نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 656
صفحه 8 از 82 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *فاطمه* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    720
    میزان امتیاز
    36
    پسند شده
    2900
    پسند کرده
    1796

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن



    من قیمه رو با حرارت خیلی کم به مدت طولانی می پزم.
    ماکارونی
     
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    كنار تو در باران قدم می زنم
    "چتــــر" برای چه؟!
    خیـــــال كه خیس نمی شود!

  2. بانک بند ناف
  3. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    133
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه من همیشه موقعی که گوشت میخواد بپزه یک سیب زمینی کوچولو توش میندازم تا بپزه
    خورش غلیظتر میشه

  4. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    19
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    j

    اينم خوروش قيمه من.لپه رو جدا ميپزونم بعد که پخت.پيازم و شرخ ميکنم گوشتمم ميذارم تا با پياز تفت بخوره بعدم لپه =رب گوجه و اب.قشنگ که بخت نمک و ترشيشو اضافه ميکنم و چند دقيقه مونده خاموش کنم دارچين ميريزم .با ترشي فراوان.
    يه موقع هاييم کدو و سيب زميني ميريزم توش واييييييييييي خوشمزه ميشهههههههههههه
    [HIGHLIGHT=#ffffff]فراموش نکن: خطا کردن خصوصیت انسان است، اصرار در خطا خصوصیت شیطانی![/HIGHLIGHT]

  5. #60
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۱
    نوشته ها
    20
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    mahdieh aziz baraye inke range khoresht shoma tireh nashe az chobe darchin estefade konid man khodam hamin karo mikonam bad baraye serve az khoresht dar miaram.

  6. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۵
    نوشته ها
    34
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    35
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط مستانه
    پیچاق قیمه




    خورش پیچاق قیمه یکی از غذاهای منحصر به فرد اردبیلی است که ترجمه دقیقش می شود چاقو قیمه! پیچاق قیمه از گوشت گوشت خلالی شده(کبریتی)، بادام و پیاز تهیه می شود که روی آنها تخم مرغ می ریزند.
    برای پخت این غذا، ابتدا 2قاشق غذاخوری رب را در كمي روغن تفت دهید و گوشت خرد شده خیلی ریز شده را در آن ريخته و كمي به هم بزنید. حالا آب گوشت، یک سوم لیوان ابغوره و نمك را اضافه کنید. سپس گوشت ها را در ماهيتابه پخش كرده و يك سوم ليوان خلال بادام پخته و زغفراني شده را روي مواد بریزید و بگذارید تا آب خورش كم شود. بعد زعفران دم كشيده و خلال پياز سرخ و طلايي شده را روي آنها ريخته و به تعداد نفرات، تخم مرغ هایی را در فواصل منظم روي خورش بریزید و سپس حرات را كم کنید تا تخم مرغ ها پخته شده و خورش جا بيفتد.
    نكته مهم این است که اگر مقداري از زعفران را در حين پخت تخم مرغ ها روي زرده ها بریزید، پیچاق قیمه خوش رنگ و لعاب تری خواهید داشت و تخم مرغ ها زيباتر ديده خواهند شد. یادتان باشد بايد مراقب باشيد تا خورش در هه مراحل مقداري آب داشته باشد تا ته نگيرد. همچنین می توانید وقتی خورش را در ظرف کشیدید، روی هر ظرف خورش یک تخم مرغ نیمرو شده بگذارید و روی تخم مرغ را کمی دارچین بپاشید. پیچاق قیمه را هم با نان و هم یا برنج سرو می کنند.
    مستانه جون دستت درد نکنه/ من یه پای ثابت مهمو نیام همین قیمه است.البته خانواده و اهالی فامیل ما تخم مرغ در غذا دوست ندارند ولی همیشه این قیمه برای مهمونیام بدون تخم مرغ میپزم.اگه مهمونام دفعه اول باشه میان خونمون به مامانم زنگ میزنن میپرسن این قیمه رو چه جوری پختین چون اونقدر معرکه میشه که فکر میکنند حتماً یه خانم مسن باید بپزه.ولی بدون تخم مرغشم بسیار خوشمزه و مجلسی و همه پسند وعالی میشه.
    قهرمان کسی است که درسخت ترین شرایط شجاعانه به کمک دیگران میپردازد بدون غرورکارمیکند و بیش ازآنچه از مردم انتظاردارد ازخود انتظار دارد.(آنتونی رابینز)

  7. #62
    کاربر میهمان

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادمجون:

  8. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahbube آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۳
    نوشته ها
    204
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4479
    پسند کرده
    11232

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز و گوشت و ادویه رو با ادویه و زردچوبه تفت میدم و میذارم بپزه.لپه رو هم جداگانه میپزم.سیب زمینی ها رو هم یک کم تو روغن تفت میدم (همسری اینجوری دوست داره ) و وقتی گوشت پخت رب و سرخ میکنم و با لپه و سیب زمینی ها به گوشت اضافه میکنم و میذارم نیم ساعتی بجوشه تا همه مواد طعم بگیرن حدودا 7-8 دقیقه قبل از سرو هم نمک و پودر لیمو عمانی و دارچین اضافه میکنم:
    خدای خوب من
    زندگی به سختی هایش می ارزد اگر تو در انتهای هر قصه ایستاده باشی....

  9. #64
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    212
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    176
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

صفحه 8 از 82 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما