نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 337 به 344 از 656
صفحه 43 از 82 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  1. #337
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آزاده2013* آواتار ها
    ازاده-
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    شهر باران
    نوشته ها
    818
    میزان امتیاز
    45
    پسند شده
    7410
    پسند کرده
    1993
    قیمه سیب زمینی

    لپه رو شب قبل خیس کردم
    پیاز رو سرخ کردم بهش گوشت اضافه کردم وقتی خوب تفت خورد لپه رو بهش اضافه کردم یه تفت دادم رب اضافه کردم

    آب بهش اضافه کردم گذاشتم تا خوب مواد پخته شه و جا بیفته

    لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ کردم 2یا3 ساعت داخل آب گذاشتم بعد 20 دقیقه آخر که میخواستم قیمه رو خاموش کنم همرا زعفران اضافه کردم
    mahnooshin, Raha27, serepizadeh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تاخیالت بسرم میزنه گریم میگیره آروم آروم دل تنگم داره بی تو می میره

  2. بانک بند ناف
  3. #338
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    پیاز رو سرخ میکنم.گوشت رو بهش اضافه میکنم و یه تفت میدم بعد لپه رو هم اضافه میکنیم و بهش آب اضافه میکنم و میذارم که حسابی بپزه. بعد اینکه گوشت پخت نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنم و روی حرارت کم میذارم تا خورش جا بیفته.


    قیمه
     
    مامان غزل, sama18, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #339
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24427
    پسند کرده
    13954
    قیمه های معروف آهو

    .
     
    مامان غزل, sama18, somayeh-b و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #340
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2644
    پسند کرده
    4007
    قیمه بادمجون: اول پیاز داغ کردم فلفل و زرد چوبه زدم گوشت داخلش تفت دادم بعد لپه ریختم تفت دادم بعد رب ریختم و گذاشتم بپزه وقتی خوب پخت نمک و دارچین وگرد لیمو ریختم و موقع کشیدن داخل ظرف بادمجونهارو ک قبلش سرخ کرده بودم و ریختم


    مامان غزل, sama18, آهو مشکی پوش و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  6. #341
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1843
    پسند کرده
    1764
    گوشت+رب+لپه+زیره+چوب دارچین+پیاز+2لیوان آب

    آهو مشکی پوش, sama18 و hana67 این نوشته را پسندیده.

  7. #342
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۳
    نوشته ها
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0
    وای بچه ها خیلی عالی و اشتها برانگیزهههه....
    واسه اینکه عطر خورشتاتون بیشتر شه من پیشنهاد دارم توو اخرین لحظه قبل از اینکه خورشتو توو ظرف بریزیم و پیش مهمونا بیارید 1بسته عصاره زعفرون الیت و توونصف لیوان اب جوش حل کنید توو قیمه بریزید..مطمعن باشید که عالیتر میشه..

  8. #343
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    serepizadeh آواتار ها
    سپیده هستم
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۵
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    4,133
    نوشته های وبلاگ
    28
    میزان امتیاز
    239
    پسند شده
    6211
    پسند کرده
    7164
    خورشت قیمه .... ناهار دیروز

    پیاز رو سرخ میکنم.گوشت رو بهش اضافه میکنم و یه تفت میدم بعد لپه رو هم اضافه میکنیم و بهش آب اضافه میکنم و میذارم که حسابی بپزه. بعد اینکه گوشت پخت نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنم و روی حرارت کم میذارم تا خورش جا بیفته.

    قیمه
     
    آهو مشکی پوش, sama18, raheleh_fenel و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  9. #344
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24427
    پسند کرده
    13954
    خورشت قیمه: پیاز داغو گوشت لخم زردچوبه و ادویه جات مخصوص یه کوچولو چوب دارچین و رب و اب وقتی گوش پخت من لپه میریزم چون لپه پخته همیشه دارم بعدم لیمو عمانی برای اخرای پختش .

    .
     
    sama18, somayeh-b, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

صفحه 43 از 82 نخستنخست ... 334041424344454653 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما