نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3018Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 537 به 544 از 664
صفحه 68 از 83 نخستنخست ... 586566676869707178 ... آخرینآخرین
  1. #537
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane matin آواتار ها
    سمیرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    محل سکونت
    تهران - جنت آباد
    نوشته ها
    270
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    1671
    پسند کرده
    663
    نام: CYMERA_۲۰۱۵۰۱۰۹_۱۳۵۴۴۷.jpg نمایش: 335 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    قیمه بادمجان
    اول پیاز رنده شده با گوشت رو تفت میدم بعد در ظرف رو میزارم با شعله خیلی کم میزارم بپزه وتفت خورده بشه بعد لپه رو تفت میدم بعد رب انقدر تفت میدم تا رنگ بده آب میریزم تا بپزه و جا بیفته من آخر پخت لیمو عمانی و نمک اضافه میکنم ادویه هم گلپر و دارچین استفاده میکنم و موقع سرو بادمجان های سرخ شده کنارش میزارم
    Hope, باران67 و افسونی این نوشته را پسندیده.

  2. #538
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    947
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1134
    پسند شده
    15661
    پسند کرده
    15993

    ویترین مدال ها

    اینم خورشت قیمه من
    نام: خورشت قیمه (2).jpg نمایش: 721 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    باران67, افسونی, mamane matin و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #539
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    550
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    10248
    پسند کرده
    7815
    پیاز داغ کردم گوشتو توش سرخ کردم لپه هم ریختم زردچوبه و رب زدم گذاشتم بپزه

    دو سه تا هل انداختم آخر پخت زعفران و ی قاشق گلاب زدم برای ترشیش هم لیموعمانی و آبغوره


    باران67, Hope, الهه مشرق زمین و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  4. #540
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مهربون1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    22
    نام: 2015-01-18 20.43.03.jpg نمایش: 516 اندازه: 82.8 کیلو بایتنام: 2015-01-18 20.43.11.jpg نمایش: 508 اندازه: 79.5 کیلو بایتنام: 2015-01-18 20.43.22.jpg نمایش: 529 اندازه: 78.8 کیلو بایتنام: 2015-01-18 20.43.36.jpg نمایش: 536 اندازه: 70.0 کیلو بایتقیمه امشب من با گوشت چرخی بسیار سریع و خوشمزه
    اول پیاز داغ بعد گوشت چرخی را تفت داده بعد رب را تفت داده مقداری زردچوبه نمک فلفل ریخه آب میریزم و لیمو عمانی سوراخ کرده و داخلش میندازیم آخر هم سیب زمینی سرخ شده را اضافه میکنیم
    بچها دامادم که خیلی دوست داشتن
    بهنا, helia59, elham_vahid و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #541
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    2,790
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    606
    پسند شده
    21856
    پسند کرده
    2591

    ویترین مدال ها

    من قیمه را با حل وگلاب به جای لیمو امانی درست کردم. همه خیلی دوست داشتن میگفتن مثل قیمه امام حسین شده . با تزیین آدم برفی که فکر کنم مشخص باشه .

    باران67, helia59, mitra40 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #542
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    1,064
    نوشته های وبلاگ
    95
    میزان امتیاز
    1415
    پسند شده
    22622
    پسند کرده
    18777
    قیمه مامان پز
    پیاز + گوشت خورشتی + نمک + فلفل قرمز + زردچوبه + رب + لپه + لیمو عمانی که قبلا خیس شده و آبشو ریختین دور
    همه رو میزارن بپزه چند تیکه سینه مرغ رو سرخ می کنن وقتی گوشت نیم پز شد اضافه می کنن (برای داداشم که گوشت قرمز نمی خوره)
    سیب زمینیم هم موقع سرو اضافه میشه
    نام: 20150123_133750.jpg نمایش: 463 اندازه: 106.9 کیلو بایتنام: 20150123_133818.jpg نمایش: 473 اندازه: 90.5 کیلو بایتنام: 20150123_133910.jpg نمایش: 483 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    ***********************************************
    اینم واسه دیروز نهار
    نام: 20150522_125545.jpg نمایش: 199 اندازه: 107.8 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۴/۰۳/۰۲ در ساعت ۱۱:۱۸ قبل از ظهر
    الهه مشرق زمین, mitra40, باران67 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #543
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    416
    پسند شده
    8323
    پسند کرده
    19092
    قیمه ی لذیذ با ادویه جدیدم که مخصوص قیمه مشهدیه
    گوشت رو در روغن نسبتا داغ تفت میدیم تا حسابی خودشو جمع کنه- بعد ادویه مخصوصم رو میریزم و دوباره تفت میدم بعد پیاز داغ آماده-زردچوبه - لپه خیس خورده و دووباره تفت و در آخر رب گوجه و آب به میزانی که نه کم باشه و نه زیاد( ما کم آب دوس داریم) آخر پخت هم 1 کوچولو روغن حیوانی و پیاز داغ و دارچین تفت میدم و اضافه میکنم و 1 ق گلاب هم میریزم و کمی زعفران خیس خورده و اینقد کم میکنم شعله رو تا جا بیفته خورش
    نام: DSC00709.jpg نمایش: 1877 اندازه: 91.2 کیلو بایت
    این خورش رو برای امتحان ادویه م پختم واقعا عطر دل انگیز و گرمی داشت
    لینک ادویه ه

    ویرایش توسط sara chef : ۱۳۹۳/۱۱/۰۷ در ساعت ۱۲:۲۵ بعد از ظهر
    titish khanoom, كارولين, mitra40 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #544
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,249
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16910
    پسند کرده
    12014
    خورش قیمه
    گوشت و با پیاز تفت دادم.لپه رو اضافه کردم و برای اینکه موقع پخت له نشه تفتش دادم.فلفل زردچوبه کاری ریختم و رب همه رو تفت دادم.آب ریختم اواسط پخت نمک و دارچین و زعفرون و پودر هل ریختم.


    نام: 20150115_135147.jpg نمایش: 375 اندازه: 99.5 کیلو بایت
    نیکی گل, titish khanoom, زمردي و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 68 از 83 نخستنخست ... 586566676869707178 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما