نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 577 به 584 از 656
صفحه 73 از 82 نخستنخست ... 6370717273747576 ... آخرینآخرین
  1. #577
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6694
    پسند کرده
    9022
    نام: DSC_0441.JPG نمایش: 9956 اندازه: 77.8 کیلو بایتخورشت قیمه بادمجون با عصاره لیموترش تازه واقعا خوشمزس
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    sara chef, افسونی, golbarg. و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  2. بانک بند ناف
  3. #578
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    قیمه با چاشنی گرد لیمو+زعفران + گلاب + هل + دارچین


    نام: DSC_1215.jpg نمایش: 714 اندازه: 110.7 کیلو بایت
    .............
     
    گلنرگس 2, -sania-, افسونی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #579
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    سلام کدبانوهای عزیز.واقعا خسته نباشید.خانومای عزیز کسی تا حالا قیمه تو زودپز درست کرده؟

  5. #580
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    166
    میزان امتیاز
    97
    پسند شده
    997
    پسند کرده
    692
    بله عزیزم من گوشت رو باپیاز سرخ میکنم +گوجه ورب گوجه تف میدم+کمی اب وتو زود پز میزارم تا 20دقیقه میپزه بعد لپه پخته شده+چاشنی دلخواه،البته اگه موقع تف دادن گوشت لپه روهم کمی تفت بدی میتونی هم زمان با گوشت بپزی ولی من همیشه لپه رو جدا میپزم
    ما کارونی
     
    مینا93 این نوشته را پسندیده.

  6. #581
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1164
    پسند شده
    20305
    پسند کرده
    17526
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    سلام کدبانوهای عزیز.واقعا خسته نباشید.خانومای عزیز کسی تا حالا قیمه تو زودپز درست کرده؟
    سلام من گوشت رو تفت میدم تو خود زودپز بعد که کمی تغییر رنگ داد پیاز و روغن میریزم بعد ادویه ها و لپه و رب لیموعمانی های از قبل خیس خورده درشو میبندم تا 1 ساعت
    ....
     
    باران67 و مینا93 این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  7. #582
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86635
    پسند کرده
    75988

    ویترین مدال ها

    قیمه نذری بسسسسسسسسسیار خوشمزه




    این قیمه به حدی خوشمزه میشه که قیمه رو تبدیل کرده به یکی از غذاهای مورد علاقه من
    لازم به ذکره که قبلش من خیلی با قیمه حال نمیکردم


    قیمه نذری با دستور خانم گلاور


    مواد لازم:

    گوشت 500 گرم
    پیاز متوسط 2 عدد
    لپه 250 گرم
    رب گوجه فرنگی 2 ق غ
    لیمو عمانی 6 عدد
    هل 1 ق م
    دارچین 1 ق م
    آبلیمو ترجیحا تازه 1 ق غ
    گلاب 1 ق غ
    پیاز داغ 5 ق غ
    زعفران دم کرده غلیظ 4 ق غ
    سیب زمینی 250 گرم

    مقدار فوق برای 10 ظرف نذری کافیه.
    میتونید یه مقدار کم لپه رو بیشتر بریزید یا گوشت رو کمی کمتر بریزید اما ادویه ها رو به اندازه بریزید تا قیمه عطر و بوی خوبی داشته باشه.

    گوشت عاری از چربی و استخوان رو خرد کنید.فیله و راسته تقریبا بهترین قسمت ها هستند.
    گوشت خرد شده را همراه با پیاز نگینی ریز خورده شده و 1 ق غ زردچوبه به همراه فلفل سیاه تفت دهید و 15-20 دقیقه روی حرارت قرار بدید تا آب نندازه و گوشت مزه دار بشه.
    اگر پیاز رو رنده کنید قبل از مزه دار شدن گوشت میسوزه و اگه درشت خلال کنید گوشت خوب مزه دار نمیشه.پس پیاز رو ریز و نگینی خورد کنید تا میان گوشت هم مزه دار شود و هم ذره ای بوی چربی نگیره.
    برای قیمه نذری باید روغن بیشتری توی قابلمه بریزید.در حالت عادی 2 ق غ روغن استفاده میکنیم اما برای قیمه نذری 4-5 ق غ روغن رو داخل قابلمه بریزید.
    اگه میخواید قیمه نذری را در مقدار زیاد درست کنید نباید گوشت را تا نیمه قابلمه بریزید و شروع به تفت دادن اون کنید چون وقتی گوشت ارتفاع پیدا میکنه خوب تفت نمیخوره.بهتره توی تابه های بزرگ تفت بدید و وقتی خوب تفت خورد به قابلمه منتقل کنید.

    لپه را 30 دقیقه قبل در آب ولرم خیس کنید.پس از آبکش کردن لپه اون رو به گوشت اضافه کنید
    قیمه حدود 2/5-3 ساعت طول میکشه تا آماده بشه.برای این که در این مدت زمان لپه له نشه و وا نره و مقاومت پیدا کنه اونا رو به مدت 2-3 دقیقه با گوشت تفت بدید.
    اگر بیشتر 2-3 دقیقه لپه رو تفت بدید و لپه قرمز رنگ بشه باعث میشه که لپه ناپز بشه.

    رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
    رب را در همان ابتدا زیاد نزنین.ابتدا 1-2 قاشق بزنین ،اگه قیمه احتیاج به رب بیشتری داشت باز 1 ق غ بهش رب اضافه کنید.
    وقتی رب رو اضافه میکنیم بیشتر از 1 دقیقه تفت ندید
    بوی خامی رب از بین بره و مواد رنگ خوبی بگیره در همین حد کافیه.
    بعد از رب باید آب جوش رو اضافه کنید.
    نکته اصلی برای قیمه
    آب جوش رو کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید.نه باید اونقدر غلیظ باشه که لعاب نذاره لپه و گوشت بپزه و نه اونقدر شل باشه که تا ته قابلمه رو پر آب کنید که ساعت ها لپه و گوشت سر گاز بمونه که آب تبخیر بشه و قیمه سیاه رنگ بشه.
    پس اندازه ای آب بریزید که یه کم رقیق بشه و روی گوشت رو بگیره.
    در این مرحله در ظرف را نیمه بسته بذارید حدود 2/5-3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید.
    لیمو عمانی را نیم تا 1 ساعت داخل آبجوش قرار بدید تا گسی و تلخی اون گرفته بشه و وقتی به غذای پخته شده اضافه میکنید سریع عطر و بو رو به غذا بده.
    لیمو عمانی را از اول نباید به غذا اضافه کنید زیرا باعث تلخی غذا و تیرگی قیمه میشه و روغن غذا رو جذب میکنه
    وقتی از پختن گوشت و لپه اطمینان پیدا کردید در 10-15 دقیقه آخر لیمو عمانی را همرا پیاز داغ ,گلاب ,آبلیمو,هل,دارچین ,نمک و زعفران دم کرده اضافه کنید.
    جمع ادویه های فوق عطر خاصی به غذا میده پس هیچ کدوم رو حذف نکنید و بعد از اینکه ادویه ها رو زدین ده دقیقه بعد خاموشش کنین چون عطر و بوش از بین میره.

    قیمه نباید تند بجوشه.پس حرارت رو کم کنید.مثل آش نباید زیاد هم بزنید.چون که رب داره برای این که ته نگیره با قاشق به صورت ضربه ای و رفت و برگشت هم بزنید تا روغن بیاد رو و قیمه خوشرنگ بشه.
    این خیلی مهمه که خیلی هم نزنیدش.فقط و فقط در حد حرکات رفت و برگشتی باشه

    اگه دیدید گوشت هنوز نپخته و خورشت غلیظ شده کمی آب جوش اضافه کنید که لعاب رقیق تر بشه و اجازه بده لپه و گوشت پخته بشه

    اگه موقع درست کردن قیمه عجله نکنید و با برنامه پیش برید خیلی قیمه خوشرنگی خواهید داشت.اگه با عجله کار کنید قیمه خوشمزه و خوش عطر میشود اما چون آب زیادی اضافه میکنید و بخواهید زود به نتیجه برسانید رنگ قیمه تیره میشود.


    سیب زمینی:
    اگه میخواید سیب زمینی های خشک و چیپسی داشته باشید باید سیب زمینی رو خلال کنید و داخل آب بذارید و 6-12 ساعت توی یخچال قرار بدید.
    اگه دوست دارید سیب زمینی هاتون سبز رنگ باشن آب اسفناج رو به وسیله آبمیوه گیری بگیرید و به ظرفی که سیب زمینی و آب خنک توی اون قرار داره بریزید و بذارید سیب زمینی توی آب سبز بمونه.بعد از مدتی رنگ سیب زمینی ها سبز رنگ میشه اگه میخواید خیلی پر رنگ باشه باید کل آب سیب زمینی آب اسفناج باشه.

    *موقع سرخ کردن سیب زمینی هم کم کم کار کنین و وقتی خوب سرخ و چیپسی شد،روی صافی یا سینی بریزین.
    سری بعد رو در جایی جدا بریزین.منظور اینه که روی سری قبل نریزین چون باعث خمیر شدن و نرم شدن سیب زمینی میشه.
    پس هر سری رو جدا بریزین و پهن کنین تا هوا بخوره و چیپسی و ترد بشه

    اگر برای نذر در مقدار زیاد کار میکنین،سیب زمینی رو روز قبل اماده کنین و موقع سرو در ماهی تابه ای بزرگ بدون روغن سیب زمینی ها رو ریخته و روی حرارت قرار بدین تا گرم بشن.
    میتونین سیب زمینی ها رو در فر هم قرار بدین تا گرم بشن







    mahnooshin, mitra40, Ladddy و 34 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #583
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    خورش قیمه بدون سیب زمینی سرخ کرده به دلیل رعایت نکات سلامتی
    باران67, Masumeh Tajik, pooneh 007 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  9. #584
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Masumeh Tajik آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    54
    پسند شده
    565
    پسند کرده
    463
    پیاز + زردجوبه و زعفران و فلفل + گوشت + رب+ لپه + آب +لیمو عمانی
    کمی پخت
    + یه کم دیگه رب بخاطر لعاب + نمک + اگه ترشیش کم بود آبلیمو

    نام: 8.jpg نمایش: 554 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط Masumeh Tajik : ۱۳۹۴/۰۴/۱۴ در ساعت ۰۱:۵۴ بعد از ظهر
    pooneh 007, باران67, عطر سیب و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام : nil_342
    چه خوش صید دلم کردی
    بنازم چشم مستت را
    که کس مرغان وحشی را
    از این خوشتر نمی گیرد

صفحه 73 از 82 نخستنخست ... 6370717273747576 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما