نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 41 به 48 از 656
صفحه 6 از 82 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  1. #41
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    amitis آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۰۶
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    407
    پسند کرده
    173

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    آرام جووووووووووون خورشت رو با روغن معمولی بپزی بهتر نیس؟شاید همه دوس نداشتن تو خورشت مث خودم

    بعدشم هل کوبیده ی ریز (یا درسته ک آخرش ک میکشی دربیاری) و مراحل آخر گلاب زعفران مقداریش رو اول و بقیشو آخر بریزی خیلی تو طعم و عطرش مؤثر هستش ولی پودر دارچین بدرنگش میکنه
    آموخته ام قبل از آنکه ما را بفهمند دیگران را درک کنم!

  2. بانک بند ناف
  3. #42

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    در مورد دارچین بگم ... دارچین عطر و طعم خوبی به خورشت می دهد.. درسته یکم از قرمزی خورشت کم می شه اما خیلی خوشمزه میشه..
    " شادی، پروانه ای ست که هرچه تقلا کنی نمیتوانی ان را شکار کنی
    باید ارام باشی تا روی شانه هایت بنشیند "

  4. #43
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    مرسی دوست جونام :* نوشین جون همین امشب نذر کردم ... مهمون ندارم .... میخوام 1 بار مصرف بریزم بدم بیرون ...
    برای ادویه شم ادویه خورش قیمه ی هاتی کارا میخوام بریزم .... 1 دفعه باهاش قیمه پختم عین قیمه های امام حسین شد و عالی :)
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  5. #44
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    896
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ارام این اندازه های نذریه که ما هر سال میپزیم.....
    گوشت 14 کیلو / لپه 2 کیلو / پیاز 4 کیلو / رب 1.5 کیلو /برنج 20 کیلو / کره 1کیلو / سیب زمینی خلال 2.5 کیلو / زعفران ا مثقال / زرشک و خلال پسته برای تزئین /

    لپه رو جدا تفت میدیم و با کمی رب و اینا میپزیم. گوشت رو هم جدا سرخ میکنیم و با ادویه و رب و دو سوم پیاز داغ میگذاریم بپزه....اواخر پخت گوشت لپه و لیمو عمانی و نمک و بقیه پیاز داغ رو هم اضافه میکنیم و میذاریم با هم جا بیفته....وقتی هم خواستیم خورشت رو خاموش کنیم کمی زعفرون و گلاب میریزیم ....
    باران67 این نوشته را پسندیده.


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  6. #45
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3814
    پسند کرده
    2794

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    آرام من چگدره دیر رسیدم.ولی خوشم میاد یکی اینجا سوال داشته باشه سه سوته جواب می گیره
    یه کلوم هم از مادر عروس بشنو :دی دیدم بعضی آشپزها برای پختن قیمه در دیگ رو نمی بندن میگن خورشت قیمه بد رنگ میشه
    مامان من هر موقع غذا تو حجم زیاد می خواد بپزه حتی برای مهمونی با وعده غذای خودش در نظر می گیره.مثلا همیشه برای دو نفر نصف کاسه ترشی خوری لپه می ریزه برای تعداد 60 تا با همون کاسه و به همون روش خودش اندازه میزنه.برنج و گوشت رو هم همینطور.منم برای مهمونی همین کار رو می کنم و خیلی راحتم.
    برای روغن منم با نوشین موافقم روغن کرمانشاهی بخاطر عطر و طعمی که داره همه پسند نیست حتما با یه روغن دیگه مخلوط کن اینطوری از شدت طعم و عطرش کم میشه و برای امثال من افاده ای قابل تحمل تر
    برای لپه هم حتما با آب گرم خیسشون کن که درشت و خوشگل بشن بعد تفت بده بعد بپز که له نشه.
    جوز هندی رو هم اگه در دسترست هست فراموش نکن که طعمش رو عالی می کنه همراه گلاب و دارچین
    آخرین و مهم ترین نکته بی زحمت آدرس دقیق بده برای نذری گرفتن
    باقالی پلو با
    مرغ
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #46
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    محل سکونت
    كرج-
    نوشته ها
    283
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    338
    پسند کرده
    26

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من خورش قيمه رو به اينصورت ميپزم
    براي 2 نفر 3/2 پيمانه لپه و1 ق غ پر رب و 2 ق غ پيازداغ ريز خرد شده در نظر ميگيرم گوشت هم دونه اي ميندازم مثلا نفري 8-9 تكه البته به اندازه گوشت بستگي داره
    لپه رو 2 ساعت ميذارم خيس بخوره بعد گوشت و پياز و زردچوبه رو تفت ميدم لپه رو اضافه ميكنم و خوب تفت ميدم رب رو اضافه ميكنم تفت ميدم و اب ميريزم چند تا ليموعماني رو با چنگال سوراخ ميكنم تو خورش ميندازم ميتونيم يه دونه گوجه فرنگي هم اضافه كنيم وقتي خورش پخت كمي زعفران ميريزم و وقتي گاز رو خامش كردم كمي دارچين ميريزم تا رنگ غذا خراب نشه

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خنده بزرگترين سلاح در مبارزه زندگي است (اناتول فرانس)

  8. #47
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۹
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه نجفی(نذری عراقی):
    این غذا به طور کلی به قیمه خودمون خیلی شبیهه و تنها چند تفاوت اصلی با قیمه سیب زمینی خودمون داره:

    تفاوتهای قیمه نجفی با قیمه سیب زمینی:

    ١)سیب زمینی نداره(اصلاً)

    ٢)معمولاً به جای نخود لپه از نخود درشت توی اون استفاده میکنن(من با نخو لپه ذرست میکنم که به همون خوشمزگی میشه و نفخش هم خیلی خیلی کمتره)

    ٣)لیمو عمانی نداره

    ۴)مقدار گوشت و نخودش از خورشت قیمه بیشتره(گوشت رو معمولاً نصف وزن نخود،و در حالت اعیونیش هم وزن نخود میزارن)

    ۵)ادویه اصلی(و در واقع تنها ادویه اون) پودر هله
    این غذا رو من یه بار تو دروه نوجوونی خوردم و بعد روش پختش رو حدس زدم و بعد از ازدواج چندباری درست کردم و هر بار یه تغییراتی توش دادم تا به شکل امروزی اون در اومد.منتها از اونجا که من معمولاً همینجوری آشپزی میکنم و اندازه مواد رو از طریق ذائقه چشیدنی-بصری حدس میزنم الان نمیتونم دقیق بهتون بگم که از هر کدوم از مواد باید چند گرم بزارید واسه پخت،اما قول میدم اینبار که درست میکنم اندازه هاشو بگیرم و تو همین پست اضافه کنم(عکس هم فعلاً ازش ندارم)
    ************************************************** *******************************
    مواد لازم:

    گوشت(من همیشه از گوشت گوساله بدون چربی تو همه غذاهام استفاده میکنم)به دو دلیل:

    اولاً به شدت از بوی گوشت گوسفند(چربی که دیگه اصلاً حرفشو نزن) بدم میاد و حالم دگرگون میشه

    ثانیاً:گوشت گوساله چربیش از گوشت گوسفند کمتر و پروتئینش بیشتره.

    تنها ایرادش اینه که میگن دیرپزه،که اونم چاره ش اینه که سر فرصت بزارید رو شعله خیلی ملایم مغز پخت بشه(پختن غذای خوشمزه و کم ضرر صبر و حوصله میخواد جونم)

    بقیه مواد لازم:رب گوجه فرنگی،پودر هل،زعفران در آب جوش حل شده،لپه یا نخود درشت(که از شب قبل خیس خورده)،پیاز

    ************************************************** *******************************
    طرز تهیه:

    گوشت و نخود را با مقدار کافی آب و پیاز پوست گرفته چاک زده میزاریم بپزه.حواستون باشه حتما کف گوشت و نخود رو کامل بگیرید.

    ***تکنیک پخت گوشت:اول دیگ رو روی شعله زیاد میزاریم تا آب سریع جوش بیاد.وقتی جوش اومد شعله پخش کنی رو روی شعله کوچیک میزاریم و اجازه میدیم تا گوشت روی شعله خیلی ملایم کاملاً مغز پخت بشه.

    در این قیمه چون قرار نیست شکل ظاهری مواد حفظ بشه گوشت و نخود رو باهم میپزیم.

    پیازها رو نگینی درشت خورد میکنیم و در ظرف دیگه ای سرخشون میکنیم.تا جایی که رنگشون کمی برگرده اما هنوز نرم باشن.بعد از سرخ شدن پیازها رب رو هم اضافه میکنیم.

    وقتی گوشت و لپه کاملاً پخت،آبکشی رو توی ظرفی قرار میدیم و گوشت لپه رو توش میریزیم،و آب خارج شده رو به دیگ برمیگردونیم.گوشت لپه رو کاملا(به طور کشدار میکوبیم

    ***نکته مهم در کوبیدن گوشت تو بعضی غذاها مثل قیمه نجفی،حلیم،آش شله و...اینه که میشه با استفاده از غذاساز یا دستگاههای برقی هم این غذاها رو کوبید،ولی بهترین حالت اینه که اونا رو با گوشت کوب بکوبیم،به اینصورت که گوشتکوب رو میکوبیم روی مواد و به طرف خودمون میکشیم و بعد بلندش میکنیم و دوباره...به این صورت غذا کاملاً کشدار میشه.

    البته من تو غذاساز هم ریختم و باز هم خیلی خوب شده.

    بعد از کوبیدن گوشت و لپه اونا رو به آبگوشت اضافه میکنیم و پیاز و رب رو هم اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم میزاریم،در همین مرحله هم پودر هل(و در صورت تمایل زعفران در آب جوش حل شده)و نمک رو اضافه میکنیم و میزاریم قل بخوره تا به غلظت مورد نظرمون برسه.(اگر لازم بود در این مرحله باز هم میکوبیمش)

    قیمه نجفی اصلاً آبکی نیست و باید کاملا غلیظ و کشدار باشه و طعم هل هم باید کاملاً توی اون احساس بشه.این غذا رو معمولاً روی بشقاب برنج میریزن و سرو میکن.

    طعم فوق العاده ای داره،حتماً امتحانش کنید(البته من یه بار هم با کمی زعفران درستش کردم که به نظرم مزه شو از حالت خاصی که داشت درآورد.شما میتونید فقط به خاطر رنگش به میزات خیلی کم از زعفران استفاده کنید.)

    این غذا رو معمولاً روی برنج میریزن و سرو میکنن.

    امیدوارم بپزید و خوشتون بیاد.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #48
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    با تشکر از همه ی دوستای گلم مخصوصا بهار* که هی مزاحمش شدم:******** اینم قیمه ی من تا حالا:) بعدا عکس کاملش رو هم میذارم :)





    گوشتها آب انداختن بعد از سرخ شدن و یکربعی با آب خودشون پختن



    لپه ها رو جدا سرخ کردم و نیم پز کردم و بعد ریختم تو قیمه
    قابلمه ام کوچیک بود اینجوری شد بیچاره:دی



    قابلمه مو بزرگتر کردم :)

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

صفحه 6 از 82 نخستنخست ... 345678916 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما