نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2946Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 553 به 560 از 659
صفحه 70 از 83 نخستنخست ... 606768697071727380 ... آخرینآخرین
  1. #553
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    900
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    272
    پسند شده
    7241
    پسند کرده
    6413

    ویترین مدال ها

    قیمه باماهیچه گوسفندی
    پیازداغ،رب،لپه و گوشت پخته شده همراه با لیمو عمانی گذاشتم بپزه تا جا بیافته
    نام: image-75577ba36db0e3a2a4f05e0dfe5a40a3301a7a6dd475ba86c7c3d3efb1d7b82d-V.jpg نمایش: 366 اندازه: 83.2 کیلو بایتنام: image-b27cd212166b487373d62d4795ea1460c6604e27170746a0a80613c97a12a829-V.jpg نمایش: 361 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    -----------------
     
    mehr66, افسونی, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. کارت پزشکی مهراز
    بانک بند ناف
  3. #554
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمنو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    دور
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    232
    پسند شده
    7094
    پسند کرده
    5646
    خورش قیمه با مرغ
    من اینجوری میپزم:
    برای یک پیمانه لپه، اول 1 پیاز متوسط ریز خرد میکنم و با حرارت ملایم تفت میدم، بهش لپه ای که یک ساعت خیس خورده و آبکش شده اضافه میکنم، چون لپه م از نوع زودپخته بیشتر از معمول تفت میدم که وانره، حالا تکه های مرغ رو اضافه میکنم تا خوب تفت بخوره، در نهایت زردچوبه و یک دقیقه دیگه تفت داده بشه
    1 لیتر آب جوش میریزیم، با حرارت بالا بجوشه کف روشو میگیرم و اجازه میدم جا بیفته...همین اول 4 تا لیمو عمانی رو میندازم توش
    میتونیم رب رو نیم ساعت اخر اضافه کنیم یا از همون اول با مواد تفت بدیم، خاله جان هنرمندم همیشه اواخر کار اضافه میکرد منم بیشتر به این روش عمل میکنم و بیشتر دوست دارم
    فرایند پخت 1.5 ساعته
    این بار به سیب زمینی کمی زردچوبه زدم حین سرخ شده

    یه نکته هم بگم: اگر لپه دیرپز باشه بهتره مرغ تفت داده بشه و یک ساعت آخر به خورش اضافه بشه
    گوشت قرمز هم که از همون اول

    نام: SAM_6666.jpg نمایش: 674 اندازه: 106.8 کیلو بایت
    pegah 61, Hope, باران67 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Nothing makes a woman more beautiful than the belief that she is beautiful




  4. #555
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    2,470
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    558
    پسند شده
    20036
    پسند کرده
    2552

    ویترین مدال ها

    پلو قیمه بردیا !!! برای سر گوسفند از جلبک نوری مخصوص سوشی استفاده کردم . گلها هم سیب زمینی رنگ شده و سرخ شده هست .

    نام: DSC_0175.jpg نمایش: 2761 اندازه: 77.5 کیلو بایت
    باران67, goldasht, تپل طلا و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #556
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golbarg. آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    210
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    4957
    پسند کرده
    9437
    گوشت و لپه رو با پیازداغ تفت میدم و با مقداری آب میذارم بپزه بعد رب گوجه و لیمو عمانی رو با نمک و ادویه اضافه میکنم و میذارم خورش با حرارت کم جا بیفته

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2015-02-23-0731.jpg
مشاهده: 615
حجم: 76.2 کیلو بایت
    ...
     
    باران67, افسونی, آهو مشکی پوش و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #557
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,485
    میزان امتیاز
    800
    پسند شده
    24530
    پسند کرده
    13953
    اول پیاز داغ حسابی و بعد گوشت لخمم و انداختم داخش تا سرخ بشه بعد ادویه کاری و فلفل و رب و زدم و گذاشتم گوشتم ببپزه با اب . لپه هم از قبل پخته داشتم ریختم داخلش در اخر لیمو عمانی انداختم و یه ربع قبل سرو کمی گلاب ریختم .

    .
     
    golbarg., باران67 و افسونی این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  7. #558
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,888
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    47618
    پسند کرده
    49781

    ویترین مدال ها



    اول پیاز نگینی رو با روغن تفت میدم و بعد بهش زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و کمی پودر دارچین و سس قرمز مامان پز و رب اضافه میکنم و تفت میدم. لپه رو هم کمی تفت میدم تا وانره. بعد گوشت نیم پختی که با آب فریزر کردیم رو بهش اضافه میکنیم و خیلی کم آب اضافه میکنم و میذارم جا بیوفته. لیمو عمانی رو اواخر پخت اضافه میکنم.

    maman_mahya, باران67, hengamehh و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  8. #559
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    21
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    501
    پسند کرده
    111
    خورشت قیمه
    پیاز را با گوشت تفت میدم..بعد بهش زردچوبه-فلفل-رب و چوب دارچین و اب را اضافه میکنم و میگذارم بپزه
    اواسط پخت لپه رو اضافه می کنم
    در اخر چاشنی که ابلیمو هستش و نمکنام: 558bb1ca7b0a222cab8d76fa650a5b627b6bd040ab47fcfab6301d3e90640c81.jpg نمایش: 385 اندازه: 107.4 کیلو بایت
    باران67, افسونی, Elsanaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #560
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,137
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    6277
    پسند کرده
    7220
    خورش قیمه ، روز تولد مامانم ( ماه بهمن ) براش درست کردم.

    پیاز رو سرخ میکنم.گوشت رو بهش اضافه میکنم و یه تفت میدم بعد لپه رو هم اضافه میکنیم و بهش آب اضافه میکنم و میذارم که حسابی بپزه. بعد اینکه گوشت پخت نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنم و روی حرارت کم میذارم تا خورش جا بیفته. و با برنج زعفرانی و سیب زمینی سرخ شده تزیین کردم.






    قیمه
     
    باران67, رخند, mitra40 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


صفحه 70 از 83 نخستنخست ... 606768697071727380 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما