نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree1713Likes

موضوع: کوفته

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 368
صفحه 10 از 46 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73

    Re: کوفته

    کوفته
    گوشت ، سبزی ، برنج (لپه، آماده نداشتم ، یوهو هوس کردم بی لپه پزیدم ) وسطش هم آلو و زرشک و پیازداغ
    توی آبش هم از این سوپهای آماده ریختم که طعمش خیلی خوب شد

  2. #74
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,228
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28904
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    Re: کوفته

    کوفته
    برنج و لپه خیس خورده +گوشت چرخ کرده+سبزی +تخم مرغ +ادویه و نمک و فلفل
    سس کوفته :پیاز داغ +رب +الو و نمک و فلفل

    دو تا نکته که باعث میشه کوفته وا نره :
    گوشت چرخ کرده و سبزی و ادویه رو با هم خوب ورز بدیم و بعد بقیه مواد رو اضافه کنیم
    وقتی سس کوفته جوشید و کوفته ها رو توی قابلمه انداختیم 10 دقیقه در قابلمه رو کیپ نکنیم تا کوفته ها خودشون رو بگیرن




    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  3. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    211
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    لپه پخته +برنج پخته +پیاز+سیر+ارد یک قاشق +مرزه نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری + گوشت چرخ کرده +تخم مرغ 1عدد
    همه مواد با هم مخلوط بعد گلوله کرده و در روغن یک تفت کوچک دادم و پیاز داغ و رب تفت داده و کوفته ها را داخل ان گذاشته و 1/5نیم لیوان اب جوش ریختم


    صلی علی ال علی
    لعنت به دشمن علی



    http://sajede7.blogfa.com/

  4. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    202
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    کوفته برنجی



    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده 500 گرم

    برنج نصف پیمانه

    سبزی کوفته 500 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    پیاز 3 عدد

    آرد نخودچی یک چهارم پیمانه

    لپه یک دوم پیمانه
    رب گوجه 2 قاشق سوپخوری

    نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه به میزان لازم

    آلو و گردو به میزان لازم

    سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، مرزه، ترخون، پیازچه است.

    از ادویه کاری یا ادویه ای که خودمان تهیه می کنیم و شامل دارچین، مقدار خیلی کم جوز هندی تازه رنده شده، زیره، فلفل قرمز است می توان استفاده کرد.

    گوشت را دو بار چرخ کنیم خیلی بهتر است و کوفته باز نمیشود.

    برنج را از قبل خیس کرده و میگذاریم با آب بجوشد تا حدی که کمی بیشتر از برنجی که آبکش می کنیم بماند نیم پز شود بعد آبکش می کنیم.

    یک عدد پیاز رنده شده که آب آن را میگیریم برای داخل کوفته و یک عدد پیاز داغ برای آب کوفته و یک عدد پیاز هم به صورت پیاز داغ برای داخل کوفته مصرف می شود.

    گوشت چرخ کرده را داخل ظرف ریخته و برنج، سبزی خرد شده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی را اضافه میکنیم.

    می توان آرد نخودچی را حذف هم کرد. یا به جای آن از آرد سیب زمینی استفاده کرد. آرد نخودچی چسبندگی مواد را بیشتر می کند.

    لپه را نیم ساعت خیس میکنیم آب آن را خالی می کنیم و داخل مقداری آب جوش میریزیم و میگذاریم به مدت 5 دقیقه بجوشد تا خاصیت نفخ لپه گرفته شود. بعد آب لپه را خالی می کنیم و مجدداً آن را داخل مقداری آب که جوشانده ایم میریزیم و میگذاریم نیم پز شود.

    میتوان حتی لپه را حذف کرد و به جای آن مقدار برنج را به یک پیمانه افزایش داد.

    لپه و تخم مرغ را هم به مواد اضافه می کنیم.

    از این مقدار مواد 6 عدد کوفته با سایز تقریباً بزرگ به دست می آید.

    مواد را با دست مخلوط می کنیم و چنگ می زنیم تا انسجام کافی را به دست آورد.

    می توان به جای آلو از برگه زردآلوی ترش و یا زرشک و کشمش استفاده کرد.

    برای آماده کردن آب کوفته پیاز را خرد می کنیم و تفت می دهیم و مقدار کمی روغن اضافه می کنیم بعد زردچوبه اضافه کرده و تفت میدهیم بعد رب را اضافه کرده و تفت میدهیم.

    رب را زیاد سرخ نمی کنیم فقط در حد تفت دادن که بوی خامی رب از بین برود.

    وقتی مواد را یک تفت دادیم به میزان 3 پیمانه آب اضافه می کنیم. وقتی آب کوفته به جوش آمد نمک، فلفل، ادویه اضافه می کنیم.

    در این کوفته از 2 عدد فلفل دلمه ای خرد شده هم در آب کوفته استفاده می کنیم.

    از مواد برداشته و داخل دست صاف کرده و از آلو و گردو و پیاز داغ داخل آن میگذاریم و کوفته را گرد می کنیم. و داخل آب کوفته که در حال جوشیدن است میگذاریم.

    برای تمامی کوفته ها وقتی آب کوفته به جوش آمد و کوفته ها را داخل آن گذاشتیم حرارت را کم می کنیم ده دقیقه اول در ظرف را نمیگذاریم بعد از ده دقیقه در ظرف را میگذاریم و حرارت را هم اگر خواستیم می توانیم زیاد کنیم.

    اگر در ده دقیقه اول در ظرف را بگذاریم امکان دارد کوفته ها از هم پاشیده شوند.

    حدود نیم ساعت زمان لازم است تا کوفته ها بپزد.
    *عمر دو روزه ی ما ارزش غم نداره*

    *باخته کسی که هر روز غم روی غم میذاره*

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: کوفته

    کوفته آبدار

    نیم کیلو گوشت چرخ کرده کم چربی را به همراه پیاز آبگرفته کوچک خوب ورز داده یک عدد تخم مرغ کوچک اضافه میکنیم سپس یک عدد سیب زمینی کوچک رنده شده و آب گرفته و دو قاشق سر پر آرد نخودچی و ترخان و مرزه و زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کرده و مواد را در حدود پنج دقیقه خوب ورز میدهیم . رب را در روغن تفت داده و پیاز داغ اضافه میکنیم به همراه مرزه و ترخان و بعد آب میریزیم بعد از جوش آمدن اب کوفته هایی که به اندازه یک مشت گرد شده اند را اضافه کرده و میپزیم . آب این نوع کوفته مانند آبگوشت ترید میشود .

    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    62
    پسند کرده
    0

    Re: کوفته

    سلام به همه، اینم کوفته من



    یه بار کوفته رو با برنج خیس خورده و نه برنج نیم پز شده درست کردم که اونم خوب شده بود.
    آسمان فرصت پرواز بلندی است قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی

  7. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۲۷
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    101
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    591

    Re: کوفته

    مواد لازم:
    گوشت چند بار چرخ شده
    لپه پخته و چرخ شده و کمی هم لپه پخته برای آب کوفته
    برنج
    سبزی کوفته شامل تره و مرزه خشک
    پیاز
    نمک
    ادویه
    مواد بالا رو با هم مخلوط میکنیم و خوب کوفته هارو ورز میدیم داخل کوفته پیاز رنده شده هم فراموش نشه بعد برای آب کوفته پیاز داغ و رب تفت میدیم و آب میریزیم وقتی به جوش اومد کوفته هارو به آرومی قرارمیدیم داخل قابلمه و با شعله ملایم میزاریم بپزه
    زمان سرو هم کمی مرزه خشک روی کوفته میریزیم
    ​ددر تنهاترین،تنهایی ها باز هم خدا هست

  8. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: کوفته

    کوفته دستپخت مامانم
    برنج خام+لپه خیس خورده+سبزی کوفته+مرزه وترخون خشک اضافه بر سبزی خشک+آرد+تخم مرغ+گوشت+آلو+پیاز داغ+رب
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

صفحه 10 از 46 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما