نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree130Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گلستان

نمایش نتایج: از 17 به 24 از 28
صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #17
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    332
    سلام شیرین بیان عزیز با مرغ هم میشه درست کرد و خیلی خوشمزه میشه دقیقا هم مثل پختن گوشت هستش تلفظش رو هم به صورت فینگیلیش براتون مینویسم: chekderme
    hengamehh و شیرین بیان این نوشته را پسندیده.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Adorina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
    محل سکونت
    گنبدکاووس
    نوشته ها
    129
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    1789
    پسند کرده
    284
    تاتار چورک شیرینی مخصوص ترکمنی

    نام: 04022009442.jpg نمایش: 2589 اندازه: 104.8 کیلو بایت

    نام: 04022009443.jpg نمایش: 2757 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    ویرایش توسط Adorina : ۱۳۹۳/۰۷/۲۲ در ساعت ۱۲:۲۳ بعد از ظهر
    m1361, marziyeh.ali1, -sania- و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان
    برای من چراغ بیاور
    و یک دریچه که از آن
    به ازدحام کوچه خوشبختی بنگرم
    "فروغ فرخزاد"

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parvaneh jon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    یه جای دور
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    686
    پسند کرده
    427
    adorina عزیزم میشه دستورش رو هم بذاری ظاهرش که عالیه فکر کنم خیلی خوشمزه باشه ممنون میشم دستورشو بذاری
    قورمه سبزی
     
    Adorina و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  4. #20
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Adorina آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۸
    محل سکونت
    گنبدکاووس
    نوشته ها
    129
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    1789
    پسند کرده
    284
    تاتار چورک (نان تاتاری)
    تاتار چورک یکی از شیرینی های سنتی ترکمن هاست که معمولا برای عروسی ها و اعیاد درست میکنیم که درست کردنش هم یکم سخته شاید هم روشی که من بلدم سخته

    مواد لازم:
    تخم مرغ 4 عدد (2 عدد تخم مرغ کامل 2 عدد زرده)
    روغن 1 قاشق غذاخوری
    شیر 1/4 پیمانه
    آرد به میزان لازم
    بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
    پودر قند به میزان لازم
    روغن برای سرخ کردن

    2 تا تخم مرغ و 2 تا زرده را با شیر و روغن مخلوط می کنیم بعد کمی آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و اضافه میکنیم و آرد هم باید تا جایی اضافه شود که خمیر سفت بشه و به دست نچسبه بعدش خمیر را به 6 یا 7 قسمت تقسیم کرده با دستت به شکل مستطیل درآورده و داخل نایلون گذاشته و به مدت 1 ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم.
    حالا چندتا پارچه تمیز بزرگ آماده پهن کنید تا خمیر ها را بعد از باز کردن روی آنها بگذارید از اینجا به بعد باید دو نفری کارها را انجام بدید. سطح کار ، وردنه و دستهاتون را با روغن کمی چرب کنید حالا خمیر را کمی باز کنید ( سعی کنید شکل مستطیلیش از بین نره) کمی که باز شد از یار کمکی تان بخواهید خمیر را از یک طرف کمی بلند کند و شما هم از طرف دیگر با وردنه خمیر را باز کنید این کار به این دلیل است که چون خمیر دراز است شما که دارید خمیر را باز میکنید خمیر یک جا جمع نشود. شما باید به همین ترتیب همه جای خمیر را نازک کنید طوری که دستتان از پشت خمیر دیده شود و البته خمیر پاره هم نشود حالا خمیر را روی پارچه ای که آماده کرده بودید بگذارید و روی آن را هم با پارچه بپوشانید حالا روغن را روی حرارت ملایم بگذارید تا شما 2تای دیگر را آماده میکنید داغ شود اگر شما همه خمیرها را آماده کنید و بعد شروع به سرخ کردن کنید خمیرها سفت خواهند شد. ظرفی که روغن را در آن میریزید نیاز نیست خیلی گود باشد ولی باید پهن باشه قطرش تقریبا مثل ظرف پلوخوری. به کمک یارتون خمیر را بلند کنید شما باید یه دستتون چنگال یا یه چیزی مثل اون داشته باشید تا خمیر را بتونید با اون بچرخونید من از این استفاده میکنم چون چنگال دسته اش کوتاهه و دستمو می سوزونه
    نام: 13022009473.jpg نمایش: 1970 اندازه: 97.2 کیلو بایت
    اون یکی دستتون به خمیر تا وقتی که خمیر پیچیده بشه بعدش خمیر را ول کنید و یک قاشق یا کفگیر بگیرید تا روی خمیری که تازه توی روغن میاد را فشار بدید تا سرخ بشه.
    برای اینکه خمیر را بپیچید اول یکمی از خمیر را تو روغن فرو ببرید ولی قبل از اینکه سفت بشه از روغن در بیارید و خمیر را توی یکی از شیارهای چنگال گیر بدید تا خمیر را بتونید بپیچید و خمیر در نیاد حالا یواش یواش یارتون خمیر را طوری که خمیر بپزه و شما برسید بپیچید توی روغن میذاره برای پیچیدنش هم شما باید قبل از اینکه خمیر کامل سفت بشه اینکارو انجام بدید خیلی هم زود نپیچید که خمیر خام و سفید بمونه
    به همین ترتیب وقتی 2تای دیگه را هم سرخ کردید حرارت را کم کنید و یا خاموش کنید و بقیه خمیرها را آماده کنید در نهایت وقتی سرد شدند روی آنها پودر قند بپاشید.

    نام: 13022009469.jpg نمایش: 2116 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    خسته نباشید
    shahla-324, -sania-, mitra40 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اگر به خانه ی من آمدی ای مهربان
    برای من چراغ بیاور
    و یک دریچه که از آن
    به ازدحام کوچه خوشبختی بنگرم
    "فروغ فرخزاد"

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    نام: 100124449.jpg نمایش: 1873 اندازه: 22.8 کیلو بایت
    این غذا اسمش مانته یا مانچی هستش که یه غذای ترکمنی هستش که تو کشواری دیگه مثل ترکیه و ترکمنستان و روسیه هم درست میشه تقریبا با همین اسم
    آموزش مصور به زودی در همین پست
    hengamehh و m1361 این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  6. #22
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    نام: ýagly-gutap.jpg نمایش: 1790 اندازه: 76.4 کیلو بایت
    اینم بورک ترکمنی که تو شمال کشور معروفه که هم توی فر هم سرخ شده آماده میشه بی نهایت خوشمزه اس
    مواد میانیش هم میتونه گوشتی باشه هم با اسفناج و رب انار هم درست میشه
    واد لازم برای تهیه بورک ترکمنی:
    -چند عدد سیب زمینی
    -یک عدد پیاز رنده شده
    -آرد (خمیر نان )
    -گوشت (بسته به سلیقه خانواده از گوشت قرمز چرخ کرده یا گوشت سفید ،مرغ یا ماهی ،میتوان استفاده کرد)
    ابتدا خمیر نان را تهیه کرده و به مدت یک ساعت آن را به صورت بسته می گذاریم تا اصطلاحا خود را بگیرد . در این مدت می توانیم مواد درون خمیر را آماده کنیم .سیب زمینی و گوشت را در ظرف های جداگانه آب پز کرده تا خوب نرم شوند سپس پوست سیب زمینی را جدا می کنیم ودر داخل ظرفی سیب زمینی را رنده کرده و با گوشت، نمک و فلفل و در صورت دلخواه سایر ادویه جات کاملا مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد به خورد هم برود.
    زمانیکه خمیر کاملا آماده شد آن را به گلوله های کوچک به اندازه یک مشت تقسیم می کنیم و گلوله های را با وردنه روی سطح چوبی یا سینی که روی آن کمی آرد پاشیده شده به صورت دایره درمی آوریم به صورتی که خمیر دایره ای شکل نازک شود البته نه آنقدر نازک که باعث پارگی آن گردد.
    با قاشق مقداری از مواد را برداشته و در یک سمت خمیر می ریزیم طوری که نیم دایره خمیر پر شود. نیم دایره دیگر را بعد از آن روی مواد برمی گردانیم و دو طرف خمیر را خوب می بندیم . همین طور تا آخر که تمامی گلوله های خمیر به این شکل آماده شود البته باید توجه داشت که تا آماده شدن همه گلوله های خمیر باید با پارچه تمیزی روی آن را بپوشانیم تا مانع از خشک شدن خمیر گردد.
    سپس روغن زیاد را در ماهیتابه داغ می کنیم و یکی یکی خمیرهای بورگ را در آن سرخ می کنیم این کارباید با شعله پائین انجام شود تا مواد درون آن نیز بپزد . وقتی دو طرف آن به صورت قهوه ای کمی روشن در آمد با چنگال از درون روغن برمی داریم و درون آبکش می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود بورک را در داخل تنور خانگی یا فر بدون اینکه در روغن بریزیم به همین روش میتوان درست کرد
    فقط خمیرمان که بصورت دایره ای در اوردیم باید کمی ضخیم تر از بورک روغنی باشد
    بورک ترکمنی غذای بسیار لذیذی است وبا کمترین مواد درست می شود ما به کسانی که تا به حال این غذا را میل نکردند توصیه می کنیم که برای یک بار هم که شده ان را درست کرده و نوش جان کنند...
    hengamehh و m1361 این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  7. #23
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    نام: nan khamehee.jpg نمایش: 1808 اندازه: 69.0 کیلو بایت
    ما یه شیرینی خوشمزه و بی نهایت ساده داریم که موادش تو تمام خونه ها هست و خیلی سریع هم آماده میشه ما تو عروسی ها و مراسم هامون حتما این شیرینی رو درست میکنیم و خیلی طرفدار داره اسمش پشمه یا بشمه هستش
    واد لازم:
    تخم مرغ 3 عدد
    شکر 3+1/2 لیوان
    کره 75 گرم
    روغن لادن 1+1/2 قاشق غذا خوری
    وانیل 1/2 ق م
    نمک 1/2 ق م
    شیر 2 لیوان
    ماست 1 لیوان
    خمیر مایه 1 ق غ
    بکینگ پودر 1 ق غ
    ارد تا جایی که خمیر به دست نچسبد من 15 لیوان مصرف کردم
    روغن برای سرخ کردن
    طرز تهیه:
    شکر و کره و روغن وانیل و نمک را خوب خم میزنیم .
    بعد تخم مرغ را دونه دونه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
    شیر بهتر است گرم باشد ماست نیز هم دمای اتاق .
    شیر و ماست را اضافه میکنیم وهم میزنیم
    بعد خمیر مایه عمل امده را اضافه میکنیم .
    بع ارد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه میکنیم و ارام مخلوط میکنیم تا جذب شوند و خمیر نرم و به دست نچسبد .
    خمیر را نباید ورز داد. بعد خمیر را به مدت 4 ساعت استراحت میدهیم. بعد از طی مدت استراحت خمیر را به شکل دلخواه برش میدهیم و در روغن فراوان سرخ میکنیم

    { نکته : خمیر در هنگام استراحت زیاد پف نمیکند . هنگام سرخ کردن 4تا 5 بار باید پیشمه را زیر رو کرد یعنی هم زد تا پیشمه ترک بخورد تا داخل ان خوب بپزد پیشمه با کیفیت حتما" باید ترک بخورد}
    Hope, hengamehh, Adorina و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



  8. #24
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *Queen* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۲۶
    محل سکونت
    خونمون!!!
    نوشته ها
    280
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    1424
    پسند کرده
    4566
    نام: somsa.jpg نمایش: 1737 اندازه: 82.5 کیلو بایت
    نام: soms8.jpg نمایش: 1782 اندازه: 82.4 کیلو بایت
    موادلازم برای تهیه ی سس سومسه:یک کیلو گوشت خالص /نیم کیلو پیازرنده شده/گوجه ۲عدداین بر حسب ذائقه است ویاقارچ ریزشده /نمک وفلفل وپونه کوهی به میزان دلخواه//موادلازم برای تهیه ی خمیر:آرد ۵/۱ کیلو /تخم مرغ ۱عدد /نمک به میزان لازم /۲قاشق روغن برای اینکه خمیر به دست نچسبد بعداز اینکه خمیر ۲۰دقیقه ماند میتوانید به روش تصویر ویا به هر سلیقه ای سومسه را آماده کردالبته باید گفت روش اصلی آن اینطوراست که خمیر رابه شکل مستطیل بزرگ پهن کرده ویک قسمت راگوشت وقسمت بعدی رابه روی گوشتها قرارداده ولبه های آن راباانگشت فشارمیدهیم اگر لبه ها راخیس کنید از هم باز نمی شوندوسپس یکی یکی در روغن داغ وزیاد سرخ میکنیم توجه کنید به صورت طلایی سرخ شود بعد درون یک آبکش قرار دهید تاروغن اضافی خارج شود این غذای خوشمزه را میتوان با سبزیجات معطر تزئین کرد
    hengamehh و m1361 این نوشته را پسندیده.

    در دلم سرکوب کردی انقلابی تازه را

    آنچه با من کرده ای تو، شاه با ایران نکرد....



صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما