نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree6949Likes

موضوع: انواع تارت و پای

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 917
صفحه 10 از 115 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    117
    پسند شده
    10577
    پسند کرده
    1323

    ویترین مدال ها

    Re: انواع تارت و پای

    من از این روش برای شکل دادن به دور خمیر استفاده کردم




    دستور کامل تهیه خمیرش هم همون دستوریه که تو صفحه اول همین تاپیک نوشتم ( خمیر دولایه پای )
    باران67 و ساچلین این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    180
    پسند کرده
    0

    ویترین مدال ها

    Re: انواع تارت و پای

    [JUSTIFY]تارت آلبالو:




    تارت توت فرنگی:


    تارت زردآلو:

    مواد لازم:
    کره 3/4 پیمانه ، تخم مرغ 2 عدد ، وانیل 1/4 ق چ ، آب آلبالو 1 ق س ، آرد 2و 1/4 پیمانه ، نمک 1/8 ق چ ، بیکینگ پودر 1 ق چ ، مارمالادآلبالو 1و 1/2 پیمانه ، زرده تخم مرغ 1 عدد
    طرز تهیه:
    پودر قند و کره رابا همزن خوب بزنید تا لطیف گردد. وانیل و تخم مرغ ها را با فاصله و دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه بزنید. آب آلبالو را هم اضافه کنید. سپس آرد و نمک و بیکینگ پودر را اضافه نموده و مایه را به آرامی مخلوط کنید به طوری که خمیر به دست نچسبد.درصورت احتیاج کمی آرد اضافه کنید.دو سوم خمیر را درظرف گرد 25 سانتی متری مخصوص پای که از قبل چرب شده باز کنید.سپس مارمالاد را روی خمیر بمالید. خمیر باقی مانده را به صورت نوار در آورده و روی مارمالاد به صورت حصیری قرار داده و روی آن زرده تخم مرغ بمالید.در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180درجه سانتی گراد به مدت حدود 25 تا 30 دقیقه بپزید.بگذارید تا کمی خنک شود سپس ازظرف در آورید.
    منبع : کتاب انواع دسر ساناز مینایی
    من برای داخل تارت ازکمپوت آلبالو ، توت فرنگی و زرد آلو استفاده کردم.[/JUSTIFY]
    باران67, ساچلین, ayshe و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #75
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    898
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2839
    پسند کرده
    2128

    ویترین مدال ها

    Re: انواع تارت و پای

    تارت موز وقهوه




    مواد لازم براي خمير تارت
    آرد 200 گرم
    شكر دانه ريز 1 ق س
    كره سرد 100 گرم
    تخم مرغ 1 عدد كوچك
    ابتدا كف قالب تارت را چرب مي نماييم ، آرد و شكر را در يك كاسه ريخته و كره سرد خرد شده به آن مي افزاييم وبا نوك انگشتان مخلوط مي كنيم تا به صورت خرده نان در بيايد . سپس تخم مرغ كه كمي با چنگال زده ايم را به ان اضافه مي كنيم و دوباره با نوك انگشت مواد را مخلوط مي كنيم تا خمير مورد نظر به دست آيد .خمير را كف قالب پهن مي كنيم و با چنگال چند سوراخ كف آن ايجاد مي كنيم و نيم ساعت در يخچال قرار مي دهيم . بعد از يخچال بيرون آورده ويك كاغذ روغني روي آن انداخته ، مقداري حبوبات روي آن مي ريزيم و در فر 180 درجه به مدت 15 دقيقه قرار مي دهيم بعد از فر در آورده و كا غذ محتوي حبوبات را برداشته دوباره 20 دقيقه در فر قرار مي دهيم تا خمير طلايي و آماده شود و بعد اجازه دهيد تا خنك شود.
    مواد مياني تارت
    شكر قهوه اي 1 پيمانه
    كره 100 گرم
    آب جوش 1 ق س
    پودر قهوه فوري 1 ق س
    آرد ذرت 3 ق س
    شير 1 پيمانه
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    وانيل
    موز 3 عدد
    خامه فرم گرفته 100 گرم
    طرز تهيه كرم
    شكر و كره را در ظرفي بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا شكر و كره حل شود . در كاسه اي ديگر آب جوش و قهوه فوري را حل كنيد و شير سرد را به آن بيفزاييد . زرده هاي تخم مرغ را نيز بريزيد وبا مفتول دستي خوب هم بزنيد تا آرد ذرت گلوله نداشته باشد . بعد مايع را داخل ظرف كره وشكر بريزيد و مرتب هم بزنيد تا كرم غليظ شود . وقتي غلظت كرم به حد فرني رسيد آن را از روي حرارت برداشته و وانيل را اضافه كنيد و بگذاريد تا خنك شود
    ابتدا كف خمير را مقداري خامه فرم گرفته بماليد و سپس مقداري كرم روي آن بريزيد و بعد موزهاي حلقه شده را چيده و با بقيه كرم روي تارت را تزيين كنيد
    اين تارت رو من از دستور خانم قاجار درست كردم
    باران67 و مرضیه الف این نوشته را پسندیده.
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  4. #76
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    898
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2839
    پسند کرده
    2128

    ویترین مدال ها

    Re: انواع تارت و پای

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  5. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    444
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    182
    پسند کرده
    0

    Re: انواع تارت و پای

    اينم تارت موز من



    اينم برش خورده اش



    من با راحتترين دستور ممكن درست كردم كه 3/4 پيمانه كره نرم شده بود و 1/2 پيمانه پودر قند و 1و1/2 آرد بود ولي خيلي خوب در اومده بود مثل مال بيرون بود فقط من يه اشتباهي كردم روشو يه لايه موز چيدم بعد ژله شيري ريختم كه طعمش با تارت جور نيست بايد خامه و اينجور چيزا ميريختم تجربه شد ديگه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  6. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli jun آواتار ها
    الهه.خ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    463
    پسند کرده
    755

    ویترین مدال ها

    Re: انواع تارت و پای

    پای سیب




    من از مربای سیب استفاده کردم. فوق العاده خوشمزه بود

    تارت کاسترد

    باقی مونده خمیر پای رو تو قالب کیک پهن کردم بعد پخت و سرد شدن کرم کاسترد رو روش ریختم
    آري آغاز دوست داشتن است
    گرچه پايان راه نا پيداست
    من به پايان دگر نينديشم
    كه همين دوست داشتن زيباست

    فروغ فرخزاد

  7. #79

    Re: تارت تتین

    منم تارت توت فرنگی درست کردم
    دستورش رو از تو اینترنت چند وقت پیش پیدا کردم ولی الان یادم نیست از کدوم سایت بود
    ولی
    براتون به زودی دستورش رو می ذارم


  8. #80

    Re: انواع تارت و پای

    من این پای رو با آناناس تازه درست کردم .....آناناس مثل اکثر میوه ها بعد از پخت، شیرینیش کم میشه و چون خمیر پای هم بدون شیرینی هست ...این پای خیلی کم شیرینیه....اگه پای شیرینتر می خواین ،می تونین با کمپوت آناناس درست کنین که شیرینتره یا همراه با پودینگ یا کاسترد سروش کنین.....من تو یه ظرف عسل ریختم و به مهمونا گفتم این پای آناناس با عسله ....اونا هم باور کردن و عسل رو ریختن روی پای و خیلی هم خوششون اومد و به به ،چه چه کردن....





    این خمیریه که من باهاش همیشه پای درست می کنم:
    آشپز كوچولو
    برای این پای، خمیر رو به اندازه نوارهای 1 سانتی به قطر نیم سانت بریدم و روی حلقه های آناناس گذاشتم و پشتشون رو بهم وصل کردم ....توی سینی چرب شده گذاشتم به مدت 10 دقیقه تو طبقه وسط فر با حرارت 170 درجه گذاشتم که رویش طلایی بشه....
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۱/۲۸ در ساعت ۰۹:۵۰ بعد از ظهر
    titish khanoom و باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

صفحه 10 از 115 نخستنخست ... 7891011121320 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما