نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 513 به 520 از 656
صفحه 65 از 82 نخستنخست ... 556263646566676875 ... آخرینآخرین
  1. #513
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4947


    اول گوشت رو با دوتا برگ بو و کمی ادویه گذاشتم پخت.
    بعد از یک ساعت که گوشت نیم پز شد پیاز داغ درست کردم و لپه رو توش تفت دادم بعدم یه قاشق رب و یه تیکه گوجه ی پخته و سرخ شده ریختم توش که لعاب داشته باشه. گوشتها رو هم بعد از اون تفت دادم. ادویه ی گوشت زدم و مقداری هم ادویه ی قیمه ی هاتی کارا. لیموعمانی رو سوراخ کردم انداختم داخلش. اب ریختم و گذاشتم جا بیفته

    تعریف ادویه ی هاتی کارا رو زیاد شنیده بودم اما اینم شنیدم که قبلا خیلی کیفیتش بیشتر بوده راسش درشو که باز کردم دیدم عطر خاصی نداره و همین ادویه ی ابادانی خودمون خیلی خوشبوتره.
    خورش بادمجون
     
    * الهه *, khale leila, ... رضوان ... و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  2. #514
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    خورشت قیمه ای که در زودپز پزیدمش و خوب شده بید
    اول پیاز سرخ کرده بعد زردچوبه و بعد گوشت قلیه شده را تفت داده بعد لپه را تفت دادم و بعدشم رب را . در اخر هم اب ریختم و درش بستم تا یک ساعت بعد . بعد که پخت نمک و فلفل و گرد لیمو عمانی ریختم و یکوچولو هل اسیاب شده ریختم .نام: 20140907-003.jpg نمایش: 566 اندازه: 91.4 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    sadaf717, افسونی و باران67 این نوشته را پسندیده.

  3. #515
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10314
    پسند کرده
    5525
    پیاز+گوشت+لپه تفت حسابی ادویه و فلفل +رب در انتها آبلیمو+خلال سیب زمینی
    نام: 20141129_121950.jpg نمایش: 536 اندازه: 101.8 کیلو بایتنام: 20141129_122021.jpg نمایش: 1685 اندازه: 102.9 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    sadaf717, باران67 و افسونی این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  4. #516
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parinazz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    54
    پسند شده
    1846
    پسند کرده
    1129
    خورشت قیمه همیشگی قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن
    جدیدا لپه ها دیر پختن حتی وقتی از شب قبل اب میندازم خوب پخته نمیشه
    این دفعه لپه ها رو 10 دقیقه تو زودپز پختم هل هم زدم خیلی خوب و جا افتاده شده بود
    نام: SDC13081.jpg نمایش: 525 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    باران67, malihejoon773, sadaf717 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #517
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه مشرق زمین آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    284
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    3017
    پسند کرده
    2019
    نام: 026.jpg نمایش: 516 اندازه: 92.4 کیلو بایتپیاز داغ+گوشت تفت خورده+رب+اب+2تکه چوب دارچین .در اخر نمک ادویه پودر لیمو عمانی کمی هل ودارچین و زعفرون
    باران67, sadaf717, maryam_z و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #518
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75868

    ویترین مدال ها

    قیمه به

    قیمه به با دستور از کتاب مستطاب آشپزی

    قیمه ی بِه

    گوشت (نخودی)...................................... .نیم کیلو
    پیاز (ساطوری).................................... ....1
    بِه (پوست گرفته، ورقه ورقه)...................2-3
    آب لیموی تازه.........................................3-4 قاشق
    رب گوجه فرنگی.....................................1-2 قاشق
    شکر............................................ ...........1-2 قاشق
    لپه............................................ ..............نیم پیمانه
    زعفران (ساییده)
    دارچین (ساییده)
    روغن
    نمک و فلفل
    ------------------
    این قیمه را از روی دستور قیمه بادنجان آماده کنید و اندکی زعفران بزنید.
    به جای بادنجان بِه را در 4-5 قاشق روغن روی آتش ملایم سرخ کنید، شکر را روی آن بپاشید تا ذوب شود و کمی رنگ بگیرد، سپس بِه سرخ کرده را روی خورش بگذارید.
    قیمه ی بِه باید تنگْ آب و روغن دار باشد؛ اگر آب دار بود درِ دیگ را باز بگذارید و آتش را اندکی تیز کنید تا گوشت و بِه به روغن بنشیند.
    هنگام کشیدن خورش یک گردِ دارچین روی آن بپاشید.
    *مقدار شکر بر حسب ذائقه ی خود می توانید کم یا زیاد کنید.
    *از آنجا که خورش لپه دار زود تَه می گیرد، مواظب تَه کشیدن آبِ خورش باشید.
    *قیمه ی سیب : به جای بِه سیب به کار برید؛ قیمه ی سیب معمولاٌ لپه ندارد.
    *قیمه ی سیب و آلبالو : به جای بِه سیب به کار برید و لپه را حذف کنید. چاشنی این خورش آلبالو است.






    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۰۹/۲۵ در ساعت ۰۱:۵۳ قبل از ظهر
    ماتی, sadaf717, mami mahdis و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #519
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **بهاره** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    109
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1540
    پسند کرده
    1632
    باران 67 عزیز خیلی خوشگله خورشتتون.به ها رو بعد از پخت خورشت روش چیدین؟
    نمیدونمممممم
     
    sara chef و باران67 این نوشته را پسندیده.

  8. #520
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86533
    پسند کرده
    75868

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط **بهاره** نمایش پست ها
    باران 67 عزیز خیلی خوشگله خورشتتون.به ها رو بعد از پخت خورشت روش چیدین؟
    ممنونم عزیزم
    بله گلم دستور رو اگه بخونین متوجه میشین
    ببین روند کار اینه
    یه قیمه کم اب درست میکنی
    به جای سیب زمینی به ورقه شده سرخ میکنی و رو خورش میچینی
    و گرد دارچین میپاشی
    میتونین به رو اخر کار داخل خود خورش بریزین.
    دقیقا هر طور سیب زمینی رو برا قیمه میپسندین
    بعضیا موقع سرو میبرن
    بعضیا زودتر تو خورش میریزن
    mami mahdis, titish khanoom, sohei59 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 65 از 82 نخستنخست ... 556263646566676875 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما