نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 521 به 528 از 656
صفحه 66 از 82 نخستنخست ... 566364656667686976 ... آخرینآخرین
  1. #521
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ملیکا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    423
    پسند شده
    5138
    پسند کرده
    2708
    خورشت قیمه
    نام: IMG_3079.jpg نمایش: 453 اندازه: 103.2 کیلو بایت

    این سری تو زودپز درست کردم گوشت با کمی پیازداغ گذاشتم بپزه بعد لپه ولیمو عمانی رو اضافه کردم لپه مه پخت رب سرخ شده و پیازداغ ریختم دراخر هم زعفران وهل و دارچین
    samane0101 و افسونی این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #522
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46918
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    ایندفعه قیمه رو به سبک راضیه جون درستیدم و بسی خوشمان آمد.
    قیمه رو که همه بلدین دیگه؟گوشت و پیاز و لپه و رب و نمک و فلفل و زردچوبه،بعد از تفت دادن اساسی گذاشتم کامل پخت،از اینجا به بعدش من به سبک خودم میپزم
    ادویه ی قیمه ی هاتی کارا+دارچین+رنده ی پوست پرتقال رو اضافه میکنم و میذارم یکی دو قل دیگه بزنه.زیرش رو خاموش میکنم و چند دقیقه میذارم بمونه و بعد سرو میکنم.
    ایندفعه بجای سیب زمینی ،به رو برش دادم و روش دارچین پاشیدم و سرخ کردم و چیدم روی خورش.
    عطر به با پوست پرتقالی که خودم میریختم خیلی عاااااالی شده بود.

    قیمه احتمالا :-x
     
    malihejoon773, anar1390, بهارسادات و 24 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #523
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anar1390 آواتار ها
    صبا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۵
    محل سکونت
    ایران 16!
    نوشته ها
    962
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2069
    پسند کرده
    3638
    فرشته جون میتونی توضیح بدی چجوری به روبصورت گل درست میکنی توبشقاب که خوب ومرتب حالتشوحفظ میکنه؟؟؟ مخصوصاقسمت غنچش!!!
    هم اینجاهم تودسرالماتیسی؟؟ اگراسمشودرست بگم!!
    واینکه باسیب زمینی هم میشه؟؟؟
    titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    صبرم از کاسه دگر لبریز است

    اگر این جمعه نیاید چه کنم ؟!

    آنقدر من خجل از کار خودم

    اگر این جمعه بیاید چه کنم ؟!

  5. #524
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46918
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط anar1390 نمایش پست ها
    فرشته جون میتونی توضیح بدی چجوری به روبصورت گل درست میکنی توبشقاب که خوب ومرتب حالتشوحفظ میکنه؟؟؟ مخصوصاقسمت غنچش!!!
    هم اینجاهم تودسرالماتیسی؟؟ اگراسمشودرست بگم!! آلما تاتلیسی
    واینکه باسیب زمینی هم میشه؟؟؟
    فائزه جون تونسته بودم بتوضیحم،نیگا : انواع دسر و ژله با گلهای میوه!
    برای دسر چون سیبها شیره ای شدن چسبناکن و هرطور حالت بدی می مونه.
    برای خورش به های برش خورده رو سرخ کردم و حالتشو حفظ کرد.
    سیب زمینی رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم اگه موقع سرخ کردن برشته نکنی که نرم بمونه بشه.
    قیمه احتمالا :-x
     
    anar1390, -sania-, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #525
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9033
    پسند کرده
    8540
    گوشت رو ریز خورد کردم وبا پیاز خوردشده وفلفل سیاه وکمی روغن زیتون گذاشتم مزه دار شه .بعد توقابلمه کمی روغن ریختم وگذاشتم داغ شه +گوشتو بهش اضافه کردم و زیر وروش کردم تا سرخ بشه سه الی 4 دقیقه بعدلپه نیم پز //لپه رو خیس میکنم چند ساعت بعد میذارم رو حرارت تا کمی بپزه درحدی که بوی خامیش بره//+ رب گوجه و ادویه خورشتی +کمی پودر دارچین واب به اندازه ای که هم لپه وگوشت بپزن
    نیکی گل, فاطمه زهرایی, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #526
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۵
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    168
    پسند کرده
    3
    اول توی دیگ زودپز پیاز داغ می کنیم و گوشت تیکه شده را توی اون تفت میدیم. بعد رب و لپه را اضافه می کنیم و کمی دیگر تفت می دیم. وقتی که به اندازه ی کافی تفت خورد 3 الی 4 لیوان آب توی دیگ می ریزیم و در دیگ رو می بندیم و می گذاریم تا بپزد. معمولا زمان پخت خورشت 40-45 دقیقه با شعله ی توسط است.
    نزدیک های آخر که شد برنج را می پزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و بعد با یه سالاد شیرازی خوشمزه نوش جان می کنیمنام: IMG_20141118_101153.jpg نمایش: 1645 اندازه: 23.5 کیلو بایت
    باران67 و titish khanoom این نوشته را پسندیده.

  8. #527
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    748
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9436
    پسند کرده
    9731

    ویترین مدال ها

    قیمه نذر امسال
    فقط چون آشپز پخته اش من مقادیر رو مینویسم شاید به دردتون بخوره
    با این مقادیر حدود 120 دست قیمه آماده شد
    سیب زمینی 10کیلو
    گوشت 6کیلو
    لیمو 300 گرم
    لپه 1کیلو
    رب گوجه ا عدد
    پیاز2 کیلو
    نمک دو بسته
    روغن 1کیلو
    زعفران ابسته
    دارچین و زرد چوبه ازهر کدوم 100 گرم
    برنج 15 کیلو

    نام: 20141213_123128.jpg نمایش: 1605 اندازه: 102.2 کیلو بایت
    titish khanoom, hengamehh, ostooreh و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  9. #528
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    natty آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۵
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    2452
    پسند کرده
    731
    گوشت و لپه رو با پیاز و فلفل و زردچوبه تفت دادم و گذاشتم کمی بپزه بعد رب تفت داده شده و لیمو عمانی و نمک اضافه کردم و گذاشتم با حرارت ملایم جا بیفته...

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2014-04-16-2742.jpg
مشاهده: 1971
حجم: 93.0 کیلو بایت
    titish khanoom, zardin, sara chef و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 66 از 82 نخستنخست ... 566364656667686976 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما