غوره مسما

مواد لازم


مرغ 2تکه

غوره 100 گرم


پیاز متوسط 1 عدد


نمک، فلفل و زردجوبه به مقدار لازم


رب گوجه فرنگی 1 ق.غ


زعفران به دلخواه


بادمجان برای سرخ کردن به دلخواه


طرز تهیه

مرغ را با آب، نمک، فلفل، زردجوبه و کمی پیاز خرد شده بپزید و تفت دهید.
غوره ها را فشار داده یا با چاقو از وسط برش دهید تا هسته هاش جدا شود.
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، سپس غوره ها را بهش اضافه کنید و تفت دهید
و داخل مرغ بریزید. نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید. در آخر رب گوجه
فرنگی بزنید و روی شعله ملایم بگذارید تا جا بیفتد.
در صورت تمایل میتوانید بادمجان را سرخ کنید و موقع سرو غذا کنار خورش
بگذارید.