رسانه مامی سایت
عضو طلایی خانواده مامی سایت کلوب های مامی سایت
بازارچه کالای دست دوم رسانه مامی سایت
Like Tree513Likes

موضوع: دسرهای مخصوص شب یلدا (به شکل انار و هندوانه و ...)

نمایش نتایج: از 145 به 152 از 172
  1. #145
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان عاشق 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    308
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3193
    پسند کرده
    6210
    دسر پاناکوتا با تشکر از شف طیبه عزیز

    ته چین
     
    bibi, samaneh_26, &yeganeh& و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یک خردادی آرام میرود
    آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
    اما وقتی جای خالی او را ببینی
    آن چنان سخت رفته است
    که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......

  2. وصال شاپ
  3. #146
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    539
    میزان امتیاز
    76
    پسند شده
    5312
    پسند کرده
    7281
    این مثلا ژله رولی فرفره ای مثلا به شکل هندونه هستش .نخندید لوفا گناه دارم.



    توضیحشم توتایپک خودشهhttp://mamisite.com/forum/t811-p773841.html#post773841
    hengamehh, عشق, elhamss58 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  4. #147
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Saeedeh via M آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    بابل
    نوشته ها
    628
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    5171
    پسند کرده
    6078
    سلامم... اینم از هنرنماییهای بنده

    دسر انار که چند پست بالاتر نرجس جون دستورشو گذاشتن...دسور اصلیش مال شف طیبه عزیز هست.من نتونستم قالبی درش بیارم



    اینم ژله هندوانه که بعد از چند دقیقه موندن تیکه تیکه شد با دستور زیر

    http://www.mamisite.com/cooking/yalda-night/923-w-j

    narbella, narjes12, sheida sheida و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی.. یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا..!!

  5. #148
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina lotfipuor آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    tabriz
    نوشته ها
    135
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    731
    پسند کرده
    995
    - - - Updated - - -

    ویرایش توسط elina lotfipuor : ۱۳۹۲/۰۹/۳۰ در ساعت ۱۲:۴۳ بعد از ظهر
    narjes12, سوهیی, فرگل 2 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #149
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهیی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    320
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    4821
    پسند کرده
    2023
    ژله هندوانه ای من سفارش یه اشنا بود برای هدیه شب یلدای دخترش داده بود درست کنم

    لایه سبز ژله سبز با خامه .......لایه سفید ژله آلوورا با خامه و لایه قرمز ژله البالو فرمند با خامه همشو مات کرده بودم



    اینم از نمای نزدیک...........


  7. #150
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مبین نت آواتار ها
    نایاب
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۳۱
    محل سکونت
    سنندج
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    344
    پسند کرده
    134
    اینم کل ژله های شب یلدای من نام: 211220132730.jpg نمایش: 159 اندازه: 50.5 کیلو بایت
    فرگل 2, حسرت الملوک, sama18 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #151
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    1,647
    میزان امتیاز
    114
    پسند شده
    13537
    پسند کرده
    6614
    باسلوق هندوانه ای از وبلاگ تستر عزیز
    شب یلدا - Toster


    مواد لازم قسمت سبز:
    ژله لیمو 1 بسته
    نشاسته ذرت نصف پیمانه
    شکر نصف پیمانه
    آب جوش نصف پیمانه
    آب سرد 1 پیمانه
    کره 1 قاشق غذاخوری
    اول از همه ظرفمون که برای من یه پیرکس مستطیلی معمولی بود رو چرب میکنیم میذاریم کنار!
    ژله رو توی نصف لیوان آب جوش حل میکنیم و میذاریم روی بخار کتری! تا اون شفاف بشه توی یه قبلمه ی تفلون نشاسته ی ذرت و آب سرد و شکر رو حل میکنیم، ترجیحا از قاشق چوبی استفاده کنین که از ته کامل بتونین همش بزنین!
    الان رنگش کامل سفیده و هنوز روی حرارت نرفته!
    حالا ژله حل شده رو کم کم اضافه میکنیم و تند هم میزنیم که نشاسته با داغی ژله سفت و گلوله نشه! یه رنگ سبز کم رنگ داریم
    حالا میبریمش روی حرارت و شروع میکنیم به هم زدن! روی حرارت متوسط رو به پایین بذارینش ترجیحا هم شعله ی کوچیکه ی گاز! با قاشق چوبی از کف ظرف و کنار کامل هم میزنیم تا هم شفاف بشه و هم بپزه و غلیظ بشه

    بعد از 10 دقیقه کره رو اضافه میکنیم و اگه خواستیم پر رنگ تر بشه از رنگ خوراکی استفاده میکنیم که ما نخواستیم! وقتی آماده است و از روی شعله برش میداریم خیلی غلیظه اما روونه! سریع توی ظرف آماده شده میریزیم و روشو صاف میکنیم میذاریم کنار تا قسمت قرمز رو درست میکنیم کمی ببند!
    !
    مواد لازم قسمت قرمز:
    ژله انار 1 بسته
    نشاسته ذرت 1 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    آب جوش 1 پیمانه
    آب سرد 2 پیمانه
    کره 1 قاشق
    رنگ قرمز
    تخم خرفه
    این قسمت رو هم مثل قسمت سبز درست میکنیم و فقط تخم خرفه رو با کره اضافه میکنیم که نقش تخم هندوونه مون باشه!
    وقتی آماده شد همون جور داغ روی قسمت سبز میریزیم و روشو صاف میکنیم!
    وقتی کاملا خنک شد میذاریمش یخچال اگه 12 تا 24 ساعت بمونه تو یخچال بعد خیلی راحت تر برش میخوره!
    برای برش دادن، یه ظرف پودر نارگیل میذارین کنار دستتون که هم کمی گود باشه هم زیاد توش نارگیل باشه که کارتون راحت تره!
    تخته ی کارتونم چرب میکنین یا پودر نارگیل میپاشین

    چاقوتونو چرب میکنین و برش های طولی باریک میزنین، برش میدارین و میذارین روی تخته و هفت هشت برش مثلثی میزنین! اون وقت یه سری قاچ هندونه ای میشه و یه سری برعکس! دونه دونه برمیداریم و توی نارگیل میغلطونین و میذارین توی ظرف در بسته تا چند روز هم توی یخچال میمونه به شرطی که ظرفش در بسته باشه!
    !

    من عینا دستور رو کپی کردم. برای قسمت قرمز هم اندازه سبز مواد استفاده کردم
    برای سبز از پودر ژله لیمو دراژه و برای قرمز از ژله انار دراژه
    خوب بود شیرینیش زیاد نبود ولی بخاطر ژلاتینی که داشت بعد از چند ساعت که بیرون مونده بود یکم شل شده بود..

    titish khanoom, elina lotfipuor, behnaz380 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  9. #152
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره سربی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران - بنی هاشم
    نوشته ها
    400
    میزان امتیاز
    51
    پسند شده
    2118
    پسند کرده
    713
    ژله هندوانه ای در ظرفهای تکنفره



    سبز : ژله سیب ترش فرمند با بستنی

    سفید : ژله آلوئه ورا با بستنی

    قرمز : ژله انار دراژه با دونه های انار که نمی دونم چرا دیر بست
    کتلت
     
    ویرایش توسط ستاره سربی : ۱۳۹۲/۱۰/۰۱ در ساعت ۰۶:۰۹ بعد از ظهر
    sama18, marie, Elsanaa و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    نکته ها

    پخت بهتر ماکارونی


    1. چند قاشق غذاخوری روغن داخل ماکارونی در حال جوشیدن بریزید.

    2. دو قاشق آبلیمو به مایه ماکارونی بیافزایید تا ماکارونی شما لذیذتر شود.