نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree130Likes

موضوع: غذاها و خوردنیهای استان گلستان

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 28
صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    آق بانو جون جنس این ظرفتون از چیه؟ خیلی ممنون
    من هم همین سوالو داشتم من عاشق چیزهای عجیب وغریب یک بار تابه اهنی دیدم مخصوص غداهای هندی تو شهر دبی چند کیلو بود خیلی سنگین می خواستم بخرم همه همراهیام به من خندیدن ونگذاشتن بخرم وتا الان من پشیمونم یک چیز دیگه تو سوریه دیدم تقریبا شکل درب قابلمه از سفال سنگین مخصوص پخت استیک ودلمه وغیره می ذاشتن روی غذا مورد نظر سنگین می شد وبالا نمی اومد اون هم کسی نذاشت بخرم ولی چند ماه پیش شبیه اونو تونستم بسازم وبسی خوشحالم حالا هم دستم میاد میرم قازان بخرم ببخشید که خیلی حرف زدم
    hengamehh, agh banoo و ejeh gol این نوشته را پسندیده.

  2. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    332
    سلام دوستای گلم جنس قازان چدن هستش شهرهای ترکمن نشین استان گلستان به وفور یافت میشه فقط نوعی اش باشه که سیاه نمیشه از فروشنده بخاید راهنمایی کنه سایزش هم که دست خودتونه و در ضمن اینها در هم دارن
    hengamehh, ماما هدا و ejeh gol این نوشته را پسندیده.

  3. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,059
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36124
    پسند کرده
    54995
    مرسی من یکیشو خریدم یک مدل دیگه دیده بودم خودش کلی راهنمایی کرد من خیلی خوشم امد می شه بپرسم چرا سیاه می شه؟ ممنون
    ماما هدا و ejeh gol این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ejeh gol آواتار ها
    اجه گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    ترکمن صحرا
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2759
    پسند کرده
    5587
    وقتی قازان چدن خالص باشه سیاه میشه و البته حالت نچسب هم داره.
    و سیاه نمیشه که مواد دیگه ای هم به چدن اضافه میکنن.
    agh banoo و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    332
    سلام دوستان بالاخره همه شرایط دست به دست هم داد تا چکدرمه رو تصویری بذارم .
    برای این غذا ابتدا برنج رو شسته و نمک زده و کنار میزارم . روغن رو داخل قازان یکمی بیشتر میریزم باید به قدری باشه که غذا نه خشک باشه نه چرب امیدوارم توی عکس مشخص باشه گوشت رو کمی نمک زده و خوب تفت میدم بعد پیاز رو اضافه کرده و میذارم پیاز تا حدودی قهوه ای بشه بعد رب رو اضافه میکنم رب رو حدود 2 قاشق غذاخوری پر میریزم و خوب تفت میدم نکته اصلی این غذا و خوشرنگ شدنش در همین تفت دادن خوب پیاز و رب هست بعد اب میریزم و میذارم جوش بیاد و وقتی اب جوش اومد 2 تا سیب زمینی که با سیم و مایع خوب شستم با پوست داخل اب چکدرمه میندازم و میذارم تا گوشت خوب پخته شه و بالطبع اب غذا هم کم شه اینجا گوشت و سیب زمینی رو از قازان دراورده بعد اب برنج رو خالی کرده و خود برنج رو داخل قازان میریزم(اب باید حدود یه بند انگشت از برنج بالاتر باشه اگه احساس کردین اب زیاده حتما با ملاقه از روش بردارین و اگه دیدین برنج ابش داره تموم میشه ولی هنوز خوب باز نشده کم کم اون اب رو بریزین فقط مواظب باشین شفته نشه)میذارم با شعله رو به پایین ابش کشیده شه(اسم غذا هم از همین قسمت گرفته شده یعنی غذایی که ابش کشیده میشه) در این حین اروم با کفگیر برنج رو بر میگردونم تا یکنواخت بشه وقتی ابش رو کشید میزارم دم بکشه و گوشت و سیب زمینیهایی که در اورده بودم هم روی برنج میذارم تا گرم بمونه برای موقع سرو .مدت زمان دم کشیدن هم به برنجتون بستگی داره. امیدوارم درست کنید و موفقیت امیز باشه و لذت ببرید.(در مورد نمک غذا چون هم به برنج نمک زدم و هم کمی به گوشت و هم اینکه رب داره من نیازی به اضافه کردن نمک نمیبینم کلا این غذا رژیمی نیست ولی من سعی میکنم سر روغن و نمکش کاملا احتیاط کنم)
    نام: IMG_0001.JPG نمایش: 1056 اندازه: 80.4 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ejeh gol, m1361, atoosa92 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    332
    بقیه عکسها رو اینجا میذارمنام: IMG_0006.JPG نمایش: 923 اندازه: 81.7 کیلو بایتنام: IMG_0010.JPG نمایش: 1341 اندازه: 95.0 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    khale leila, hengamehh, مرجان.ر و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    چکدرمه- با اجازه از آق بانوی عزیز
    یک غذای بینهایت معطر
    نام: Picture 224.jpg نمایش: 1152 اندازه: 94.9 کیلو بایت

    پیاز داغ کردم و گوشت رو توش تفت دادم. بهش کمی ادویه و زردچوبه زدم. بعد سه تا گوجه رو رنده کردم و توی روغن تفت دادم. آب اضافه کردم و اجازه دادم گوشت حسابی بپزه
    وقتی گوشت پخت ریختمش توی ظرف برنجی که خیس داده بودم اما اب روش نریخته بودم.
    بعد گذاشتم بپزه. عطر این غذا محشره
    خورش بادمجون
     
    محیا خانوم, *ARMITA*, zohre.a و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #16
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    میشه تلفظ دقیق این غذا رو بگین ممنون میشم
    با مرغ هم میشه درست کرد؟
    agh banoo این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما