نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 433 به 440 از 656
صفحه 55 از 82 نخستنخست ... 455253545556575865 ... آخرینآخرین
  1. #433
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,692
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18624
    پسند کرده
    15011
    خورش قیمه من که توهویج خلالی میریزم بعد پیاز کمی تفت میدم یخورده ملس میشه
    رب و نیم ساعت آخر تفت میدم تو روغن بعد میریزم که لعابش زیاد بشه
    من توش یه تکه گوشت با استخوان میندازم مزش عالی میشه
    تقریبا همه ازش تعریف میکنن
    نام: DSC_0384.jpg نمایش: 269 اندازه: 88.4 کیلو بایت
    Elsanaa این نوشته را پسندیده.
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  2. #434
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6798
    پسند کرده
    11886
    خورش قیمه

    نام: IMG_8206[1].jpg نمایش: 490 اندازه: 89.6 کیلو بایت

    لپه رو از قبل کمی خیس میکنم .پیاز و درشت خرد میکنم و سرخ میکنم .گوشت تکه ای رو همراه پیاز کمی تاب میدم همراه فلفل و دارچین فراوان و زعفران دم کرده.وقتی قرمزی گوشت رفت لپه رو به همراه رب گوجه اضافه میکنم و در قابلمه رو میزارم تا کمی تفت بخوره و مایع به روغن بیفته.بعد آب اضافه میکنم و با شعله متوسط میزارم تا خورش خوب جا بیفته.وقتی گوشت پخت نمک و لیمو عمانی رو اضافه میکنم .در قابلمه رو هم نیمه باز میزارم بعد از چند تا قل گازو خاموش میکنم.سیب زمینی رو هم که جدا سرخ میکنم و همراه خورش سرو میکنم
    mami mahdis, مرجان.ر, live و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #435
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    195
    پسند شده
    6178
    پسند کرده
    5562
    خورش قیمه با گوشت گوسفندی
    لپه رو از شب قبل خیس کردم
    پیاز داغ که آماده شد گوشت رو توش تفت دادم و به جز نمک بقیه ادویه ها رو میزنم و یه تفت میدم ( فلفل قرمز - فلفل سیاه - زردچوبه - پودر جوز هندی - پودر فلفل دلمه ای - کمی هل ) و آب اضافه میکنم لپه رو جدا یه جوش میدم آبشو میریم بیرون و به غذا اضافه میکنم نیم ساعت اخر نمک و رب و لیمو امانی میزنم و وقتی غذا جا افتاد کمی دارچین میریزم توی غذا و بعد از 5 دقیقه گازو خاموش می کنم
    واقعا بوی قیمه خونه رو پر می کنه
    مثل قیمه های نذری
    نام: CAM00871.jpg نمایش: 432 اندازه: 106.6 کیلو بایت
    دیزی
     
    azmil, serepizadeh, raheleh_fenel و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  4. #436
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آتامان آواتار ها
    آتامان
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    ❤ 😊 ❤
    نوشته ها
    1,575
    میزان امتیاز
    946
    پسند شده
    25513
    پسند کرده
    20943
    گوشت را با پیاز داغ تفت میدم +زردچوبه و ادویه مخصوص و بعد هم لپه از قبل خیس شده را اضافه کرده و کمی تفت میدم آب اضافه میکنم تقریبا یک ساعتی که گذشت رب را اضافه میکنم و بعد هم لیمو امانی از ابتدا روی شعله ملایم میگذارم تا غذاحسابی جا بیفته

    نام: Image2532.jpg نمایش: 307 اندازه: 109.6 کیلو بایت
    ❤ خورش هویج ❤
     
    ویرایش توسط آتامان : ۱۳۹۴/۰۵/۱۸ در ساعت ۰۷:۳۴ بعد از ظهر
    raheleh_fenel, *رستا*, somayeh-b و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.




  5. #437
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    nora1, serepizadeh, mami 2m و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  6. #438
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6214
    پسند کرده
    7164
    خورش قیمه

    پیاز رو سرخ میکنم.گوشت رو بهش اضافه میکنم و یه تفت میدم بعد لپه رو هم اضافه میکنم و بهش آب اضافه میکنم و میذارم که حسابی بپزه. بعد اینکه گوشت پخت لیمو عمانی رو با چاقو یا چنگال بازش میکنم و نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنم و روی حرارت کم میذارم تا خورش جا بیفته.



    قیمه
     
    DARYA DEL, mami 2m, *رستا* و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  7. #439
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9035
    پسند کرده
    8540



    گوشت رو با فلفل سیاه میذارم چند ساعتی بمونه بعد با حرارت بالا سرخ میکنم لبه رو هم از قبل خیس کردم به گوشت اضافه میکنم وچند دقیقه تفتش میدم تا بوی خامی لبه گرفته شه+رب رو هم میریزم ومیذارم رنگش روشن بشه وکمی سرخ شه بعد اب میریزم ومیذارم اروم ببزه .یه ساعت که از بختش گذشت هم بهش لیمو ودارچین یه قاشق گلاب اضافه میکنم.
    zohre.a, maman_mahya, آتامان و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #440
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهداد آواتار ها
    فاطمه بهدادی فر
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۶
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    893
    میزان امتیاز
    91
    پسند شده
    8968
    پسند کرده
    2516

    ویترین مدال ها

    اینم قیمه خوشمزه من .این سری پیاز و تفت دادم .ادویه رو هم تفت دام رب هم تفت دادم بعد گوشت و آب و لیمو عمانی رو اضافه کردم .لپه رو جدا پختم بعد به خورشت اضافه کردم .این سری خوشمزه تر بود .
    نام: SAM_1384.jpg نمایش: 366 اندازه: 102.1 کیلو بایت
    نام: SAM_1385.jpg نمایش: 340 اندازه: 99.9 کیلو بایت
    maman_mahya, *رستا*, Elsanaa و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی تو دلت حسه دوست داشتن باشه

صفحه 55 از 82 نخستنخست ... 455253545556575865 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما