نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2977Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 313 به 320 از 661
صفحه 40 از 83 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  1. #313
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    742
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه ی من برای 2 تا 3 نفر ..................................................

    پیاز رنده شده متوسط 2 عدد (حسابی سرخ شده)+300 گرم گوشت قیمه و روغن و دارچین و زنجفیل و فلفل سیاهو تخم گشنیز +لپه ی خیس خورده رو بدون نمک و رب حسابی تف میدم و آب میریزم تا بپزه بعد از دوساعت رب سرخ شده با روغن و دارچین و زنجفیل و هل و نمک +2 لیمو امانی خیس خورده+گلاب رو به خورش اضافه میکنم و صبر میکنم تا حسابی جا بیفته



    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  2. بانک بند ناف
  3. #314
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,565
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    397
    پسند شده
    13165
    پسند کرده
    8297

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    گوشتو تفت دادم پیاز داغ اضافه کردم یکم تفت دادم لپه هارواضافه کردم اب داغ ریختم ویکم رب گذاشتم بپزه بعدلیموعمانی وادویه جاتش رو ریختم

    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  4. #315
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    241
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1852
    پسند کرده
    1764

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    گوشت رو با پیاز و حبه سیر و زرچوبه و فلفل خوب تفت دادم بعد حبه سیر هارو در آوردم رب اضافه کردم و تفت دادم آخر هم لپه بعد هم آب.

    >
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  5. #316
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    حسرت الملوک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۰۴
    نوشته ها
    256
    میزان امتیاز
    87
    پسند شده
    3015
    پسند کرده
    8213

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اولين خورش قيمه من

    ای تو پر از وسوسه عشق
    تو شدی تمامی زندگی من ...



  6. #317
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    609
    پسند کرده
    211

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    گوشت روباپیازداغ کمی تقت میدم بعدزردچوبه ورب ونمک بهش اضافه میکنم ومیذارم گوشت نیم پزبشه بعدلپه رو جداگانه کمی تفت میدم وبه گوشت اضافه میکنم وکمی بعدش لیموعمانی ودرآخرپخت هم کمی بهش دارچین وزعفرون اضافه میکنم

    raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  7. #318
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,858
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    695
    پسند شده
    50273
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن






    *لپه رو شستم و تو روغن کمی تفت دادم بعد پختم و آبکش کردم چون اصلا از لعاب لپه تو خورش قیمه خوشم نمیاد .
    *گوشت و پیازداغ و رب روتفت دادم و آب جوشیده اضافه کردم
    * لیموعمانی خیس خورده رو اضافه کردم به همراه لپه پخته و دارچین و هل و گلاب و زرشک و خلال پوست پرتقال
    .............
     
    raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #319
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora55 آواتار ها
    مریم پ
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    تبریز/تهران
    نوشته ها
    346
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1020
    پسند کرده
    804

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه برای ناهار امروز



    خوراک مرغ
     
    السلام علیک یاصاحب الزمان


  9. #320
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    450
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    3995

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادمجون : پیاز داغ کردم زردچوبه و فلفل سیاه زدم گوشت داخل ریختم و تفت دادم بعد لپه ریختم دوباره با گوشت تفت دادم بعدش رب تفت داده شده رو ریختم داخلش و اب ریختم گذاشتم خوب بپزه .بادمجون هاروهم سرخ کردم وقتی گوشتهای داخل خورش پخت نمک و گرد لیمو دارچین اضافه کردم و موقع ای ک خورش داخل ظرف ریختم بادمجونهارو کنارش گذاشتم

    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

صفحه 40 از 83 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما