موضوع: انواع تارت و پای
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 922
-
۱۳۸۸/۰۴/۲۷, ۰۹:۱۲ بعد از ظهر #1مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
انواع تارت و پای
تعریف پای و تارت
پای نوعی خوراک پیراشکی مانند است که از دو بخش تشکیل می شود: یک بخش آن لایه خمیری است و بخش دیگر موادی است که درون این خمیر قرار می گیرد. این مواد شامل انواع گوشت، ماهی، سبزیجات، میوه، مربا، مارمالاد، انواع پنیر، خامه، شکلات، کاسترد، مغز میوه یا دیگر انواع مواد شور یا شیرین می شوند.
پای دو نوع دارد:
- یک نوع آن به این صورت است که مواد پای را درون ظرف قرار داده و روی این مواد را با خمیر پای می پوشانند.
- در نوع دوم، مواد را درون خمیر قرار داده و خمیر را می پیچند.
- برخی پای ها هم فقط قسمت زیرینشان خمیر دارد و روی این خمیر، مواد پای (معمولاً در پای های شیرین) را قرار می دهند. این نوع پای ها را تارت می نامند.
- یکی از معروف ترین پای های شور مزه که فقط قسمت زیرش خمیر دارد، پای کیش می باشد.
- به انواع تارت های کوچک تارتلت گفته میشود.
اگر لازم باشد که خمیر پای بیشتر از مواد داخل پای بپزد، ابتدا خمیر را پخته و سپس مواد داخل پای را اضافه نموده و برای مدت کوتاهی دوباره آن را می پزند. گاهی اصلاً پخت مجدد لازم نیست و تنها پس از اضافه نمودن مواد به خمیر پای و سرد شدن خمیر پخته، آن را در یخچال می گذارند.
اندازه پای ها بسیار متفاوت است و معمولاً به اندازه مواد داخل پای بستگی دارد. اغلب خمیر را با توجه به نوع و مقدار مواد داخلی پای، تهیه می کنند. معمولاً خمیر پای، حاوی کره بوده و فراورده پوک و تردی را ایجاد می کند.
پای های شیرین را اغلب با بستنی مصرف می کنند. این نوع غذا در کشورهای استرالیا و زلاندنو بسیار معروف است. سوپر مارکت ها و قنادی ها انواع مختلف آن را عرضه می کنند. در ایالات متحده آمریکا، پای هایی که مواد داخلی آنها استیک، قلوه، گوشت گاو چرخ کرده به همراه پیاز، مرغ یا قارچ باشد، به عنوان نوعی اسنک بسیار مورد مصرف قرار می گیرند. پای را معمولاً همراه با چیپس سیب زمینی می خورند.
بسیاری از خانم های خانه دار، با استفاده از مواد غذایی که مدتی است در خانه مانده و مصرف نشده است، انواع پای های لذیذ را تهیه می کنند.
- تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می آید، حال آنکه در دسته کیکها پف از موارد غیر قابل حذف است.
- در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد، برای شیرینی جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده میشود.
چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۸۸/۰۵/۲۰, ۰۷:۲۳ قبل از ظهر #2مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
تارت، پای
مواد لازم:
- کره / 3/1 پیمانه
- شکر / 4/1 پیمانه
- بیسکوئیت خرد شده دیجستیو یا ساقه طلایی / 1 و 4/1 پیمانه
طرز تهیه :
کره را آب کنید. شکر را اضافه کنید. دیجستیو را در کیسه ای بریزید و با وردنه خرد کنید سپس به مخلوط شکر و کره اضافه کنید. خمیر را کف ظرف پای به قطر 5/22 سانت پهن کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید یا با حرارت 375 درجه فارنهایت ( 190 درجه سانتیگراد ) 5 دقیقه در فر بگذارید تا لبه های خمیر طلایی شود. سپس پای را روی الک سیمی خنک کنید. در دستورهای پای می توانید از این نان استفاده کنید.
چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۱, ۰۵:۰۰ بعد از ظهر #3مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
Re: تارت، پای
خمیر یک لایه پایمواد لازم:
آرد سفید / 1 و 4/1 پیمانه
آب سرد / 4 تا 5 قاشق غذاخوری
نمک / 4/1 قاشق مرباخوری
روغن جامد / 3/1 پیمانه
طرز تهیه:
آرد و نمک را مخلوط کنید. روغن را اضافه کرده و با چنگال مخلوط کنید به طوریکه خمیر دانه دانه ای به دست آید. یک قاشق آب را روی تکه ای از خمیر بریزید و با چنگال خوب ورز دهید و به گوشه ای از کاسه ببرید. این کار را به دفعات با تکه های دیگر خمیر ادامه دهید تا تمام مخلوط آرد مرطوب شود. خمیر را به شکل توپی در آورید و سپس روی سطح آرد پاشیده شده با دست پهن کنید و به شکل دایره ای به قطر 30 سانت درآورید و به کمک وردنه در ظرف پای به قطر 5/22 سانت بیاندازید. اضافه های دور خمیر را به طرف داخل تا بزنید. لبه را به صورت دالبری در آورید. مواظب باشید، خمیر سوراخ نشود، طبق دستور پای یا تارت مورد نظر عمل کنید.ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
خمیر کره طلایی
طبق دستور بالا عمل کنید. فقط روغن جامد را به 2 قاشق غذاخوری کاهش دهید و 4/1 پیمانه کره را روی حرارت آب کنید تا کمی طلایی شود. سپس در یخچال بگذارید تا سفت شود. ( حدود 45 دقیقه ) یک قاشق شکر به آرد اضافه کنید و با چنگال تکه های کره طلایی و روغن را با آرد مخلوط کرده و همانند دستور بالا عمل کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
خمیر پای آماده
پس از آماده کردن خمیر یک لایه، با چنگال دیواه ها و کف خمیر را سوراخ کنید و روی خمیر دو لایه فویل بکشید. با حرارت 450 درجه فارنهایت ( 230 درجه سانتیگراد ) 8 دقیقه در فر بگذارید. فویل را بردارید 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا خمیر طلایی رنگ شود. سپس روی الک سیمی خنک کنید.
موارد مصرف این نوع خمیر عنوان خواهد شد.چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۸۸/۰۶/۰۲, ۰۲:۴۵ بعد از ظهر #4مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
Re: تارت، پای
مواد لازم:
- آرد سفید / 1 و 4/1 پیمانه
- زرده زده شده / 2 عدد
- شکر / 4/1 پیمانه
- آب یخ / 1 قاشق غذاخوری
- کره سرد / 2/1 پیمانه
طرز تهیه:
آرد و شکر را مخلوط کنید و با چنگال کره را تکه تکه اضافه کنید تا خمیر دانه دانه ای بدست آید. زرده ها را با آب یخ مخلوط کنید و به آرامی به مخلوط آرد اضافه کنید. با دست خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود.
روی خمیر را با نایلونی بپوشانید و 30 تا 60 دقیقه در یخچال بگذارید. روی سطح آرد پاشیده ای خمیر را پهن کنید و به شکل دایره ای به قطر 30 سانت در آورید. خمیر را در ظرف تارتی که دیواره آن از کف جدا شود ( قالب کمربندی ) و یا ظرف نسوزی به قطر 25 سانت پهن کنید. خمیر نباید خودش را جمع کند، خمیر را در کف و دیواره ها ثابت کنید، اضافه ها را از دور لبه ظرف بچینید و دیواره ها را بصورت دالبری در آورید.چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۱, ۰۸:۴۳ قبل از ظهر #5مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
Re: انواع تارت و پای
مواد لازم:
- آرد سفید / 1 و 4/3 پیمانه
- شیر / 3 تا 4 قاشق غذاخوری
- نمک / 4/1 قاشق مرباخوری
- روغن مایع / 4/1 پیمانه
طرز تهیه:
آرد و نمک را مخلوط کنید. روغن را با 3 قاشق شیر مخلوط کنید و با چنگال بهم بزنید و به مخلوط آرد اضافه کنید. اگر لازم بود یک قاشق شیر اضافه کنید، خمیر را به شکل توپی در آورید و روی سطح آرد پاشیده شده های پهن کنید و به شکل دایره ای به قطر 30 سانتی در آروید.
شکاف های خمیر را بگیرید، خمیر باید به آسانی پهن شود و نباید خودش را جمع کند. خمیر را در ظرف پای به قطر 25 سانت بیاندازید. 5/1 سانت اطراف خمیر از دور ظرف اضافه می آید که این قسمت را به طرف داخل تا بزنید و دور خمیر را به صورت دالبری در آورید. هیچ قسمتی از خمیر پارگی و سوراخ نداشته باشد و مطابق رسپی پای مورد نظر خود از خمیر استفاده کنید.چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۸۸/۰۶/۱۷, ۱۲:۱۹ قبل از ظهر #6مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
Re: انواع تارت و پای
خمیر دو لایه پای
مواد لازم:
- آرد سفید / 2 و 4/1 پیمانه
- آب سرد / 8 تا 10 قاشق غذاخوری
- نمک / 4/3 قاشق مرباخوری
- روغن جامد یا کره / 3/2 پیمانه
طرز تهیه:
آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. تکه های کره یا روغن جامد را با چنگال اضافه کنید به طوریکه خمیر دانه دانه ای به دست آید. مقداری از خمیر را با یک قاشق آب با چنگال ورز دهید تا نرم و یکدست شود، بقیه خمیر را به دفعات به همین روش مرطوب کنید تا خمیر یکدست و مرطوب شود.
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک نیمه خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده پهن کنید و به شکل دایره ای به قطر 30 سانت در آورید. با وردنه خمیر را در ظرف پای به قطر 5/22 سانت پهن کنید و آرام و یکدست بدون کشیدن خمیر، لبه ها را مرتب کنید و اضافه های خمیر را ببرید. مواد پای را روی خمیر بریزید. نیمه دوم خمیر را با وردنه به شکل دایره ای به قطر 30 سانت پهن کنید. شکاف های روی خمیر را بگیرید و خمیر را روی مواد قرار دهید. 5/1 سانت خمیر بیرون مانده از دور ظرف را مرتب کنید و به زیر خمیر زیرین تا بزنید و طبق دستور بپزید.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــ
خمیر حصیری
طبق دستور خمیر دو لایه خمیر را آماده کنید. به جز اینکه 5/1 سانت اضافه خمیر زیر را مرتب کنید و بقیه خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض 5/1 سانت اضافه خمیر زیر را مرتب کنید و بقیه خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض 5/1 سانت در آورید و به صورت حصیری روی مواد بچینید، دو سر نوارها را محکم و مرتب کنید.چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....
"میلان کوندرا"
-
۱۳۸۸/۰۷/۰۳, ۰۲:۱۹ بعد از ظهر #7عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 209
- میزان امتیاز
- 3
- پسند شده
- 187
- پسند کرده
- 0
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
-
۱۳۸۸/۰۷/۲۵, ۰۲:۴۸ بعد از ظهر #8مدیر انجمن
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 1,934
- میزان امتیاز
- 22
- پسند شده
- 1858
- پسند کرده
- 299
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹Re: انواع تارت و پای
سلام به همه
دستور پای سیب
(از اونايي كه مثل كيك هاي فنجونيه و توقنادي ها ميفروشن )
مواد لازم:
روغن جامد 200 گرم
آرد 300 الی 350 گرم
ماست 150 گرم
تخم مرغ 4 عدد
پودر قند 250 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
سیب ورقه شده- دارچین- پودرقند
ظرز تهیه:
پودر قند را با روغن بزنید تا پوک شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.ماست رااضافه کنید آرد را با bp الک کرده دورانی به مایه اضافه کنید. قالب های فنجانی را آماده کرده. در ظرف دیگر سیب ورقه شده- دارچین- پودرقند را با هم مخلوط کنید.2/1 از قالب را با مواد پر کنید چند ورق سیب بگذارید و دوباره یک قاشق دیگر از مواد روی سیبها بریزید. در فر250 درجه 30 تا 45 دقیقه قرار دهید.
با این اندازه البته بسته به اندازه قالب 15 عدد پای سیب میتوان درست کردخدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما