نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 449 به 456 از 656
صفحه 57 از 82 نخستنخست ... 475455565758596067 ... آخرینآخرین
  1. #449
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    قیمه به روش همیشگی......

    قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نام: Photo4540.jpg نمایش: 398 اندازه: 30.7 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    nora1, تریوا, elmira.t و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. بانک بند ناف
  3. #450
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    6178
    پسند کرده
    5562
    قیمه
    نام: CAM01161.jpg نمایش: 473 اندازه: 100.4 کیلو بایت
    گوت رو با پیاز داغ تفت دادم لپه رو جدا پنج دقیقه جوشوندم آبشو ریختم بیرون لپه رو به گوشت اضاف کردم ادویه( نمک - فلفل قرمز - فلفل سیاه - زردچوبه - جوز هندی ) زدم گذاشتم با آب بپزه نیم ساعت آخر رب و لیمو امانی اضاف کردم وقتی پخته شد یکم دارچین بهش زدم

    عکس رو سحر گرفتم ببخشید دور بشقابم تمیز نیست دیگه در حالت خواب آلودگی ازین بهترم نمیشه
    دیزی
     
    تریوا, nora1, elmira.t و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  4. #451
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    قیمه بادمجون

    گوشت و پیاز رو با نمک و زردچوبه و ادویه کاری تفت دادم بعد لپه رو بهش اضافه کردم + لیمو عمانی

    بعد از پخت بادمجون های سرخ شده و دارچین رو بهش اضافه کردم و گذاشتم تا جا بیفته

    elmira.t, مامان غزل, *رستا* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #452
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,884
    میزان امتیاز
    590
    پسند شده
    47500
    پسند کرده
    49587

    ویترین مدال ها

    خورش قیمه مامان پز: البته من از ظرف خودم فقط عکس گرفتم.
    پیاز رو با روغن تفت میدیم. بعدش فلفل و زردچوبه رو اضافه و تفت میدیم و بعدش رب و سس گوجه مامان پز رو اضافه و کمی که تفت خورد لپه خیس خورده رو اضافه و تفت میدیم و بعدش گوشت پخته شده ( گوشت رو میپزیم و همراه آب گوشت فریزر میکنیم) و آب همراهش رو اضافه میکنیم و کمی آب بهش اضافه میکنیم و میذاریم خب بپزه و جا بیوفته. اوسطش لیمو عمانی و دارچین هم اضافه میکنیم.
    ببخشید دیگه دهن روزه بیشتر از این نمیشه تزیین کرد.

    مامان غزل, مامای فریده, *رستا* و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


  6. #453
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilo0far آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    لاهیجان یزد عایا
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    139
    لپه خیس خورده رو جدا میذارم بپزه...پیاز و با گوشت و زردچوبه میذارم سرخ بشه بعد رب میزنم ی کوچولو دیگه تفت بعد آب جوش اضافه میکنم و مکیذارم بپزه...وسطای پخت لیمو عمانی میندازم توش بعد لپه نیم پز رو بهش اضافه میکنم(چون لپه دیر میپزه همون اول نمیریزم ک مبادا نپزه) نمک و فلفل و کمی دارچین و کمی کاری بهش میزنم..ترکیب دارچین و کاری باعث میشه طعم قیمه امام حسین رو داشته باشه..البته من گاهی وقتا آخرای پخت سیب زمینی سرخ شده رو قاطی قیمه میکنم ی کوچولو جا بیوفته ک دیگه اینجوری دقیقا قیمه امام حسین میشه..
    نام: 20140717534.jpg نمایش: 343 اندازه: 95.7 کیلو بایت
    mami mahdis, مامان نینی تپل, *Afsaneh* و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هر روز تکراریست..
    صبح هم ماجرای ساده ایست..
    گنجشک ها بیخودی شلوغش
    می کنند...


  7. #454
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilo0far آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۰۸
    محل سکونت
    لاهیجان یزد عایا
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    233
    پسند کرده
    139
    آخه چرا عکس های من رنگ واقعی نشون نمیده و تصویر کدره...تو گوشی ک اینطورنیس
    هر روز تکراریست..
    صبح هم ماجرای ساده ایست..
    گنجشک ها بیخودی شلوغش
    می کنند...


  8. #455
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    374
    پسند شده
    8186
    پسند کرده
    18896
    قیمه ی مادر بزرگ
    گوشت رو در روغن نسبتا داغ تفت میدیم تا حسابی خودشو جمع کنه- بعد ادویه قیمه هاتی کارا ( که خیلی ی ی ازش راضبم)- دارچین- زردجوبه دوباره تفت میدم بعد پیاز داغ آماده- لپه خیس خورده و دووباره تفت و در آخر رب گوجه و آب به میزانی که نه کم باشه و نه زیاد( ما کم آب دوس داریم) آخر پخت هم 1 کوچولو روغن حیوانی و پیاز داغ و دارچین تفت میدم و اضافه میکنم و 1 ق گلاب هم میریزم و اینقد کم میکنم شعله رو تا جا بیفته خورش
    ( هرکی میخوره میگه مزه قیمه ی مادر بزرگ ها رو میده)

    نام: DSC08083.jpg نمایش: 1485 اندازه: 94.9 کیلو بایت
    نام: DSC08084.jpg نمایش: 388 اندازه: 99.6 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    nafi3, nora1, mami mahdis و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #456
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان نینی تپل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۹
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    515
    پسند کرده
    326
    گوشت رو با پیاز و زردچوبه سرخ میکنم بعد لپه و مقداری هم ادویه کاری و لیموی خرد شده بسیور خوشمزه

    نام: IMG_۲۰۱۴۰۷۱۰_۲۰۳۶۳.jpg نمایش: 282 اندازه: 100.5 کیلو بایت

    نام: IMG_۲۰۱۴۰۷۱۰_۲۰۳۵۲.jpg نمایش: 257 اندازه: 105.1 کیلو بایت
    sara chef, باران67 و Elsanaa این نوشته را پسندیده.


صفحه 57 از 82 نخستنخست ... 475455565758596067 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما