نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3007Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 657 به 663 از 663
صفحه 83 از 83 نخستنخست ... 7380818283
  1. #657
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    468
    میزان امتیاز
    136
    پسند شده
    3547
    پسند کرده
    1689
    من قیمه اب و دون سوا دوست ندارم و بنابر این حتما لپه رو خیس میکنم نترسید وا نمیره چون با بیاز داغ سرخ میشهو همچنین گوشت ادویه و رب من مضافا به ادویه کاری و فلفل زردچوبه دارچین هل پاپریکا و ایضا پودر گل سرخ میریزم اگر نبود میشه وقتی خورش رو خاموش کردید یک در گلاب گلاب بریزید معطر و خوشمزه میشه امتحان کنید مزه اش بی نظیره البته تمام ادویهنام: photo_2016-12-16_16-10-15.jpg نمایش: 404 اندازه: 103.0 کیلو بایت ها باشه گرد لیمو هم اواخر پخت
    mitra40, باران67, ستین و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  2. #658
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرناک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    489
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    2114
    پسند کرده
    5221

    ویترین مدال ها

    اینم قیمه امروز من

    نام: 20170111_132740.jpg نمایش: 327 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    mitra40, منا ., zakizadeh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت / زهرایی و خورشید غبار قدمت
    کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ / ای وسعت دلهای شکسته ، حَرَمت


  3. #659
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,047
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1399
    پسند شده
    22364
    پسند کرده
    18611
    قیمه مامان پز
    گوشت و با پیاز تفت میدیم لپه رو هم اضافه میکنیم با نمک فلفل زردچوبه پودرسیر رب پودرلیموعمانی و لیموی از قبل خیس شده گوشت که پخت سینه مرغ سرخ شده هم اضافه میکنیم برای داداشم آخر پخت کمی گلاب و کمی زعفرون و هل میریزیم یه کوچولو روی شعله بمونه

    نام: 20170123_203504.jpg نمایش: 296 اندازه: 103.7 کیلو بایت

    *************************************************
    اینم خودم پز
    با همین دستور

    نام: 20170213_204320.jpg نمایش: 267 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۵/۱۱/۳۰ در ساعت ۰۲:۳۶ بعد از ظهر
    باران67, zakizadeh, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #660
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    461
    میزان امتیاز
    1051
    پسند شده
    9543
    پسند کرده
    9258
    نام: 1487676880900.jpg نمایش: 228 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    خورشت قیمه

    پیازداغ گرفتم + زرد چوبه . گوشت رو از قبل با اب و پیاز پخته بودم اضافه کردم و سرخ کردم+ ادویه.
    بعد لپه خیس خورده رو یک دقیقه سرخ کردم.نیازی نیست بیشتر سرخ بشه همینقدر کافیه..
    یدونه گوجه پوره شده رو هم سرخ کردم + کمی زعفران دم کرده ، آب جوش و لیمو عمانی و دو عدد چوب دارچین یا کمی پودر دارچین.
    حدود سه ساعت(یا تا زمانی که لپه ها بپزن) با حرارت کم زمان برد تا کاملا جا افتاد و لپه کاملا پخته بود.دراخر نمک و فلفل رو اضافه کردم.
    اگه قبل از پخت کامل گوشت و لپه نمک بزنیم هم گوشت و هم لپه دیر پز میشن...حدود پنج دقیقه قبل از خاموش کردن یک قاشق غذاخوری گلاب به غذا اضافه کردم که عطر و بوی قیمه رو تکمیل کرد.

    پ*ن:تو عکس رنگ خورش یکم تیره افتاده
    میتونید به جای پوره گوجه از رب استفاده کنید .فقط خیلی کم.البته این کاملا سلیقه ای هست و ممکنه شما خورش قیمه قرمز رنگ رو دوست داشته باشید.من خودم خورش قیمه نارنجی یا زرد رو دوست دارم.البته
    اصل خورش قیمه نه رب داره و نه گوجه.فقط زعفران .
    من خودم هرزمان مهمان داشته باشم خورش قیمه رو بهمون رنگ اصیل و زعفرانی درست میکنم
    اینکه زمان رو گفتم حدودا سه ساعت با حرارت کم دست خودتون هست و میتونید با حرارت زیاد و زمان کمتر و یا در زودپز ربع ساعته درست کنید.من خودم همیشه غذاهامو با حرارت کم میپزم تا جدای از پخته شدن،کاملا جا بیفتن و روغن پس بدن.
    ریختن زعفران و دارچین از ضروریات یک خورش قیمه خوب هست.
    ریختن گلاب سلیقه ای هست.من خودم هروقت داشته باشم میریزم...عطرشو بهتر میکنه
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۰۱/۲۵ در ساعت ۰۵:۴۶ بعد از ظهر
    elina_s, ستار, mitra40 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  5. #661
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,047
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1399
    پسند شده
    22364
    پسند کرده
    18611
    گوشت خورشتی رو با پیاز تفت میدم نمک فلفل قرمز و سیاه زردچوبه پودرسیر پودرلیموعمانی رب و لپه رو هم اضافه میکنم نیم ساعت بعد لیموعمانی که جدا گذاشتم کمی با آب جوش بخوره میریزم داخلش میزارم بپزه قبل از خاموش کردن زعفران و هل اضافه کردم

    نام: 20170602_135114.jpg نمایش: 180 اندازه: 99.4 کیلو بایت
    ....
     
    باران67, mitra40, kurosh1 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  6. #662
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zendegi67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۸/۱۸
    نوشته ها
    90
    میزان امتیاز
    120
    پسند شده
    1803
    پسند کرده
    5033
    خورش قیمه غلیظ من..
    روی شعله بود خوب بوداااا اما توی ظرف کشیدم و آوردم روی میز یکم غلیظ شده بود..
    قیمه رو با گوشت گوسفندی درست میکنم که خیلی خوشمزه میشه..چوب دارچین و گلاب هم میریزم توش..نام: ۲۰۱۷۰۴۲۲_۲۰۲۵۳&#17.jpg نمایش: 1314 اندازه: 72.8 کیلو بایت
    mitra40, باران67, zakizadeh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #663
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,105
    نوشته های وبلاگ
    30
    میزان امتیاز
    289
    پسند شده
    6375
    پسند کرده
    7334
    قیمه برای سالگرد مامان گلم درست کردم

    پیاز را همراه با کمی زردجوبه سرخ کردم. گوشت را اضافه کردم و تفت
    دادم.لپه را هم اضافه کردم و تفت دادم. آب ریختم و در قابلمه را گذاشتم
    تا بپزد. بعد از اینکه گوشت پخت، نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را
    اضافه کردم. لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کردم و به خورش اضافه کردم. در
    صورت تمایل زعفران دم کرده هم میتوانید استفاده کنید. روی حرارت ملایم
    گذاشتم تا خورش جا بیفتد.

    قیمه
     
    *Elsa*, hengamehh, zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


صفحه 83 از 83 نخستنخست ... 7380818283
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما