نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 656
صفحه 5 از 82 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  1. #33
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    یه سئوال دارم ... میخوام قیمه بپزم برای 28 صفر /// 10 کیلو برنج ... 4 کیلو گوشت و 3 کیلو لپه ... مقادیر خوبه؟ یعنی غذای خوبی میشه از توش درآورد یا نه؟ بیزحمت بهم بگین برای 10 کیلو برنج یعنی برای حدود 60 نفر غذا مقدارهایی که میگم خوبه؟همه چی رو کمکم کنین هااااااااااا حتی میزان رب و پیاز و اینا
    راستی بنظرتون بجای رب .... گوجه بریزم بد میشه؟ یا اینکه رب رو کم بزنم گوجه بریزم بیشتر؟ یا اینکه مثلا لپه رو همون اول تفت بدم و بذارم با گوشت بپزه یا جدا بپزم بعد 1 تفت بدم و بریزم توش؟ بیزحمت زود کمکم کنین:*
    آهان راستی میخوام بجای روغن معمولی روغن کرمونشاهی بریزم ... همه شو از این روغن بریزم یا مقداریشو؟

    خوبه 1 سئوال داشتم
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    مدیر انجمن
    bahar* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۱
    نوشته ها
    896
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    598
    پسند کرده
    294

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ارام سه کیلو لپه زیاد نیست؟؟؟ به نظر من لپه رو کمتر کن....
    رب رو حذف نکن....چون رب تفت داده رنگ خوبی به غذات میده....میتونی کنارش از گوجه هم استفاده کنی....
    لپه رو هم برای اطمینان بیشتر جدا بپز...که یه وقت زود پز یا دیر پز نباشه....


    کلمه هایت را بگذار برای بعد
    نگاهم که می کنی
    می فهمم چه می گویی


  4. #35
    مدیر بازنشسته
    Maryam Banoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    145
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    413
    پسند کرده
    203

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    به نظر منم اونقدر لپه زیاده.لپه رو جدا بپز
    دز ضمن لعاب قیمه به رب و پیاز داغشه.رب رو حذف نکن
    روغن کرمانشاهی رو هم بذار واسه برنجت.
    میخواهم رازی را با تو درمیان بگذارم
    .
    .
    .
    .
    " همه چیز
    موقتی است..."

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    منم با همین که بهار و مریم گفتن موافقم
    مقدار لپه زیاده و لپه رو حتما جدا بپز چون نمیشه ریسک کرد یه وقت لپه درست نمیپزه یه وقت وا میره
    بعد هم اینکه زعفرون یادت نره خیلی تو طعمش موثره
    منم با گوجه موافق نیستم
    رب رو هم حتما تفت بده رنگ قیمه خیلی خوشرنگ میشه
    پیاز هم تو قیمه هر چی بیشتر بریزی خوشمزه تر میشه البته نه اونقدری که شیرینش کنه ولی پیاز داغ فراوون میخواد .
    به نظرم برنجت برای 60 نفر خوبه اندازش چون حساب کن یک کیلو برنج حدود 6 پیمانه میشه البته تقریبا و خوب اینجوری اندازه در میاد .
    من با روغن کرمانشاهی هم موافق نیستم البته بستگی به ذائقه داره ولی روغن معمولی رو همه دوست دارن ولی کرمانشاهی رو نه .
    بعد هم روغن کرمانشاهی طعم اصلی غذا رو میگیره و طعم خودش غالب میشه

    دیگه همین منم سعی کردم به یه سوالت جواب بدم
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  6. #37
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    مرسی دوست جونام:* شما که میگین لپه زیاده .... چقدرش کنم اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #38

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    ارام جون یک روش سنتی برای اندازه گیری لپه هست..ببین برای هر نفری یک مشت لپه بریز..اولین مشت رو وزن کن..اندازه دستت میاد...که برای مثلا 60 نفر چقدر بریزی..
    زعفران و گلاب. و پیاز داغ 5 دقیقه اخر ..ودارچین یادت نره..که عالی میشه...
    میتونی لپه رو با کمی دارچین تفت بدی...
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  8. #39
    مدیر انجمن
    باران7 آواتار ها
    منیژه . ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    نوشته ها
    2,686
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    789
    پسند کرده
    89

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    آرامی درراستای پخت قیمه وتائید فرمایشات دوستان بگم که برای اینکه خورشتت تیره نشه اول که چرک وکف گوشت وبگیر وبعدازهمون اول چوب دارچین بذاربا خورشت بپزه وآخرسردربیارشون ودیگه پیازداغ فراوون درست کن ودر دومرحله اول وکمی هم آخرسر بریز ومن همیشه ازمقداری پودر هل و زنجفیل و کمی رنده جوز هندی هم آخرسر برای عطرش میریزم:))
    دنیا نباشد... فقط کوچه باشد واندکی باران ودوستی که زلال تر از باران باشد...

  9. #40

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    مثل اینکه من از قافله عقب موندم.
    آرام جون مقدار برنج مناسبه میتونی برنجو با پیمانه اندازه کنی برای هر نفر یک پیمانه و چند پیمانه اضافه تر برای ته دیگ و ... البته اگه تعداد بچه ها زیاده دیگه نمیخواد اضافه بریزی.
    برای لپه قبلا که از خورشت خوری استفاده میشد(هر خورشت خوری برای دونفر)برای هر بشقاب خورشت خوری یک مشت پرلپه در نظر میگرفتند.
    به هیچ وجه رب رو حذف نکن.استفاده از آب گوجه برای خورش بامیه و حتی بادمجون به صورت نصف رب و نصف آب گوجه خوبه اما برای قیمه همون رب خوبه که هم لعاب بهش میده هم مزه ش بهتره.

    ادویه فلفل-زردچوبه -دارچین زعفران بزن.
    لیموهارو قبلا خیس کن بعد چنگال بزن و بنداز توی خوش.
    لپه رو حتما جدا بپز.اگه اول تفت بدی بعد بپزی فرمشو حفظ میکنه.
    حتما حتما حتما کف گوشت و بگیر که خورشت تمیز و زلال باشه.
    نذار خورش خیلی غلیظ بشه خورش قیمه به نسبت باید کمی رقیقتر از خورشی مثل بادمجون و... باشه چون سیب زمینی آب خورش رو میکشه و اونوقت خیلی خشک میشه.
    از روغن کرمانشاهی فقط برای روغن دادن روی برنج استفاده کن اونم به این صورت که چند قاشق از روغن کرمانشاهی رو با روغن دیگه ت قاطی کن بعد روی برنج بریز همشو روغن کرمانشاهی نریزی عطرش زیاد میشه و بد میشه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 5 از 82 نخستنخست ... 234567815 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما