نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 417 به 424 از 656
صفحه 53 از 82 نخستنخست ... 435051525354555663 ... آخرینآخرین
  1. #417
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,132
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    240
    پسند شده
    6216
    پسند کرده
    7164
    پیاز رو سرخ میکنم.گوشت رو بهش اضافه میکنم و یه تفت میدم بعد لپه رو هم اضافه میکنیم و بهش آب اضافه میکنم و میذارم که حسابی بپزه. بعد اینکه گوشت پخت نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنم و روی حرارت کم میذارم تا خورش جا بیفته.


    نام: DSC08789.JPG نمایش: 279 اندازه: 96.9 کیلو بایت
    قیمه
     
    Elsanaa, aram2, آهو مشکی پوش و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  2. بانک بند ناف
  3. #418
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24438
    پسند کرده
    13954
    پیاز داغو گوشت لخم زردچوبه و ادویه جات مخصوص یه کوچولو چوب دارچین و رب و اب وقتی گوش پخت من لپه میریزم چون لپه پخته همیشه دارم بعدم لیمو عمانی برای اخرای پختش و سیب زمینی سرخ کرده
    نام: IMG_2920.jpg نمایش: 475 اندازه: 101.0 کیلو بایت
    .
     
    sara chef, somayeh-b, ماناسهیل و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  4. #419
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لیلی 20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۱۴
    نوشته ها
    22
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    356
    پسند کرده
    82
    نام: DSC02281.jpg نمایش: 1736 اندازه: 100.6 کیلو بایت
    خورشت قیمه : لپه - لیمو عمانی - گوشت - ادویه - چوب دارچین و گلاب ...
    ماناسهیل, کبوتر آزاد, Elsanaa و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #420
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    * لپه رو از قبل خیس کردم و آبشرو دورریختم هم زودترمیپزه هم نفخش گرفته میشه و هم توی خورش لعاب نمیاندازه و جلوی به روغن افتادن خورش رو نمیگیره.

    * لپه رو با زرد چوبه تفت دادم و گوشت و پیاز و رب و ادویه اضافه کردم و دو لیوان آب جوشیده و با حرارت کم پخت .

    * اواخر پخت زرشک و خلالها و خلال پوست پرتقال و هل و دارچین پودر شده و زعفرون حل شده تو گلاب اضافه کردم با این روش طعمش دقیقا مثل قیمه نذری میشه


    نام: 2011-11-25 14.03.37.jpg نمایش: 422 اندازه: 102.2 کیلو بایتنام: 2011-11-25 14.03.51.jpg نمایش: 413 اندازه: 99.5 کیلو بایت
    .............
     
    کبوتر آزاد, Elsanaa, کوئین و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #421
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Elsanaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    نقده
    نوشته ها
    1,197
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    14311
    پسند کرده
    31231
    نام: SAM_4408.jpg نمایش: 391 اندازه: 93.1 کیلو بایت

    نام: SAM_4396.jpg نمایش: 395 اندازه: 85.4 کیلو بایت

    پیاز رو نگینی خرد کردم و تو روغن تفت دادم - وقتی طلایی رنگ شد گوشت رو اضافه و تفت دادم و آب رو اضافه کردم
    وقتی گوشت نیم پز شد لپه رو اضافه کردم ( از چند ساعت قبل تو آب خیس کرده بودم و چند بار هم آبش رو عوض کردم )
    تو یه ظرف دیگه رب گوجه رو تفت دادم و نمک و زردچوبه و فلفل قرمز و کمی پودر لیموعمانی اضافه و تفت دادم و یکم آب بهش اضافه کردم ، وقتی بجوش اومد غوره و لیمو عمانی رو بهش اضافه و سس رو هم به گوشت در حال پخت اضافه کردم .
    -----
     
    محیا خانوم, zardin, ماناسهیل و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ...

  7. #422
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    قیمه مثل همیشه:گوشت گوسفندی رو با پیاز تفت دادم.لپه رو با زرد چوبه اضافه کردم و تفت دادم.کمی کاری و فلفل زدم.رب اضافه کردم و باز تفت دادم.آب ریختم.وقتی جوش اومد،زیرشو کم کردم و زعفرون و پودر هل اضافه کردم.وقتی نیم پز شد،نمک و کمی دارچین ریختم.نیم ساعت آخر لیمو امانی خیس خورده!
    فقط حواستون باشه،لیمو امانی رو که خیس می کنید،آبشو تو خورش نریزید.چون خورشو تلخ می کنه.

    نام: 20140421_143057.jpg نمایش: 365 اندازه: 102.0 کیلو بایت

    نام: 20140421_143302.jpg نمایش: 353 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    پرناک, نیکی گل, zardin و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #423
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11060
    پسند کرده
    4034
    سبزی پلو با ماهی
     
    sOhEiLa71, مامان امید جون, sara chef و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  9. #424
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    632
    پسند شده
    17145
    پسند کرده
    20225
    خورش قیمه سیب زمینی با کته



    پاز داغ درست کردم با زردچوبه ، بهش گوشت رو اضافه کردم و روی گوشتها فلفل سیاه نیم کوب پاشیدم و تفت دادم با حرارت خیلی کم ، رب رو اضافه کردم و تفت دادم - جداگانه لپه خیس خورده رو با زردچوبه تفت دادم و به ظرف محتوی گوشت اضافه کردم بهش کمی ادویه و چوب دارچین و آب جوش اضافه کردم وگذاشتم تا بپزه
    لیمو خشک رو با آب جوش تلخی گرفتم و بهش اضافه کردم و کمی بعد زعفران دم کرده و تمام .

    با کته زعفرانی سرو شد.
    mamienazi, آتامان, samin88 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 53 از 82 نخستنخست ... 435051525354555663 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما