نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 656
صفحه 9 از 82 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۳۰
    نوشته ها
    134
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    سلام من می خوام برای امشب خورش قیمه درست کنم اما نمی دونم لپه رو همراه گوشت سرخ کنم و بزارم بپزه یا جداگانه بپزم و تفتش بدم بعد به گوشت اضافه کنم؟
    چرا لپه های من توی خورش له و لورده میشه و دیگه اصلا معلوم نیست چیه؟
    شما گوشت قیمه رو توی زودپز می پزید؟
    خواهش می کنم دوستان اهل فن عزیز زودتر جواب بدید چون امشب مهمون دارم
    حسبنا الله سیؤتینا الله من فضله إنا إلى الله راغبون

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    788
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط meisa
    سلام من می خوام برای امشب خورش قیمه درست کنم اما نمی دونم لپه رو همراه گوشت سرخ کنم و بزارم بپزه یا جداگانه بپزم و تفتش بدم بعد به گوشت اضافه کنم؟
    چرا لپه های من توی خورش له و لورده میشه و دیگه اصلا معلوم نیست چیه؟
    شما گوشت قیمه رو توی زودپز می پزید؟
    خواهش می کنم دوستان اهل فن عزیز زودتر جواب بدید چون امشب مهمون دارم
    دوست عزیزم ....روش پخت قیمه ای که من می پزم وهمیشه عالی درمیاد اینه :اول لپه رو 2 تا 3 ساعت قبل خیس میکنم ....پیازداغ فراوون که البته من بارنده معمولی قسمت بزرگترشه رنده وبعد سرخ میکنم.....گوشتهای تکه شده روهم درقابلمه ی کوچکی کمی با آب روی حرارت میذارم تا چند دقیقه بجوشه وکف وچرک گوشت گرفته بشه ودرصافی میریزم.... وهمزمان که پیازم کمی طلایی شد لپه وگوشت رو هم دراون تفت میدم ودرظرفی جدا رب گوجه روکمی تفت داده درآخر زردچوبه وپودر تخم گشنیز روهم اضافه میکنم ودرقابلمه تمام مواد رو باهم مخلوط وبا مقداری آب جوش روی حرارت ملایم قرارمیدم وازاول هم 2 تا چوب دارچین توی خورشت میندازم وبعداز 4ساعت خورشت جا افتاده وخوشرنگی خواهم داشت البته لیمو عمانی هم بدلخواه میشه بریزید که چند سوراخ دراون ایجاد ودر لیوان آب بمدت 2ساعت خیسانده تا تلخیش گرفته بشه ونیم ساعت آخر به خورشت اضافه میکنم....واون چوب دارچین روهم درآخر از قابلمه جدا کرده وبرای عطر بهتر کمی پودر هل وپودر جوز هندی و پودر زنجفیل به خورشت اضافه وبا دم کنی روشو پوشونده تا خوب معطربشه اینکارم همون نیم ساعت آخر انجام میدم......این بود تجربه من امیدوارم بپزی واز نتیجه کارراضی باشی:))))

    علت له شدن لپه شاید تفت ندادن کافی ویا پخت بیش از حد باشه.....ولی با این روش اصلا لپه له نمیشه......
    داخل زودپزهم موارد اولیه تماما همینطوره وزمان پخت تا 1 ساعت با حرارت ملایه و بعدازاین تایم مراحل آخر دیگه توی زود پز انجام نمیشه ....خورشت و در قابلمه ی دیگه ای میریزیم وادامه مراحل....
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من کلا خورشها رو آبدار دوست ندارم . از قیمه م معلومه : دوست دارم خورش مشت باشه :دی

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  5. #68
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با گوشت قلقلییییییییییی ... به به ...
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من قبلا لپه رو خدا خیس میکردم اما الان بعد از اینکه گوشتم تفت داده شد لپه رو اضافه میکنم و کمی تفت میدم ...اینطوری لپه فرمش رو از دست نمی ده...منم خورش کم آب دوست دارم.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۹
    نوشته ها
    373
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    299
    پسند کرده
    433

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه یزدی :بجای لپه از نخود اب شده و لپه شده استفاده میکنیم .دیگه رب و لیمو عمانی نمیخواد فقط دارچین میریزیم

  8. #71
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادنجان ... بادنجانها رو توی ماهیتابه رژیمی سرخ کردم:)



    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    این هم قیمه آلو که اگه آلو دوست دارین خیلی خوشمزه میشه همون قیمه معمولی فقط نیم ساعت آخر پخت آلو رو بهش اضافه می کنیم و میزاریم خوب جا بیفته

صفحه 9 از 82 نخستنخست ... 678910111219 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما