نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 481 به 488 از 656
صفحه 61 از 82 نخستنخست ... 515859606162636471 ... آخرینآخرین
  1. #481
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط tita نمایش پست ها
    مرسی ملیحه جون راستش رو بخوای رب کم میزنم و خوب هم تفت میدم اما نمیدونم چرا باز لعاب میندازه 5 شنبه مهمون دارم درست میکنم اینبار با دقت بیشتر و خبرشو میدم
    لپه رو داخل اب سرد از شب قبل خیس کنید و آبش رو دور بیزید و همراه زردچوبه قبل از پخت تفت بدید
    .............
     
    tita, taniya و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #482
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    * لپه رو از قبل خیس کردم و آبشرو دورریختم هم زودترمیپزه هم نفخش گرفته میشه و هم توی خورش لعاب نمیاندازه و جلوی به روغن افتادن خورش رو نمیگیره.

    * لپه رو با زرد چوبه تفت دادم و گوشت و پیاز و رب و ادویه اضافه کردم و دو لیوان آب جوشیده و با حرارت کم پخت .

    * اواخر پخت زرشک و خلالها و خلال پوست پرتقال و هل و دارچین پودر شده و زعفرون حل شده تو گلاب اضافه کردم با این روش طعمش دقیقا مثل قیمه نذری میشه

    نام: DSC_1434.jpg نمایش: 407 اندازه: 111.5 کیلو بایت
    .............
     
    mitra40, باران67, *Afsaneh* و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #483
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گمگشته آواتار ها
    دنیا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۳۰
    محل سکونت
    همسایه حضرت معصو
    نوشته ها
    1,241
    میزان امتیاز
    25
    پسند شده
    4462
    پسند کرده
    3923
    سلام
    پیاز و تفت میدم ، گوشتهارو بهش اضافه میکنم و یه کمی تفت میدم
    بعد لپه ای رو که از قبل خیس کردم بهش اضافه میکنم (منم مثل مانا جون آب لپه و میریزم دور)
    زردچوبه و فلفل
    رب میزنم و تفت میدم و در آخر آب و بهش اضافه میکنم
    اول یه جوش میخوره بعد شعله شو کم میکنم
    نیم ساعت مونده به اینکه خاموشش کنم لیمو عمانی هارو میریزم
    نام: 3.jpg نمایش: 354 اندازه: 77.9 کیلو بایت
    باران67, samane0101, lady baran و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کلنا عباسک یا زینب (سلام الله علیه) . . . .

  5. #484
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    203
    پسند شده
    10223
    پسند کرده
    7816
    پیازداغ کردم گوشتو خوب تفت دادم زردچوبه زدم لپه رو هم ریختم خوب که تفت خورد رب هم زدم آب ریختم گذاشتم بپزه
    من قیمه هام عالی میشه چون توش فلفل سیاه و دارچین نمیزنم رنگش سیاه میشه از چوب دارچین و فلفل قرمز استفاده میکنم هل هم چند تا میندازم آخر پخت زعفرون و ی 2قاشق گلاب هم میریزم برای ترشیش هم لیمو و آبغوره

    افسونی, nora1, shahla-324 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  6. #485
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    لپه رو جدا یه نیم ساعت پختم و ابکش کردم
    پیاز رو خلالی خرد کردم و تفت دادم سبک که شد گوشت رو اضافه کردم و با هم خوب تفت دادم نمک و فلفل و زردچوبه زدم و لپه رو اضافه کردم یکم با هم تفت دادم و بعد رب رو اضافه کردم و بازم تفت دادم و آب اضافه کردم و گذاشتم خورشت بپزه و اخرای پخت هم لیمو عمانی رو پاک کردم و به خورشت اضافه کردم....

    نام: 140839192589921.jpg نمایش: 329 اندازه: 30.6 کیلو بایت
    sOhEiLa71, باران67, ماناسهیل و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  7. #486
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    گوشت و پیاز رو تفت دادم + نمک و زردچوبه و ادویه ، بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه کردم و باز کمی تفت دادم + لپه
    بعد با کمی آب و لیمو عمانی گذاشتم تا بپزه (داخل زودپز)
    بعد از پخت کمی دارچین بهش اضافه کردم و سیب زمینی سرخ کرده

    helia59, nora1, samane0101 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #487
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687
    خورش قیمه


    پیاز رو سرخ میکنیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم وخوب که تفت خورد رب میزنیم و لپه شسته شده رو اضافه میکنیم و آب میریزیم و میگذاریم بجوشه و جابیفته و گوشتو لپه بپزه

    بعد نمک و لیمو عمانی و کمی آبلیمواضافه میکنیم

    باران67, sama18, پرپرک و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  9. #488
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    947
    پسند شده
    25516
    پسند کرده
    20953
    خورش قیمه بااین دستور

    قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ❤ خورش هویج ❤
     
    باران67, lady baran, sara chef و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




صفحه 61 از 82 نخستنخست ... 515859606162636471 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما