نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 425 به 432 از 656
صفحه 54 از 82 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  1. #425
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    marziyeh.ali1 آواتار ها
    مرضیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۲
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    696
    میزان امتیاز
    190
    پسند شده
    10314
    پسند کرده
    5525
    پیاز ریز خورد شده فراوان رو کمی که تفت دادم گوشت رو اضافه حسابی با شعله ملایم تفت میدم بعد ادویه کاری و ادویه هفت قلم کمی فلفل قرمز و کمی هم نمک اگر تو زودپز درست میکنید مثل من ادویه ها رو هم تفت داده بعد رب رو جداگانه با روغن یه تفتی داده فلفل زده به گوشت اضافه میکنم بعد گوجه پوره شده رو اضافه تفت داده دیگه همش نمیزنم تا روغن بیوفته بعد اب جوش کمی که تابالای گوشتا رو بگیره میریزم در زودپز رو میبندم نیم ساعت بعد درش رو باز میکنم تست میکنم الو ترش که خیس خورده رو میندازم توش در شیشه ایش رو میزارم نمکش رو تست میکنم اندازه باشهنام: 20140511_141800.jpg نمایش: 319 اندازه: 102.8 کیلو بایتنام: 20140511_141812.jpg نمایش: 309 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    قرمه سبزی
     
    samin88, zardin, sOhEiLa71 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر
    تنها بتی ست که شکسته هایش هم
    بر من خدایی میکند

  2. بانک بند ناف
  3. #426
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azadeh.gh آواتار ها
    آزاده.ق
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    کلبه عشق
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1835
    پسند کرده
    598

    ویترین مدال ها

    قیمه بادمجون
    پیاز و* گوشت گوسفندی و*خوب سرخ میکنم، ادویه میزنم و رب هم اضافه میکنم ،لپه و که قبلا خیس کردم اضافه میکنم و میزارم حسابی بپزه نیم ساعت آخر بادمجون و که سرخ کرده شده و ادویه مخصوص قیمه و اضافه میکنمنام: IMG_۲۰۱۴۰۳۱۹_۱۴۰۵۳۱.jpg نمایش: 375 اندازه: 94.1 کیلو بایت
    nora1, مامان غزل و raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.


    عطــرهای گــرون قیمت رو ول کن، آدم باید بوی اعتماد بده

  4. #427
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پنجه طلایی آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۹
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    624
    میزان امتیاز
    218
    پسند شده
    5967
    پسند کرده
    3909
    من کلا گوشت قرمز براخورشت یاخوراکها این طوری میپزم اول گوشتهارو روحرارت ملایم گذاشته تاآبشوبده وتوآب خودش بجوشه بعدروغن پیازنگینی شده اضافه کرده ومیذارم خوب سرخ طلایی بشه بعدکمی باخوش نمک فلفل افزوده میپزن بعددرصورت تمایل آبسوازصافی رد کرده وبراهرچی دوست داشتین استفاده کنید قیمه من هم نام: عکس0400.jpg نمایش: 366 اندازه: 102.4 کیلو بایتنام: عکس0395.jpg نمایش: 366 اندازه: 100.6 کیلو بایتنام: عکس0396.jpg نمایش: 361 اندازه: 85.1 کیلو بایتبادستورمعمول
    قورمه سبزی
     
    mitra40, مامان غزل, سوهی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #428
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    قیمه مرغ پیاز لپه سینه مرغ رب لیموعمانی آبغوره هل گلاب زردچوبه زعفران چوب دارچین


    mitra40, مامای فریده, خرسند و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  6. #429
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4123
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    تهمینه جون میشه کامل توضیح بدین و از چه مارک رب استفاده کردین ممنون
    خورشت كرفس
     
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  7. #430
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tahmineh/92 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۱
    محل سکونت
    نگین خلیج فارس
    نوشته ها
    565
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    10222
    پسند کرده
    7816
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامای فریده نمایش پست ها
    تهمینه جون میشه کامل توضیح بدین و از چه مارک رب استفاده کردین
    ممنون
    عزیزم مثل همه قیمه ها پیاز داغ کردم مرغو لپه رو هم تفت دادم زردچوبه و رب زدم گذاشتم بپزه. من تو قیمه فلفل و دارچین نمیزنم چون رنگ خورشو سیاه میکنه. چوب دارچین میریزم.هل هم درسته میندازم آخر پخت زعفرون و گلاب میریزم.لیمو عمانی هم میاندازم.
    تعریف از خود نباشه قیمه هام مزه قیمه های نذریو میده.ربم هم رب شاهسوند هست.
    مامان غزل و مامای فریده این نوشته را پسندیده.
    ​آری... تا شقایق هست زندگی باید کرد

  8. #431
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    SEP I DEH آواتار ها
    sepideh 67 سابق
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    تهروون
    نوشته ها
    96
    میزان امتیاز
    52
    پسند شده
    1746
    پسند کرده
    2677
    لپه رو 2ساعت خیس کردم.گوشت رو پختم.گوشت وپیاز رو باهم تفت دادم.لپه رو بهش اضافه کردم خوب که تفت خورد زردچوبه ونمک ورب وبهش اضافه کردم آب ریختم گذاشتم بپزه.آبلیمو رو 1ساعت بعد بهش اضافه کردم.
    نام: 190520142233.jpg نمایش: 307 اندازه: 36.3 کیلو بایت
    کتلت
     
    Elsanaa این نوشته را پسندیده.

  9. #432
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman tohid آواتار ها
    نادیا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
    محل سکونت
    همینجا
    نوشته ها
    190
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    489
    پسند کرده
    330
    قیمه مرغنام: ۲۰۱۴۰۵۲۲_۱۴۲۴۱۹.jpg نمایش: 282 اندازه: 104.5 کیلو بایت
    اول پیاز روسرخ کردم بعد مرغ رو اضافه کردم خوب که با پیاز سرخ شدنمک زردچوبه رب رو بهش اضافه میکنم بعد از ان لپه که از شب قبل خیس خورده بود میریزم خورشت که جا افتادکمی گرد لیمومیریزم
    mitra40, somayeh-b و Elsanaa این نوشته را پسندیده.

صفحه 54 از 82 نخستنخست ... 445152535455565764 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما