نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 537 به 544 از 656
صفحه 68 از 82 نخستنخست ... 586566676869707178 ... آخرینآخرین
  1. #537
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamane matin آواتار ها
    سمیرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۲
    محل سکونت
    تهران - جنت آباد
    نوشته ها
    258
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    550
    نام: CYMERA_۲۰۱۵۰۱۰۹_۱۳۵۴۴۷.jpg نمایش: 273 اندازه: 100.8 کیلو بایت
    قیمه بادمجان
    اول پیاز رنده شده با گوشت رو تفت میدم بعد در ظرف رو میزارم با شعله خیلی کم میزارم بپزه وتفت خورده بشه بعد لپه رو تفت میدم بعد رب انقدر تفت میدم تا رنگ بده آب میریزم تا بپزه و جا بیفته من آخر پخت لیمو عمانی و نمک اضافه میکنم ادویه هم گلپر و دارچین استفاده میکنم و موقع سرو بادمجان های سرخ شده کنارش میزارم
    Hope, باران67 و افسونی این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #538
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    891
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    945
    پسند شده
    14501
    پسند کرده
    14670

    ویترین مدال ها

    اینم خورشت قیمه من
    نام: خورشت قیمه (2).jpg نمایش: 637 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    باران67, افسونی, mamane matin و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #539
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    پیاز داغ کردم گوشتو توش سرخ کردم لپه هم ریختم زردچوبه و رب زدم گذاشتم بپزه

    دو سه تا هل انداختم آخر پخت زعفران و ی قاشق گلاب زدم برای ترشیش هم لیموعمانی و آبغوره


    باران67, Hope, الهه مشرق زمین و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  5. #540
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مهربون1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    22
    نام: 2015-01-18 20.43.03.jpg نمایش: 477 اندازه: 82.8 کیلو بایتنام: 2015-01-18 20.43.11.jpg نمایش: 471 اندازه: 79.5 کیلو بایتنام: 2015-01-18 20.43.22.jpg نمایش: 486 اندازه: 78.8 کیلو بایتنام: 2015-01-18 20.43.36.jpg نمایش: 495 اندازه: 70.0 کیلو بایتقیمه امشب من با گوشت چرخی بسیار سریع و خوشمزه
    اول پیاز داغ بعد گوشت چرخی را تفت داده بعد رب را تفت داده مقداری زردچوبه نمک فلفل ریخه آب میریزم و لیمو عمانی سوراخ کرده و داخلش میندازیم آخر هم سیب زمینی سرخ شده را اضافه میکنیم
    بچها دامادم که خیلی دوست داشتن
    بهنا, helia59, elham_vahid و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #541
    مدیر انجمن
    pink girl آواتار ها
    آیدا
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۱۰
    محل سکونت
    امریکا
    نوشته ها
    1,897
    نوشته های وبلاگ
    69
    میزان امتیاز
    513
    پسند شده
    16904
    پسند کرده
    2490

    ویترین مدال ها

    من قیمه را با حل وگلاب به جای لیمو امانی درست کردم. همه خیلی دوست داشتن میگفتن مثل قیمه امام حسین شده . با تزیین آدم برفی که فکر کنم مشخص باشه .

    باران67, helia59, mitra40 و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #542
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1162
    پسند شده
    20294
    پسند کرده
    17502
    قیمه مامان پز
    پیاز + گوشت خورشتی + نمک + فلفل قرمز + زردچوبه + رب + لپه + لیمو عمانی که قبلا خیس شده و آبشو ریختین دور
    همه رو میزارن بپزه چند تیکه سینه مرغ رو سرخ می کنن وقتی گوشت نیم پز شد اضافه می کنن (برای داداشم که گوشت قرمز نمی خوره)
    سیب زمینیم هم موقع سرو اضافه میشه
    نام: 20150123_133750.jpg نمایش: 418 اندازه: 106.9 کیلو بایتنام: 20150123_133818.jpg نمایش: 429 اندازه: 90.5 کیلو بایتنام: 20150123_133910.jpg نمایش: 443 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    ***********************************************
    اینم واسه دیروز نهار
    نام: 20150522_125545.jpg نمایش: 150 اندازه: 107.8 کیلو بایت
    ....
     
    ویرایش توسط افسونی : ۱۳۹۴/۰۳/۰۲ در ساعت ۱۱:۱۸ قبل از ظهر
    الهه مشرق زمین, mitra40, باران67 و 20 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #543
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    373
    پسند شده
    8184
    پسند کرده
    18896
    قیمه ی لذیذ با ادویه جدیدم که مخصوص قیمه مشهدیه
    گوشت رو در روغن نسبتا داغ تفت میدیم تا حسابی خودشو جمع کنه- بعد ادویه مخصوصم رو میریزم و دوباره تفت میدم بعد پیاز داغ آماده-زردچوبه - لپه خیس خورده و دووباره تفت و در آخر رب گوجه و آب به میزانی که نه کم باشه و نه زیاد( ما کم آب دوس داریم) آخر پخت هم 1 کوچولو روغن حیوانی و پیاز داغ و دارچین تفت میدم و اضافه میکنم و 1 ق گلاب هم میریزم و کمی زعفران خیس خورده و اینقد کم میکنم شعله رو تا جا بیفته خورش
    نام: DSC00709.jpg نمایش: 1668 اندازه: 91.2 کیلو بایت
    این خورش رو برای امتحان ادویه م پختم واقعا عطر دل انگیز و گرمی داشت
    لینک ادویه ه

    ویرایش توسط sara chef : ۱۳۹۳/۱۱/۰۷ در ساعت ۱۲:۲۵ بعد از ظهر
    titish khanoom, كارولين, mitra40 و 23 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #544
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    خورش قیمه
    گوشت و با پیاز تفت دادم.لپه رو اضافه کردم و برای اینکه موقع پخت له نشه تفتش دادم.فلفل زردچوبه کاری ریختم و رب همه رو تفت دادم.آب ریختم اواسط پخت نمک و دارچین و زعفرون و پودر هل ریختم.


    نام: 20150115_135147.jpg نمایش: 327 اندازه: 99.5 کیلو بایت
    نیکی گل, titish khanoom, زمردي و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

صفحه 68 از 82 نخستنخست ... 586566676869707178 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما