نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree3021Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 641 به 648 از 666
  1. #641
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,807
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2323
    پسند شده
    95848
    پسند کرده
    81044

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    باران خانم چطوری زعفرون روش ریختید انقدر خوشگل شده
    لطف داری عزیز دلم
    گلم یه کاتر گل دارم اون رو گذاشتم روی دیس برنج و داخلش رو برنج زعفرونی ریختم و بعد اروم برداشتم
    r.khk, kurosh1, pariyan و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #642
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    570
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    10854
    پسند کرده
    9291
    خورشت قیمه
    پیازداغ گرفتم + زرد چوبه ،و گوشت رو سرخ کردم+ ادویه.
    لپه خیس خورده رو یک دقیقه سرخ کردم.دو عدد گوجه پوره شده رو هم سرخ کردم + آب جوش و لیمو عمانی .+ دو عدد چوب دارچین.حدود سه ساعت با حرارت کم زمان برد تا کاملا جا افتاد و لپه و گوشت کاملا پخته بود.اخر کار سیب زمینی رو سرخ کردم و داخل خورشت ریختم( البته این کار برای خودمون هست.وقتایی که مهمان باشه چیپس خلالی کنار خورشت میگذارم)
    نام: applex_1464975166668.jpg نمایش: 512 اندازه: 85.8 کیلو بایت
    emetis, mitra40, *شمیم* و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  3. #643
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,079
    نوشته های وبلاگ
    97
    میزان امتیاز
    1430
    پسند شده
    22857
    پسند کرده
    18934
    قیمه

    گوشت و با پیاز تفت میدم لپه رو هم اضافه میکنم با نمک فلفل زردچوبه پودرسیر رب پودرلیموعمانی و لیموی از قبل خیس شده توی زودپز به مدت یک ساعت بعدش توی قابلمه کمی گلاب و کمی زعفرون میزارم یه کوچولو روی شعله بمونه با ته دیگ سیب زمینی قالبی و پلوی زعفرونی

    نام: 20160611_212319.jpg نمایش: 446 اندازه: 95.4 کیلو بایت
    ....
     
    Mrs Razieh, mami 2m, zakizadeh و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  4. #644
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    221
    میزان امتیاز
    236
    پسند شده
    3171
    پسند کرده
    2129
    پیاز رو تفت میدم وگوشت رو اضافه میکنم .بعد رب گوجه رو بامواد تفت میدم تا رنگ بندازه بعد لپه خیس خورده وفلفل سیاه رو اضافه میکنم وتفت میدم.اب وچوب دارچین رو اضافه میکنم .در اواخر پخت پودر لیمو عمانی ونمک وزعفران کمی گلاب به خورشت میزنم.نام: ۲۰۱۶۰۶۲۷_۲۲۵۹۵۴.jpg نمایش: 391 اندازه: 67.3 کیلو بایت
    باران67, گیتار, Mrs Razieh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #645
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    341
    میزان امتیاز
    179
    پسند شده
    2511
    پسند کرده
    1238
    من چون به جنس لپه ها اعتماد ندارم. پیاز داغ درست میکنم و یه مقدار شو با لپه تو زودپز حدود ده تا پوند دقیقه میپزم بعد خالی میکنم و با بقیه پیاز داغ گوشت و تفت میدم و با رب تفت داده شده میپزم و بعد از نیم ساعت درشو باز میکنم و لپه و لیمو امانیارو میریزم و میزارم با هم تبادل طعم کنننام: 20160720_133356.jpg نمایش: 348 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    باران67, Mrs Razieh, sita-golam و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مامی سایتی ها دوستتون داررررم

  6. #646
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ELAHE_ABAN آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    تهران عزیز
    نوشته ها
    205
    میزان امتیاز
    251
    پسند شده
    2867
    پسند کرده
    7501
    سلام

    خورش قیمه

    مواد لازم:
    گوشت قیمه بدون چربی 150 گرم
    پیاز سرخ شده 3 عدد
    لپه 100 گرم(نصف لیوان)
    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
    ادویه مخصوص(دارچین،پودر هل،زنجفیل) از هر کدام یک سوم قاشق چایخوری
    گلاب یک قاشق چایخوری
    زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا گوشت را سرخ میکنیم،پیاز سرخ شده و لپه را اضافه میکنیم.
    خوب تفت میدیم.
    رب گوجه فرنگی ،فلفل و زردچوبه و مقداری آب اضافه میکنیم.
    صبر میکنیم تا پخته شود.
    در آخر ادویه ها ،نمک ،گلاب و زعفران را اضافه میکنیم و در ظرف را محکم بسته
    و یک ربع دم میکنیم.


    نکته:
    دم کردن خورش باعث میشود بو و طعم بهتری بگیرد.

    نام: ۲۰۱۶۰۷۰۱_۲۰۵۴۱&#17.jpg نمایش: 343 اندازه: 94.2 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۶۰۷۰۱_۲۰۵۴۰&#17.jpg نمایش: 339 اندازه: 93.7 کیلو بایت
    نام: ۲۰۱۶۰۷۰۱_۲۰۵۳۱&#17.jpg نمایش: 343 اندازه: 93.2 کیلو بایت

    من مقدار مواد رو دو برابر کردم برای افطار و سحر.....

    به این روش درست کنید عالی میشه.فوق العاده خوش رنگ و خوش طعم
    ...
     
    zakizadeh, باران67, الهه مشرق زمین و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الا بذکرالله تطمئن القلوب . . .

  7. #647
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,558
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    406
    پسند شده
    13191
    پسند کرده
    8382
    گوشت وپیاز رنده شده+فلفل وزرچوبه رو باه تفت دادم تا هم یکم تفت بخوره هم بوی بد گوشت گرفته بشه رب اضافه کردم کمی تفت دادم اب ریختم گذاشتم بپزه نیم ساعت اخر لپه پخته شده ابلیمو اضافه کردم گذاشتم جا بیفته

    گیتار, Mrs Razieh, zakizadeh و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #648
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    500
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    620
    پسند شده
    8438
    پسند کرده
    12044
    قیمه با دنده گوسفند به نظرم لذیذ ترین غذاس
    پیاز و گوشت و با هم تفت میدم.لپه از قبل خیس خورده و هم با گوشت تفت میدم تا بوی خامی بره
    رب گوجه هم با مواد بالا تفت میدم
    آب سرد اضافه میکنم و با حرارت کم می پزم.ادویه مخصوص موقع سرو دارچین می ریزم
    و بیست دقیقه پایانی از چند پر لیمو عمانی استفاده میکنم

    گوشت ۴۰۰گرم/لپه۱پیمانه/رب گوجه ۳قاشق غذاخوری/پیاز دو عدد متوسط/نمک و فلفل سیاه/پر لیمو عمانی

    نام: 1469902491429.jpg نمایش: 284 اندازه: 101.5 کیلو بایت

    نام: 1469902529283.jpg نمایش: 282 اندازه: 99.3 کیلو بایت
    عدسی
     
    Mrs Razieh, باران67, الهه مشرق زمین و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به جای شمردن چراغهای خاموش،نورافشان​ باشیم

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما