نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 393 به 400 از 656
صفحه 50 از 82 نخستنخست ... 404748495051525360 ... آخرینآخرین
  1. #393
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    14
    کالاهای من
    21
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    11
    کدبانو های محترم
    بهتره از گرد لیمو برای قیمه استفاده نکنید چون رنگش تیره میشه , لیمو امانی رو هم حتما از نوع ایرانی بخرید و توجه داشته باشید که رنگ روشن داشته باشه و پوسته اش به قول معروف صابونی نباشه , چون لیموهای چینی تلخ میشن, قبل از استفاده بهتره لیمو ها رو سوراخ کنید و داخل یه لیوان آب جوش حدودا1 ساعت بخیسونید , اگه میخواید قیمه آب و دون جدا نشه از 2-3تا پیاز رنده شده سرخ شده به همراه 1 ق غ آرد که تفت دادید استفاده کنید اما یادتون باشه بخاطر افزودن آرد شعله رو کم کنید که ته نگیره, برای خوش عطر شدن قیمه حتما برا یه بار هم که شده از ترکیب دارچین, گلپر , پودر هل به میزان کم و زعفرون دم کرده به میزان لطف و کرمتون! استفاده کنید .اگه از چاشنی خورش قیمه استفاده می کنید دیگه نیازی به آرد نیست , من خودم سابق از چاشنی مگی استفاده میکردم که فوق العاده بود اما الان ناچارا از الیت مصرف می کنم.یادتون باشه سیب زمینی قیمه رو هم توی روغن مایع زیاد که سیب زمینی ها توش غوطه ور باشند سرخ کنید تا خشک تر بشه و رنگش هم تیره نشه و با ریختن روی خورش انسجامش رو از دست نده, رب رو هم زمانی که گوشت و پیاز و لپه رو تفت میدید اضافه کنید و با شعله کم تفت بدید تا لپه سفت نشه و روغن خورش قرمز بشه , البته من خودم لپه رو نیم پز میکنم و بعد تفت میدم اینجوری لعابش بهتره, البته لپه ی آذرشهر لعابی خوبی داره , زود میپزه و درشت هم هست ( مواظب باشید بهتون نیندازند)
    باتشکر
    بنیتا.ر, باران67 و maman.amir این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #394
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samaneh-b آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    نوشته ها
    56
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    666
    پسند کرده
    308
    قیمه بادمجون

    پیاز داغ میکنیم و گوشت رو توش تفت میدیم
    رب میزنیمو لپه نیم پز شده رو بهش اضافه میکنیم
    در اخر پخت لیمو عمانی و آبلیمو میریزیم
    و بادمجونهای سرخ شده رو موقع سرو کنارش قرار میدیم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    ویرایش توسط samaneh-b : ۱۳۹۲/۱۱/۱۵ در ساعت ۱۲:۵۳ قبل از ظهر
    sara chef, somayeh-b, serepizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #395
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8566
    پسند کرده
    12549
    قیمه من

    گوشت رو جدا پختم؛ پیاز داغ کردم و گوشت پخته رو اضافه کردم...یه کوچولو تفت دادم, بعد لپه ها رو اضافه کردم و تفت دادم تا بوی خامیش از بین بره, زردچوبه؛ فلفل سیاه و رب گوجه زدم؛

    آب ریختم تا لپه نیم پز بشه....بعد نمک و لیموشو ریختم و گذاشتم تا جابیفته.
    راستی یه کمم زعفرون زدم بهش که به نظر من طعمشو عالی میکنه.

    نام: قیمه.jpg نمایش: 327 اندازه: 98.5 کیلو بایت
    zardin, sara chef, آهو مشکی پوش و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  5. #396
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    367
    پسند شده
    5234
    پسند کرده
    3278
    قیمه سیب زمینی بادمجون

    پیاز رو با روغن تفت میدیم تا سبک شه گوشت و بعد رب و ادویه کاری و زردچوبه اضافه و آب میریزیم تا واسه خودش بپزه بعد لپه رو که دوساعت خیسونده بودیم و میپذیم و یه کوچولو تفت میدیم که بوی خامیش بره میریزیم داخل خورش و بعد ساقه دارچین و هل و میذازیم جا بیافته بعدم زعفرون مایع میریزیم و وقتی زیرش رو خاموش کردیم پودر گل محمدی میریزیم.هروقت قیمه میپذیم هم با سیب زمینی سرخ شده و هم بادمجون سرخ شده سرو میکنیم.
    یه جایی اینجاها خوندم نوشته بود گرد لیمو باعث تیره شدن خورش میشه اما مامانم همیشه میگه اگه گردلیمو رو در آخر اضافه کنیم که نجوشه خورش رو تیره نمیکنه،هرچند من از لیمو عمانی اصلا خوشم نمیاد

    نام: DSC02421.jpg نمایش: 310 اندازه: 100.9 کیلو بایت

    نام: DSC01980.jpg نمایش: 302 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    آهو مشکی پوش, sara chef, somayeh-b و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #397
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8526
    پسند کرده
    9693
    قیمه عشق من
    پیازداغ + رب + زردچوبه + فلفل + کمی زعفرا + دارچین + گوشت ها + لپه رو تفت داده و آب اضافه کرده، در اواسط پخت نمک و در انتهای پخت لیمو عمانی اضافه کرده . سیب زمینی سرخ کرده را هم آخر سر یا داخلش می ریزیم یا رویش به صورت تزیین شده. و نوش جاااان

    نام: DSC06917.jpg نمایش: 297 اندازه: 103.4 کیلو بایت
    آهو مشکی پوش, sara chef, somayeh-b و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #398
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    قیمه ی من


    من تمامی مواد رو کاملا سرخ میکنم با روغن حیوانی(پیاز و لپه ی خیس خورده و رب و ادویه و...)بعد میذارم با کمی آب جا بیفته و در نهایت ادویه و لیمو و گلاب و هل و زعفران

    نام: Photo1114.jpg نمایش: 299 اندازه: 69.4 کیلو بایت
    سبزی پلو با ماهی
     
    meli59, آهو مشکی پوش, sara chef و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  8. #399
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24434
    پسند کرده
    13954
    پیاز داغو گوشت لخم زردچوبه و ادویه جات مخصوص یه کوچولو چوب دارچین و رب و اب وقتی گوش پخت من لپه میریزم چون لپه پخته همیشه دارم بعدم لیمو عمانی برای اخرای پختش و سیب زمینی سرخ کرده

    نام: IMG_2749.jpg نمایش: 294 اندازه: 84.1 کیلو بایت
    .
     
    sara chef, somayeh-b, ماناسهیل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  9. #400
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    somayeh-b, serepizadeh, raheleh_fenel و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 50 از 82 نخستنخست ... 404748495051525360 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما