نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 489 به 496 از 656
صفحه 62 از 82 نخستنخست ... 525960616263646572 ... آخرینآخرین
  1. #489
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    7276
    پسند کرده
    5682
    نام: SketchGuru_20140824154625.jpg نمایش: 262 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    پیاز رنده شده و گوشت و تفت دادم به مدت 5مین
    بعدش لپه خیس شده رو اضافه کردم و 5مین دیگه تفت خورد
    بعد نمک زردچوبه ادویه قیمه هاتی کارا و رب و اضافه کردم و لیمو سوراخ شده هم 2تا انداختم
    وقتی خورشت جا افتاد 1کم دارچین هم اضافه کردم بهش
    ماکارونی
     
    باران67, sOhEiLa71 و Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    سهم من از تو
    دلتنگی بی پایانیست
    که روز ها دیوانه ام میکند
    و شبها شاعر...

  2. #490
    مدیر انجمن
    ada آواتار ها
    نازنین-آ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۶
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,224
    میزان امتیاز
    237
    پسند شده
    11718
    پسند کرده
    9391

    ویترین مدال ها

    پیاز داغ و گوشتو لپه رو تفت میدم بعد رب میزنم و اب میذارم بپزه...من چوب دارچین +پودر لیمو عمانی و زعفرون هم میزنم!!!

    zardin, ... رضوان ..., mitra40 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #491
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687
    خورش قیمه

    پیاز داغ میکنیم و گوشت رو تفت میدیم زردچوبه و زیره میزنیم و رب میزنیم و بعد لپه شسته شده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و آب میریزیم و میگذارم بجوشه البته به دلیل کمبود وقت توی زودپز پخت
    بعد که جا افتاد نمک و زعفرون و دوباره پیاز داغ استفاده کردم و یکمی که جوشید خامومش میکنیم

    zardin, *BEHNAZ*, باران67 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  4. #492
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نسترن نگارین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    1,062
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    7524
    پسند کرده
    8761
    لپه ها رو جدا پختم گوشت رو هم همینطور به لپه اضافه کردم لیمو عمانی هم ریختم و مهمتر از همه ادویه قیمه هاتی کارا بهش زدم واقعا خوشمزه اش میکنه عالی . سیب زمینی های روشم با این روش درست کردم.پيش غذاهاي خوشمزه با سيب زميني

    .............
     
    باران67, sara chef, گیلاس من و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم دوست دارم هوارتااااااااااااااااا.

  5. #493
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    215
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    4248
    پسند کرده
    4122
    اول نخود لپه رو میزاریم جدا تو یه قابلمه بپزه و تو یه قابلمه دیگه پیاز رو رنده میکنیم و مرغ تیکه شده رو بهش اضافه میکنیم وقتی سرخ شد رب گوجه رو اضافه میکنیم سرخ که شد ادویه رو اضافه میکنیم و بعد آب وقتی یه ساعت پخت لپه ها و نمک لیمو عمانی رو هم اضافه میکنیم و نیم سافت آخر پخت آلو بخارا می ریزیم تو غذا و سیب زمینی هم برای تزیین سرخ میکنیم اگه می خواین از روغن کمتری استفاده کنید می تونین سیب زمینی رو به صورت مکعبی درشت بدون سرخ کردن همون اول تو غذا بریزین خیلی خوشمزه هم میشه.
    نام: IMAG0370.jpg نمایش: 858 اندازه: 80.8 کیلو بایت
    باران67, .Bita., محیا خانوم و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  6. #494
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Haleh.K آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۳/۲۲
    نوشته ها
    1,407
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    13733
    پسند کرده
    11105
    پیازداغ ، لپه، رب، گوشت ، ادویه ، سیر، زعفران
    گوشت و داخل پیاز داغ تفت میدیم رب و اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد ادویه اضافه میشه و بازم تفت میدیم و آب میریزیم
    گوشت که نیم پز شد لپه خیس شده و آب قلم یا عصاره گوشت رو اضافه میکنیم
    نام: IMG_3065.jpg نمایش: 357 اندازه: 106.6 کیلو بایت
    zardin, hengamehh, sama18 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مرا هزار اميد است
    و هر هزار تويى ​…

  7. #495
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    قیمه با چاشنی گرد لیمو+زعفران + گلاب + هل + دارچین


    *برای اینکه لپه لعاب نداشته باشه از شب قبل داخل اب سرد خیسش میکنم

    نام: DSC_1859.jpg نمایش: 342 اندازه: 113.4 کیلو بایت
    .............
     
    zardin, تریوا, somayeh-b و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #496
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    قیمه ی فوری
    گوشت چرخی رو با روغن و پیاز حسابی تفت دادم و ادویه زدم ( نمک- فلفل سیاه- دارچین- ادویه قیمه ی هاتی کارا- گرد لیمو) و لپه پخته رو اضافه کردم و ربم تفت دادم و آب اضافه کردم - اواخر پخت زعفرون و 1 کوچولو گلاب زدم و تموم م
    نام: DSC08793.jpg نمایش: 1334 اندازه: 94.6 کیلو بایت
    گیلاس من, zardin, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 62 از 82 نخستنخست ... 525960616263646572 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما