نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3007Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 505 به 512 از 663
صفحه 64 از 83 نخستنخست ... 546162636465666774 ... آخرینآخرین
  1. #505
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    كارولين آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    381
    میزان امتیاز
    301
    پسند شده
    6397
    پسند کرده
    3236
    گوشت اول يك مقداري پختم بعد پياز داغ با گوشت لپه تفت دادم با زرد چوبه و دارچين و رب و آب اضافه كردم و كذاشتم جا بيفته عاليييييييييي بووووود
    نام: IMG_3152.jpg نمایش: 344 اندازه: 113.8 کیلو بایت
    خورش آلو زرشك
     
    fara 92, باران67, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهم نداشته هات نيست!

    مهم اينه كه عاشق داشته هات باشى...

  2. #506
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    parinazz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۰
    نوشته ها
    89
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    1856
    پسند کرده
    1129
    گوشت و تو روغن پیاز تفت میدم بعد دارچین و زردچوبه ویکم هل اضافه میکنمو ومیذارم گوشتم بپزه لپه هم که جدا میپزم میذارم ابش تموم بشهبعد به گوشتم اضافه میکنم وقتی جا افتاد گردلیمو و یکم تلف بهش اضافه میکنم
    نام: SDC13044.jpg نمایش: 532 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    amir mami, باران67, آهو مشکی پوش و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #507
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,096
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    210
    پسند شده
    11520
    پسند کرده
    7657

    ویترین مدال ها

    قیمه

    اول پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم کمی که سبک شد گوشت رو اضافه کرده و تفت می دیم.. زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم و می ذاریم بپزه.. لپه رو هم نیم پزمی کنیم
    تو یه قابلمه کمی رب سرخ می کنیم و گوشت و آب گوشت و لپه و نمک و ادویه (من ازادویه قیمه هاتی کارا استفاده می کنم و راضی هستم) و آلو خورشتی و لیمو عمانی رو میریزیم.. حرارت رو کم میکنیم و اجازه می دیم جا بیفته..

    پ.ن. ما تو شهرمون تو خورشت قیمه، از آلو هم استفاده می کنیم..

    آبی آسمانی, ada, sara chef و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  4. #508
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman tohid آواتار ها
    نادیا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    همینجا
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    529
    پسند کرده
    365

    قیمه

    اول گوشتهاروباپیاز فراوان آبپز میکنم،ودر قابلمه جدا پیاز رادر روغن سرخ مبکنم ونمک وزردچوبه ورب رو بهش اضافه میکنم کاملا سرخ شدگوشت آبپز ولپه پخته شده اضافه میکنم ودر اخرهم پودر لیمو میریزمنام: ۲۰۱۴۱۰۲۵_۱۹۲۳۵۶.jpg نمایش: 487 اندازه: 96.5 کیلو بایت
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #509
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    13746
    پسند کرده
    11105
    قیمه با گوشت قلقلی
    گوشت و پیاز و فل فل دلمه ای و سیر و با هم چرخ می کنیم. بعد زردجوبه و نمک و فلفل اضافه می کنیم. و ورز میدیم بعد گردش میکنیم و تو روغن تفت میدیم و بعد رب گوجه و زعفران میزنیم آب و هم اضافه می کنیم .لپ که از قبل خیس کردیمم اضافه میکنیم.کمی هم گرد لیمو و دارچین
    نام: IMG_3806.jpg نمایش: 439 اندازه: 101.9 کیلو بایت
    amir mami, آبی آسمانی, Behjat و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  6. #510
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    636
    میزان امتیاز
    206
    پسند شده
    10366
    پسند کرده
    5517
    پیاز و تفت میدیم بعد گوشت میریزیم و تفت میدیم بعد لپه حسابی تفت میدیم و بعد هم ادویه رب و و اب میزاریم گوشت بپزه و حا بیفته خورش آلو و ...ابلیمو و کمی زعفران و گلاب
    نام: 20141105_130424.jpg نمایش: 1414 اندازه: 101.2 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  7. #511
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    182
    پسند شده
    11110
    پسند کرده
    4030
    خورش قیمه .....

    لپه رو شب قبل خیس میکنم

    یک پیاز رو رنده میکنم و حسابی سرخ میکنم در قابلمه ای جدا کمی روغن میریزم و حسابی حسابی لپه ها رو تف میدم.... وقتی حسابی سرخ شد گوشت خورشی و پیاز داغ و زرد چوبه و چوب دارچین رو اضافه میکنم و میزارم حدود یک ساعت بپزه (چون رب و نمک نداره و لپه سرخ شده میپزه به یک ساعت) بعد یک ساعت لیمو عمانی سوراخ شده و نم شده در آب ولرم و نمک و کمی رب که با آب حل میکنم و یک تکه کره +زنجفیل و هل و گلاب
    نام: قیمه    خوشمزه.jpg نمایش: 350 اندازه: 24.0 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    sara chef, گیلاس من, Elsanaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #512
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فندقی آواتار ها
    PANI
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۱
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    770
    میزان امتیاز
    46
    پسند شده
    3376
    پسند کرده
    2363
    نام: خورشت قیمه با.jpg نمایش: 325 اندازه: 110.7 کیلو بایت
    نام: قیمه و ته چین.jpg نمایش: 318 اندازه: 110.0 کیلو بایت
    پیاز رو با گوشت تفت داده رب رو هم سرخ میکنم نمک و ادویه و زرد چوبه و لیمو امانی و لپه که اواخر پخت اضافه میکنم میزارم اروم اروم بپزه تا جا بیفته
    باران67, mitra40 و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    تصور کنيد اگر قرار بود هر کس به اندازه دانش خود حرف بزند چه سکوتي بر دنيا حاکم مي*شد. (ناپلئون بناپارت)

صفحه 64 از 83 نخستنخست ... 546162636465666774 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما