نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2960Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 497 به 504 از 660
صفحه 63 از 83 نخستنخست ... 536061626364656673 ... آخرینآخرین
  1. #497
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Shaghayegh89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    بلوار فردوس
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    612
    پسند کرده
    546
    اول پياز نگيني شده ريز ريز رو تفت ميديم تا سبك شه و بعد گوشت قيمه اي رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم و بعد لپه رو اضافه ميكنيم و تفت ميديم زرد چوبه و رب رو اضافه ميكنيم تا بوي خامي رب گرفته بشه... آب ميريزيم و زير اجاق و كم ميكنيم تا خورشتمون جا بيفته... راستي چند تا هل درسته هم ميريزم توش...
    يه ربع آخر زعفرون آب شده و آبليمو و مقدار كمي گلاب اضافه ميكنيم...
    در آخر روش دارچين مي پاشيم و زيرشو خاموش ميكنيم تا رنگ دارچين خورشتمون و سياه و بد رنگ نكنه...


    ویرایش توسط Shaghayegh89 : ۱۳۹۳/۰۶/۱۷ در ساعت ۰۹:۳۷ قبل از ظهر
    renoo, sara chef و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #498
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فانوس شب. آواتار ها
    پریســــــا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۸
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    502
    پسند کرده
    339
    قیمه برای 50 نفر .گوشت مخلوط گوسفند و گوساله فک کنم 4 و نیم کیلو،لپه فک کنم برا هر نفر یه قاشق که با رب سرخ شد و بهش اضافه شد.
    نام: 141076706424066.jpg نمایش: 546 اندازه: 31.2 کیلو بایت
    باران67, serepizadeh, الی65 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #499
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,137
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    264
    پسند شده
    6291
    پسند کرده
    7220
    مواد لازم

    پیاز

    گوشت


    لپه


    آبلیمو یا لیمو عمانی


    نمک،فلفل،زردجوبه


    رب گوجه فرنگی


    طرز تهیه

    پیاز رو با کمی نمک و زردجوبه سرخ میکنم.گوشت رو بهش اضافه میکنم و یه تفت میدم بعد لپه رو
    هم اضافه میکنیم و یه تفت میدم و بهش آب اضافه میکنم ، میذارم که حسابی بپزه. بعد اینکه
    گوشت پخت نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنم و لیمو عمانی رو با چنگال برش
    میدم و اضافه میکنم یا کمی آبلیمو میریزم. حرارت رو کم میکنم تا خورش جا بیفته.
    سیب زمینی را هم سرخ کرده و کنار خورش میگذاریم یا میتوانید از چیپس خلالی استفاده کنید.



    قیمه
     
    الی65, * منصوره *, زمردي و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  5. #500
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گوگوجی آواتار ها
    اکرم سادات
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,324
    میزان امتیاز
    607
    پسند شده
    10736
    پسند کرده
    7034

    ویترین مدال ها

    خورش قیمه

    پیاز داغ زیاد + گوشت تفت بخورن لپه ی خیس خورده اضافه بشه ادویه شامل فلفل و زردچوبه و دارچین با لپه و گوشت تفت داده شود آب اضافه می شه با حرارت ملایم بپزد اواخر پخت رب گوجه و لیمو عمانی اضافه بشه ده دقیقه آخر کمی ادویه خورش قیمه هاتی کارا می زنم
    باران67, * منصوره *, somayeh-b و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آقا خلاصه یک نفر باید بیاید
    تا انتقام سیلی زهرا بگیرد

  6. #501
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    .Bita. آواتار ها
    بی تا . ع
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    994
    میزان امتیاز
    280
    پسند شده
    22960
    پسند کرده
    4749
    خورش قیمه
    اول پیاز و تفت میدم تا طلایی شه بعد گوشت رو اضافه میکنم با کمی فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودرلیمو تفت میدم و با اب و لیمو عمانی میزارم بپزه .لپه رو جدا میپزم ابکش میکنم با کمی رب و زعفرون تفت میدم و وقتی گوشت پخت لپه پخته ونمک رو اضافه میکنم 10 دقیقه بعد آمادست . با سیب زمینی سرخ کرده تزیین میکنیم .

    گیلاس من, باران67, * منصوره * و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ساحل دلت را به خدا بسپار ،
    خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد .....

  7. #502
    اینو زن عمموم درست کرده


    پیاز گوشت زردچوبه تفت داد بد ربّ زد آب*و اینا بد لپه رو لیمو عمانی رو اضافه کرد


    نام: IMG_0723.jpg نمایش: 468 اندازه: 111.9 کیلو بایت
    افسونی, mahshid, گیلاس من و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    lebasno

  8. #503
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    439
    میزان امتیاز
    523
    پسند شده
    8799
    پسند کرده
    7569

    قیمه سنتی

    میدونیم که گوجه فرنگی بومی ایران نیست و قبل از ورودش غذاها رو با زعفرون و زرد چوبه مزه دار میکردن.من این دستور و در کتاب مستطاب آشپزی خونده بودم ولی از اونجایی که ترک عادت موجب مرض است و من به رب عادت داشتم این دستورو امتحان نکرده بودم و خودمو از طعم بینظیرش محروم کرده بودم.
    پیاز رو سرخ کنید و گوشت رو 5-6 دقیقه توش تفت بدین وآب بریزین تا بپزه و بعد از پخت آب نداشته باشه.لپه و لیمو عمانی رو با هم بپزین تا بعد از پخت حدود نیم پیمانه آب داشته باشه.حالا به گوشت اضافش کنین+نمک و زعفرون یا زرد چوبه و روش گوجه بچینین و بذارین نیم ساعتی ملایم جوش بزنه.آخرسرم که سیب زمینی سرخ شده.
    از دست ندین واقعا عالیه.
    نام: P9270297.jpg نمایش: 2192 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۰۷/۱۴ در ساعت ۰۱:۵۵ بعد از ظهر
    fara 92, * منصوره *, Behjat و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #504
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,040
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    519
    پسند شده
    22595
    پسند کرده
    14782
    خورش قیمه
    پیاز داغ میکنیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم تا تفت بخوره بعد لپه های شسته شده رو اضافه میکنیم و رب میزنیم و آب میریزیم و میگذاریم بجوشه و جا بیفته
    بعد نمک و آبلمو میزنیم و کمی دارچین و زعفرون

    * الهه *, زمردي, تپل طلا و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

صفحه 63 از 83 نخستنخست ... 536061626364656673 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما