نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 369 به 376 از 656
صفحه 47 از 82 نخستنخست ... 374445464748495057 ... آخرینآخرین
  1. #369
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    غزل مامی الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۲
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    290
    پسند کرده
    487
    خورش قیمه باب میل همسر جان که باید ظعمش ملس رو به شیرین باشه

    live, beverly و raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #370
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahi59 آواتار ها
    مهدیه پاک اسکویی
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    380
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    2783
    پسند کرده
    6573
    قیمه بدون سیب زمینی. یه همچین تنبلیم من با کته زعفرونی



    beverly, فرگل 2, serepizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مهدیم من که مرا گرمی بازاری نیست
    بهتر از یوسفم و هیچ خریداری نیست
    همه گویند که در حسرت دیدار من اند
    لیک در گفته این طایفه کرداری نیست

  4. #371
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Maryam baran آواتار ها
    مریم باران
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    29
    پسند شده
    4043
    پسند کرده
    2298
    گوشت و پیاز کمی تفت دادم بعد لپه اضافه کردم بعد پختن گوشت و لپه لیمو و نمک هم اضافه کردم !

    فرگل 2, shimakhoshdel, &yeganeh& و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    baranshishei@*********.com
    baranshishei.blogfa.com

  5. #372
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1843
    پسند کرده
    1764
    گوشت+پیاز+لپه+رب+دارچین+باد جون

    serepizadeh و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  6. #373
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    serepizadeh, مامان غزل, setare91 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #374
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,790
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1150
    پسند شده
    56333
    پسند کرده
    62655

    ویترین مدال ها

    اینم قیمه نذری با دسپخت مادرشو...





    اینم فردا ش
    تپل طلا, pariya505, nora1 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #375
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahi59 نمایش پست ها
    قیمه بدون سیب زمینی. یه همچین تنبلیم من با کته زعفرونی


    منم گاهی تنبلی میکنم حوصله سیب زمینی سرخ کردن ندارم برا همین سیب زمینی رو خلالی درشت میکنم اخرای پخت میریزم با خورش میپزه!
    اخر تنبلیه نه!
    البته یه علت دیگه هم داره اونم اینه که یبار که مسافرت کنسرو قیمه خریدم سیب زمینی توش اینجوری بود پسرم خیلی خوشش اومد و دستور داد منم همیشه سیب زمینی اینجوری هم چند تایی توی خورش بریزم!
    یه خوبی هم داره که به خورش یه قوام بهتری میده
    البته خیلی کم میریزما وگرنه میشه خورش سیب زمینی نه قیمه
    *Afsaneh* این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  9. #376
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21242
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    قیمه خوشمزه
    قیمه های من توی فامیل معروفه
    با اینکه خودم اصلا قیمه دوست ندارم ولی نمیدونم چرا خوشمزه درستش میکنم

    اول که پیاز خرد شده رو کمی تفت میدم تا سبک بشه.گوشت رو اضافه میکنم و کمی تفت میدم و زردچوبه اضافه میکنم تا با گوشت و پیاز تفت بخوره و عطرش بیرون بیاد.بعد آب میریزم و میذارم بپزه.
    لپه رو جدا میپزم. و وقتی گوشت پخت بهش اضافه میکنم.بعد از پخت گوشت نمک و فلفل میزنم بهش.لیمو عمانی هم که توی همین مرحله اضافه میکنم.
    توی قابلمه جدا کمی پیاز داغ که به صورت نگینی خرد کردم آماده میکنم و به اندازه لازم رب میریزم و با پیاز حسابی تفت میدم و دارچین هم میزنم تویش و میریزم توی گوشت و لپه.
    شعله رو ملایم میکنم و میذارم خورش جا بیفته.قبل از اینکه خورش رو بکشم کمی زعفران اضافه میکنم.این زعفران طعم محشری به قیمه میده

    ایندفعه من به جای لیمو عمانی از پودرش استفاده کردم و طعم خوبی به خورشم داد.

    عکسمم خیلی بی سلیقه است میدونم...حوصله خوشگلیزاسیون نداشتم

    Behjat, pooneh 007, ada و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


صفحه 47 از 82 نخستنخست ... 374445464748495057 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما