نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 345 به 352 از 656
صفحه 44 از 82 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  1. #345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    قیمه من که همیشه مجلسی و غلیظه....


    لپه ر از شب قبل خیس میکنم

    پیاز درشت رو رنده میکنم و ابش و میگیرم و حسابی سرخش میکنم زردچوبه هم میریزم بعد گوشت رو میریزم و حسابی سرخ میکنم و در نهایت لپه و حدود 10 دقیقه فقط تف میدم بعد آب جوش (کم فقط در حدی که بپزه و بعد از پخت آب نداشته باشه)میریزم و دو ساعت زمان میدم تا کاملا بپزه و آبش خشک شه و فقط روغن و گوشت و لپه و پیاز داغ بمونه ... حالا رب و نمک و ادویه(فلفل سیاه. زنجفیل . جوز هندی . دارچین .هل و زعفران )رو اضافه و در روغن ها و گوشت و.... به مدت 5 minسرخ میکنم و لیمو امانی هم از قبل سوراخ کردم و در اب داغ گذاشتم تا تلخیش بره +1 ق غ گلاب و 2 لیوان آب میذارم جابیفته

    این مدل قیمه که حسابی سرخ میشه فقط 3 تا 4 ساعت وقت میخواد تازه بدون زود پز

    ظرف هم کمتر کثیف میشه عطرش مثل رستورانه و غلیظ و مجلسیه.......







    سبزی پلو با ماهی
     
    sama18, آهو مشکی پوش, بنیتا.ر و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1843
    پسند کرده
    1764
    قیمه مثل دستور قبلیم البتهخ با روغن خیلی کم

    serepizadeh و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  4. #347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13032
    پسند کرده
    7945
    قمیه

    من چون پیاز داغ داشتم اول گوشت رو حسابی تفت دادم باکمی نمک
    لپه رو که ز قبل خیس داده بودم رو با اب شستم بعد اضافه کردم
    وقتی حبوبات خیس بشن نفخشو ن گرفته میشه وزودترپخته میشن
    پیازداغ روهم اضافه کردم همه رو باهم یه تفت کوچولودادم بعدرب رواضافه کردم یکم هم زدم بعدکه یکم رب هم تفت خورد اب رو اضاه کردم باشعله کم گذاشتم بپزه
    دارچین رو هم وقتی غذا رو میخوایم بخوریم اضافه میکنم چون پودردارچین باعت کدروتیره شدن غذا میشه
    فلفل رو هم اخرای پخت اضافه میکنیم
    من چون شوهر لیمو عمانی دوست نداره نریختم ولی 2 قاشق ابلیمو هم اواسط پخت ا ضافه کردم
    serepizadeh, somayeh-b, مامان غزل و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    قیمه سپیده پز

    قیمه
     
    aram2, محیا خانوم, بهار111 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  6. #349
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    قیمه:گوشتو با پیاز تفت میدم.لپه رو هم میریزم کمی تفت میدم زردچوبه فلفل نمک رب اینا رو هم تفت میدم.آب میریزم روش نیم پز که شد لیمو خیس خورده و دارچین و زعفران و پودر هل میریزم
    مامان غزل, beverly, raheleh_fenel و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  7. #350
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,794
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1153
    پسند شده
    56356
    پسند کرده
    62707

    ویترین مدال ها

    سلام -اینم نذری مامانم اینا امروز-
    اول گوشتا رو بدون پیازوروغن گذاشت یکم با ابی که دارن بپزن

    بعد چنددقیقه هم روغن وادویه وزرد چوبه وفلفل-پیاز هم یکم زودترش گذاشته بود


    بعدم رب گوجه رو تو یه ظرف خالی کردیم وبا یکم اب مخلوط کردیم

    بعدم ریخت رو گوشتای سرخ شده وتفت دیده-با لیمو امانی ولپه ای که قبلا نیم پز شده

    بعدشم وقتی بوی خامی رب گوجه گرفته شدوچند قل خورد اب اضافه کرد با حرارت ملایم تا صبح گذاشت بپزه

    ازونطرف هم سیب زمینیا در حال سرخ شدن که اخرسر اضافه بشن

    اینم پیازا که همون اول


    این آلوها درحال شستن

    اینم نتیجه خوشابورنگ وخوشمزه

    pishimalus, sommy, محیا خانوم و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #351
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20136
    پسند کرده
    12786
    لپه لیمو عمانی رب دارچین زنجبیل فلفل نمک گوشت پیازفراوون
    ...
     
    مامان غزل, beverly, *BEHNAZ* و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  9. #352
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    *سیندرلا*, monaaa, &yeganeh& و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

صفحه 44 از 82 نخستنخست ... 344142434445464754 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما