نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2971Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 657 به 661 از 661
صفحه 83 از 83 نخستنخست ... 7380818283
  1. #657
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    435
    میزان امتیاز
    116
    پسند شده
    3350
    پسند کرده
    1605
    من قیمه اب و دون سوا دوست ندارم و بنابر این حتما لپه رو خیس میکنم نترسید وا نمیره چون با بیاز داغ سرخ میشهو همچنین گوشت ادویه و رب من مضافا به ادویه کاری و فلفل زردچوبه دارچین هل پاپریکا و ایضا پودر گل سرخ میریزم اگر نبود میشه وقتی خورش رو خاموش کردید یک در گلاب گلاب بریزید معطر و خوشمزه میشه امتحان کنید مزه اش بی نظیره البته تمام ادویهنام: photo_2016-12-16_16-10-15.jpg نمایش: 265 اندازه: 103.0 کیلو بایت ها باشه گرد لیمو هم اواخر پخت
    mitra40, باران67, ستین و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  2. بانک بند ناف
  3. #658
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرناک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    489
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    2111
    پسند کرده
    5221

    ویترین مدال ها

    اینم قیمه امروز من

    نام: 20170111_132740.jpg نمایش: 197 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    mitra40, منا ., zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای روح دو صد مسیح محتاج دَمَت / زهرایی و خورشید غبار قدمت
    کی گفته که تو حرم نداری بانو؟ / ای وسعت دلهای شکسته ، حَرَمت


  4. #659
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,028
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1358
    پسند شده
    21986
    پسند کرده
    18298
    قیمه مامان پز
    گوشت و با پیاز تفت میدیم لپه رو هم اضافه میکنیم با نمک فلفل زردچوبه پودرسیر رب پودرلیموعمانی و لیموی از قبل خیس شده گوشت که پخت سینه مرغ سرخ شده هم اضافه میکنیم برای داداشم آخر پخت کمی گلاب و کمی زعفرون و هل میریزیم یه کوچولو روی شعله بمونه

    نام: 20170123_203504.jpg نمایش: 160 اندازه: 103.7 کیلو بایت

    *************************************************
    اینم خودم پز
    با همین دستور

    نام: 20170213_204320.jpg نمایش: 133 اندازه: 103.1 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۵/۱۱/۳۰ در ساعت ۰۲:۳۶ بعد از ظهر
    باران67, zakizadeh, mitra40 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  5. #660
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    968
    پسند شده
    8282
    پسند کرده
    9147
    نام: 1487676880900.jpg نمایش: 93 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    خورشت قیمه

    پیازداغ گرفتم + زرد چوبه . گوشت رو از قبل با اب و پیاز پخته بودم اضافه کردم و سرخ کردم+ ادویه.
    بعد لپه خیس خورده رو یک دقیقه سرخ کردم.نیازی نیست بیشتر سرخ بشه همینقدر کافیه..
    یدونه گوجه پوره شده رو هم سرخ کردم + کمی زعفران دم کرده ، آب جوش و لیمو عمانی و دو عدد چوب دارچین یا کمی پودر دارچین.
    حدود سه ساعت(یا تا زمانی که لپه ها بپزن) با حرارت کم زمان برد تا کاملا جا افتاد و لپه کاملا پخته بود.دراخر نمک و فلفل رو اضافه کردم.
    اگه قبل از پخت کامل گوشت و لپه نمک بزنیم هم گوشت و هم لپه دیر پز میشن...حدود پنج دقیقه قبل از خاموش کردن یک قاشق غذاخوری گلاب به غذا اضافه کردم که عطر و بوی قیمه رو تکمیل کرد.

    پ*ن:تو عکس رنگ خورش یکم تیره افتاده
    میتونید به جای پوره گوجه از رب استفاده کنید .فقط خیلی کم.البته این کاملا سلیقه ای هست و ممکنه شما خورش قیمه قرمز رنگ رو دوست داشته باشید.من خودم خورش قیمه نارنجی یا زرد رو دوست دارم.البته
    اصل خورش قیمه نه رب داره و نه گوجه.فقط زعفران .
    من خودم هرزمان مهمان داشته باشم خورش قیمه رو بهمون رنگ اصیل و زعفرانی درست میکنم
    اینکه زمان رو گفتم حدودا سه ساعت با حرارت کم دست خودتون هست و میتونید با حرارت زیاد و زمان کمتر و یا در زودپز ربع ساعته درست کنید.من خودم همیشه غذاهامو با حرارت کم میپزم تا جدای از پخته شدن،کاملا جا بیفتن و روغن پس بدن.
    ریختن زعفران و دارچین از ضروریات یک خورش قیمه خوب هست.
    ریختن گلاب سلیقه ای هست.من خودم هروقت داشته باشم میریزم...عطرشو بهتر میکنه
    ویرایش توسط Miss Razieh : ۱۳۹۶/۰۱/۲۵ در ساعت ۰۵:۴۶ بعد از ظهر
    elina_s, ستار, mitra40 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  6. #661
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,028
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1358
    پسند شده
    21986
    پسند کرده
    18298
    گوشت خورشتی رو با پیاز تفت میدم نمک فلفل قرمز و سیاه زردچوبه پودرسیر پودرلیموعمانی رب و لپه رو هم اضافه میکنم نیم ساعت بعد لیموعمانی که جدا گذاشتم کمی با آب جوش بخوره میریزم داخلش میزارم بپزه قبل از خاموش کردن زعفران و هل اضافه کردم

    نام: 20170602_135114.jpg نمایش: 44 اندازه: 99.4 کیلو بایت
    ....
     
    باران67, mitra40, kurosh1 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

صفحه 83 از 83 نخستنخست ... 7380818283
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما