونم با پيمانه اندازه بگيرم بهت مي گم
    كوفته
    مواد لازم
    گوشت چرخ كرده +پياز+تخم مرغ يك عدد+لپه پخته يك استكان+برنج خام نصف استكان+سبزي خشك معطر +ادويه و نمك كه اينجا فقط عكس بعضي هاش هست
    >


    لپه رو با گوشت كوب مي كوبيم
    >
    >

    برنج را شسته و به همراه بقيه مواد به لپه اضافه مي كنيم
    >



    داخل كوفته ها هر چي دوست داشتين بزارين من تخم مرغ پخته و آلو مي زارم
    >


    پياز داغ مي كنيم و رب يا گوجه رنده اضافه مي كنيم مي زاريم تا بجوشه بعد كوفته هارا توش مي پزيم
    >


    من بعضي وقتها كوفته آماده شده رو مي زارم تو فريزر و هر موقع دلم خواست سس درست مي كنم و مي زارم بپزه بدون اينكه يخش باز بشه
    ولي داخل كوفته ديگه تخم مرغ نمي زارم چون خراب ميشه
    -----------------
     

  8. #15

    Re: کوفته



    رب انار رو کمی تفت بدید توی مقدار کمی روغن کمی هم 1-2 ق غ شکر اضافه کنید به جوش که اومد قلقلی های آماده رو توش بچینید زیرش رو کم کنید و درش رو ببندید بذارید تا حسابیسس به خوردش بره و مزه بگیره.آخر سر هم کمی نعنا داغ روش بریزید که خیلی خوش عطر وخوشمزش میکنه .این غذا رو معمولا با برنج میخورند.میتونید کمی سیب زمینی سرخ کرده کنارش بذارید.میشه نعنا رو توی روغن تفت داد و بعد رب انار رو هم اضافه کرد زحمتتون کمتر میشه.

    قلقلی:گوشت چرخ کرده -پیاز رنده شده -کمی آرد سوخاری یا معمولی-نمک و فلفل

    رب انار رو چشمی میریزم.فکر کنم حدودا 4-5 ق غ

  9. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    نوشته ها
    693
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    94
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    من قبلا هم چند باری کوفته درست کرده بودم یه دفعه وارمیرفت یه دفعه خوب میشد یه دفعه نصفه نیمه میشد خلاصه ایندفعه عالی شد سفت سفت و البته خوشمزه ولی مشکلش این بود که از اون قسمتی که آلو گذاشت هبودم و روی هم آورده بودم لاش یه کوشولو باز شده بود وآلو پیدا بود دلیلش چیه آیا؟

    راز عشق ورزیدن به هر چیز درک این جمله است :
    شاید از دست برود

صفحه 2 از 46 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما