نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2502Likes

موضوع: دسرهای مخصوص شب یلدا (به شکل انار و هندوانه و ...)

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 265
صفحه 18 از 34 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  1. #137
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,215
    میزان امتیاز
    228
    پسند شده
    6930
    پسند کرده
    3911

    ویترین مدال ها

    لیموناد هندونه یخی!

    لیموناد رو میریزید توی ظرف جایخی میذارید یخ ببنده بعد با هندونه میریزید تو مخلوط کن.
    همون لحظه و بصورت نوشیدنی تگری! میتونید سرو کنید، اگه بمونه بیرون پالپ!های هندونه میان رو وایمیسن، میتونید هم بذارید تو فریزر و بستنی یخی ای سرو کنید اما یادتون باشه که اینطوری طعم لیموناد قویتر میشه و باید کمتر از لیموناد یخی شده استفاده کنید.










    منبع: Come Together Kids: Frozen Watermelon Lemonade

    ایشون هم هندونه و 1 2 ق لیموترش و شکر میکس شده و یخ زده شده ست



    ایشون هم اسموثی شربت هندونه ست:

    1 لیوان شربت هندونه (یا شربت لیمو یا رس بری) + 1 لیوان یخ خرد شده + 3 لیوان هندونه + 4 ق چ لیمو ترش + چیپس شکلات واسه تزیین




    منبع: Watermelon Sherbet Smoothies | Recipes | Spoonful
    مامان غزل, *roya*, monaaa و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #138
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,215
    میزان امتیاز
    228
    پسند شده
    6930
    پسند کرده
    3911

    ویترین مدال ها

    باز هم به عنوان ایده!




    این هم که معلومه دیگه با خود پوست هندونه









    monaaa, RE79EL, zardin و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #139
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,215
    میزان امتیاز
    228
    پسند شده
    6930
    پسند کرده
    3911

    ویترین مدال ها

    پاناکوتای نارگیل با تزیین سس انار و انار دون شده



    این دستورشه ↓ (که هرموقع وقت ترجمه داشتم تو خود مبحث پاناکتا هم میذارم ) اما اینجا میتونید انواع پاناکتا رو ببینید ← انواع پاناكوتا

    ½ cup shaved coconut

    1 can coconut milk (15 ounces)

    ¼ cup sugar

    ½ vanilla bean

    1 teaspoon agar agar or 1½ teaspoons gelatin

    2 tablespoons cold water



    Pomegranate syrup

    2 tablespoons sugar

    ½ cup pomegranate seeds

    2 tablespoons water

    ½ vanilla bean

    1 tablespoon fresh lime juice

    2 tablespoons pomegranate seeds for serving



    For the panna cotta:

    Pre-heat the oven to 350 degrees. Spread the coconut on a parchment lined baking sheet and bake, stirring once or twice, until golden, about 5 to 10 minutes.

    In a small bowl sprinkle the agar agar or gelatin over the water and stir. Set aside to

    let the gelatin bloom.

    In a small saucepan heat the coconut milk, sugar, toasted coconut and vanilla bean and bring to a boil. Whisk in the agar agar mixture and continue to boil for one minute. Strain the coconut milk into a mixing bowl.

    Divide the coconut mixture evenly into three serving containers and refrigerate for 4 hours or until set.

    To serve, spoon a tablespoon of the pomegranate syrup on top of the panna cotta and garnish with a few pomegranate seeds.



    For the sauce:

    Scrape the seeds from the vanilla bean and place in a small saucepan. Add the sugar, pomegranate seeds, and water to the saucepan and bring to a gentle simmer. Cook for five minutes until the syrup has taken on some color and coats the back of a spoon. Add the lime juice and set aside to cool.
    [/FONT][/COLOR]
    پاناکتا و ژله انار



    ایشون هم پاناکتای لیمو و ژله انار (با اب انار) هستش
    که انشالله وقت کنم ترجمه و تایپ میکنم براتون



    Pomegranate Lemon Panna Cotta

    lemon panna cotta
    5 tbsps lemon juice
    2 tsps powdered unflavored gelatin
    1 cup whole milk
    1 cup heavy cream
    1/2 cup sugar
    2 tbsps lemon peel, grated
    1 cup plain non-fat yogurt
    1 tsp vanilla extract
    Sprinkle the powdered gelatin over the lemon juice and let sit for ten minutes until softened. Combine the milk and cream in a saucepan and heat until warm. When the gelatin is softened, stir it into the milk with the sugar and stir over low heat until dissolved. Remove from heat and stir in the lemon peel, yogurt, and vanilla extract until smooth. Pour into serving glasses (only half of 3/4 way) and refrigerate.
    pomegranate gelatin
    2 oz. water, boiling hot
    1 1/2 tsp powdered unflavored gelatin
    8 oz. pomegranate juice
    1 tsp sugar (optional)
    Stir the gelatin and hot water together until the gelatin has dissolved. Pour the pomegranate juice and sugar (if using) into the mixture and stir. When the panna cotta has firmed (depending on size of glass, but be sure not to take it out too early) pour a layer of pomegranate gelatin over each panna cotta and let set up in refrigerator.
    *مریم*, Parya1363, فرگل 2 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  5. #140
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,215
    میزان امتیاز
    228
    پسند شده
    6930
    پسند کرده
    3911

    ویترین مدال ها

    این عکسا و این تاپیک ها رو (که لینکشون رو گذاشتم) ببینید و بسته به ذایقه و سلیقه ی خودتون استفاده کنید





    انواع ژله شیر نکات پایه برای تهیه انواع دسر
    یا ژله بستنی ها

    انواع پاناكوتا

    انواع کِرِم (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    http://mamisite.com/forum/t218.html

    انواع موس و سوفله (ژلاتینه و بدون ژلاتین)

    دسر ژله و ماست ! ( Creamsicle Yogurt Bites )

    انواع فروماژ
    مامی مهدیار جون, zardin, atefeh jon و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #141
    مدیر انجمن
    *مریم* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۷
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    558
    میزان امتیاز
    21
    پسند شده
    1713
    پسند کرده
    1526
    در ادامه دسرهای هندونه ای شیک هندوانه هم بد نیست . واسه اونایی که نمیتونن اسلاش یخی بخورن !
    شیک هندونه طعم فوق العاده لطیف و خوشمزه ای داره . مطمئن باشین دوستش خواهید داشت .
    اینا خوشملاش
    نام: Book-Watermelon-Smoothie.jpg نمایش: 5790 اندازه: 24.8 کیلو بایت


    اینم چه شرمنده دیجه



    دسر اناری که تشکیل شده از انار دون شده قرمز و شیرین ، آجیل خرد شده ( اینجا از گردو استفاده شده) و شکلات، که باید روون بشه . انار و آجیل خرد شده رو مخلوط میکنید . میتونید به سلیقه خودتون انواع شکلاتهای رنگی ، تکه های کیک شکلاتی و یا ساده و چیزای دیگه رو اضافه کنید . پس از مخلوط کردن همه مواد کپسولهای کوچیک مافین ( یا ترافل) رو باهاش پر میکنید و از شکلات آب شده روی اونها میریزید . میتونید بعد از ریختن شکلات دوباره کمی از مواد رو روی کار اضافه کنید تا قشنگ تر بشه .


    دسر موس شکلات با ژله انار

    ترجمه دستورات غذائی از مجلات خارجي
    titish khanoom, * الهه *, مامی رضا و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوند نور است و جایی که نور هست تاریکی نیست
    چشم و دلتان روشن

  7. #142
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,215
    میزان امتیاز
    228
    پسند شده
    6930
    پسند کرده
    3911

    ویترین مدال ها

    *مریم*, pariya505 و beautiful_lie این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  8. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    573
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    4278
    پسند کرده
    4450

    ویترین مدال ها

    پاناکوتای انار و دسر انار

    پاناکوتای انار با دستور شف طیبه



    http://www.cheftayebeh.ir/2010/12/blog-post_19.html
    من ژله انار نداشتم به جاش ژله توت فرنگی ریختم و ضمنا به خاطر عجله در خوردن!! تمیز از قالب درنیاوردم! با کمی حوصله و زمان بیشتر، برای در یخچال ماندن، نتیجه بسی عالی تر خواهد بود!!!


    دسر انار




    واقعا باید به هوش من افرین گفت
    با اینکه همین پریروز دستورشو نوشتم و درست کردم ولی یادم نیست از کی بوده و کجا!؟ هر چی گشتم پیداش نکردم. واقعا صاحب دستور ببخشه

    انار 1عدد
    گلاب 1/2 لیوان
    اب 1/4 لیوان
    پودر نشاسته 2 ق غ
    شکر 2 ق غ

    انار و کف قالب دون میکنیم.
    نشاسته (من از خود نشاسته استفاده کردم نه پودرش) +شکر + اب + گلاب روی حرارت میذاریم تا غلیظ بشه. اگه شیرینتر بخواید کمی شکرش رو بیشتر کنید. (میزان شکر دستور خیلی کم شیرینه و البته من چون همینطوری دوست دارم خوشم اومد.)


    تجربه من: باید زیاد تو یخچال بمونه. چون ما خانوادگی عجول تشریف داریم، بعد از 2 ساعتی (تقریبا!!) سعی کردم از قالب دربیارم که فقط همین یه دونه و نصفی از قالب دراومد!!

    بقیه رو که خرابکاری کردم، توی گیلاس، با قاشق پرس کردم و خوردیم!!

    منتها دوتاش که تا فردا تو یخچال مونده بود، خوبتر از قالب دراومد!

    پس شما مثل من عجول نباشید و بذارید یه شب حداقل تو یخچال بمونه! برای اطمینان میشه کمی هم ژلاتین زد.
    اش دندوني
     
    ویرایش توسط narjes12 : ۱۳۹۲/۰۹/۲۳ در ساعت ۰۶:۱۷ بعد از ظهر
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  9. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    842
    پسند شده
    16606
    پسند کرده
    10007

    ویترین مدال ها

    ژله هندوانه من......برای یلدای امسال که بخاطر داشتن دو تا کوچلوی ناز زود دست بکار شدم .....

    ژله هندوانه فرمند 1 بسته که با 1 لیوان آب جوش شفاف کردم به روش بن ماری و 2 قاشق خامه صبحانه ریختم بعد از مخلوط کردن از صافی ریز رد کردم..........ژله آلوورا درازه نصف بسته با نصف لیوان آبجوش و 1 قاشق پر خامه به روش بالا عمل کردم و برای ژله لیمو رنگ سبزدراژه هم بازم با 1 لیوان آبجوش و 1 قاشق خامه به روش بالا درست کردم
    بعد داخل ظزف مستطیلی شکل نصف ژله سبز ریختم رفت داخل یخچال وقتی نیم بند شد نصف ژله سفید رفت یخچال نیم بند که شد تمام ژله قرمز بام وقتی نیم بند شد دوباره بقیه ژله سفید رفت یخچال دوباره وقتی نیم بند شد ژله سبز و تمام شدن کار ما 6 ساعت در یخچال تا کاملا بسته شد بعد از قالب در آوردم برشهای دراز دادم مثل عکس ببینین.....


    بعد به شکل مثلث هفت و هشت برش زدم و با شکلات چیپسی تخمه هندوانه رو گذاشتم.......و پیشاپیش یلداتونم مبارککککککککککککککککک دوستای گلم




    منبع دستور سفره جنوبی
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۲/۰۹/۲۹ در ساعت ۰۸:۲۶ قبل از ظهر
    عشق, Mitra F, سپید جون و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 18 از 34 نخستنخست ... 81516171819202128 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما