نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree3007Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 457 به 464 از 663
صفحه 58 از 83 نخستنخست ... 485556575859606168 ... آخرینآخرین
  1. #457
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    931
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    9760
    پسند کرده
    2802
    قیمه

    نام: DSC05402.jpg نمایش: 278 اندازه: 102.0 کیلو بایت
    باران67 و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  2. #458
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    رویا عظامی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    19
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    70
    پسند کرده
    74
    سلام دوستان
    چیکار کنم لپه قیمه وانره
    همیشه میذارم گوشت تقریبا پخته بشه ( با رب و پیاز داغ و ادویه جات ) بعد لپه خیس خورده رو کمی تفت میدم و میریزم تو زودپز یه ربع بپزه اما لپه ش له میشه

  3. #459
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elina_s آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    219
    میزان امتیاز
    279
    پسند شده
    4077
    پسند کرده
    3387
    قیمه
    لپه پخته شده و تفت داده شده با رب گوجه فرنگی
    پیازرو ریز خرد کرده و حسابی سرخش میکنم زردچوبه ، بعد گوشت رو میریزم و سرخ کرده بعد لپه و آب گوشت را اضافه کمی زعفران ، ادویه خورشت یا دارچین و می گذاریم تا جا بیفتد

    نام: H2560022.jpg نمایش: 375 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    کوئین, samaneh-b, nora1 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #460
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    827
    میزان امتیاز
    266
    پسند شده
    11357
    پسند کرده
    5120
    گوشت ماهیچه +پیاز سرخ شده +لپه +گوجه +لیمو عمانی +نمک و فلفل و دارچین

    *ARMITA*, zardin, sara chef و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  5. #461
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,249
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    299
    پسند شده
    16904
    پسند کرده
    12012
    قیمه

    گوشت گوسفندیو به همراه پیاز تفت می دم.لپه رو اضافه میکنم به همراه زردچوبه و فلفل تفت میدم.رب اضافه میکنم و تفت میدم تا خوب رنگ بندازه.آب اضافه می کنم.بعد از به جوش اومدن آب کمی پودر هل و زعفران اضافه می کنم.
    اواخر پخت کمی دارچین و نمک می ریزم.نیم ساعت آخر لیمو امانی خیس خورده رو اضافه میکنم.
    نکته مهم در پخت قیمه اینه که،اول آب به اندازه بریزیم که اواسط پخت مجبور نشیم آب اضافه کنیم.چون در جا افتادن قیمه خیلی تاثیر داره.

    نام: 20140615_203625.jpg نمایش: 310 اندازه: 107.6 کیلو بایت

    نام: 20140615_203649.jpg نمایش: 304 اندازه: 100.7 کیلو بایت
    zardin, samaneh-b, nora1 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  6. #462
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,031
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    536
    پسند شده
    22668
    پسند کرده
    14782


    پیاز رو تفت میدیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم خوب تفت میدیم و لپه خیس خورده رو هم اضافه میکنم و بعد رب میزنیم و آب میریزیم و میگذاریم بپزه وقتی که گوشت و لپه پخت نمک و آبلیمو اضافه میکنیم .
    samaneh-b, nora1, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  7. #463
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مهربان* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    931
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    9760
    پسند کرده
    2802
    پیاز تفت داده گوشت اضافه میکنم وقتی گوشت تفت خورد لپه اضافه میکنم .
    لپه هم که تفت خورد ادویه و رب تفت میدم . در آخر نمک و کمی آبغوره اضافه کرده و وقتی کاملا پخت زعفران دم کرده اضافه میکنم و چند دقیقه ای دم میذارم. نمیدونین چقدر طرفدار داره .

    نام: DSC05401.jpg نمایش: 278 اندازه: 95.1 کیلو بایت
    sara chef, باران67 و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  8. #464
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تریوا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۲۲
    محل سکونت
    انگلیس
    نوشته ها
    80
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    2441
    پسند کرده
    1343

    خوزشت قیمه …….

    نام: 1908390_10202588159126743_1932400378178438680_n.jpg نمایش: 247 اندازه: 108.5 کیلو بایتنام: 10527296_10202588159966764_8265251524881123629_n.jpg نمایش: 256 اندازه: 111.3 کیلو بایتنام: 10174853_10202588160686782_7064188277018574409_n.jpg نمایش: 258 اندازه: 109.3 کیلو بایتنام: 10559933_10202588162246821_588478607241704627_n.jpg نمایش: 255 اندازه: 109.2 کیلو بایتنام: 10526096_10202588822663331_5033328247469993585_n.jpg نمایش: 246 اندازه: 107.2 کیلو بایتنام: 10441012_10202588822863336_4746333386499044378_n.jpg نمایش: 245 اندازه: 111.1 کیلو بایتنام: 10409470_10202588823063341_4791519460743040223_n.jpg نمایش: 258 اندازه: 103.4 کیلو بایتنام: 10474687_10202588163046841_1162599964554433041_n.jpg نمایش: 245 اندازه: 108.6 کیلو بایتپیاز رو نام: 10342940_10202588164126868_7306993449450736318_n.jpg نمایش: 247 اندازه: 104.2 کیلو بایت ا دستگاه خورد میکنم در روعن با زردچوبه...فلفل سیاه و قرمز تفت میدم ....گوشت رو بهش اضافه میکنم .. گوشت به انداره کافی تفت خورد بهش گوچه های که با گوشت کوب برقی له شدند ....لیمو عمانی و چوب دارچین بهش اضافه میکنم و میزارم حدود 45 دقیقه باهم با حرارت کم گوشت بپزه .....در این فاصله لپه پاک شده و شسته شده رو با روغن تفت میدم بهش یک مقدار رب اضافه میکنم که با لپه خوب رخ میشه بهش اب جوش اضافه میکنم و بعد از نیم پخت شدن گوشت ...به خورشت اضافه میکنم و میزارم حسابی جا بیفته ...ده دقیقه اخر پخت به خورشت نمک و زعفران اضافه میکنم ...البته این سری نریحتم ؛))))))) اخر سرهم سیب زمینی خلال شده و سرخ شده………...
    محمدی, باران67, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 58 از 83 نخستنخست ... 485556575859606168 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما