نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 656
صفحه 4 از 82 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    6746
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اینم یه خوراک شبه قیمه! که ما با نون خوردیم، همه چیش مثل قیمه ست فقط به جای رب من پوره ی گوجه ریختم و 1 ق آرد سیب زمینی! که با سیب زمینی ریز خوردشده خوردیم

    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3307
    پسند کرده
    1346

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن



    همه دستورات پخت قیمه درش رعایت شده.....

    پیازداغ فراوان همراه با گوشت پخته شد (بسیار کم زردچوبه زده شده)
    بعد لپه های یکم تفت خورده اضافه شد
    لیمو و فلفل و بازهم کمی پیاز داغ کم سرخ شده (دوتا لیموی درسته رو سوراخ میکنم و میندازم داخلش+کمی هم گرد لیمو)

    درآخر رب تفت داده شده به همراه زعفران آب کرده و یک قاشق گلاب ب ب

    زردچوبه رنگ غذارو کدر میکنه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  4. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من چون گوشت تكه اي دوست ندارم هميشه قيمه رو با گوشت چرخ كرده قلقلي درست ميكنم خوب ميشه تازه خيلي زودتر هم درست ميشه

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  5. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    395
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    181
    پسند کرده
    616

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه که فکر میکنم دستور خاصی نداره و مثل همیشه پیاز داغ و گوشت رو گذاشتم بپزه و بعد جداگانه لپه ها رو تفت دادم و گذاشتم بپزه ووقتی گوشت پخت لپه و رب سرخ شده رو بهش اضافه کردم و اواسط پخت هم لیمو عمانی به گوشت اضافه کرده بودم . یه ربع مونده بود که زیرشو خاموش کنم زعفران ریختم توی خورشت و با سیب زمینی سرخ کرده خورده شد .

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    بهترین چیزها زمانی رخ میدهد که انتظارش را نداری .

  6. #29
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه لاپلو که البته مال دیشب بود و الان کم قیمه اس:دی ولی خیلی خوشمزه بود ... توی مواد قیمه اش 4 تا فلفل درسته ریختم که غذا 1 تندی خیلی خوبی گرفت ... ادویه ی هاتی کارا برای قیمه رو ریختم که طعمش رو خیلی شبیه قیمه های امام حسین کرده بود:) بجای رب کنسرو گوجه فرنگی رژین ریختم که عالی بود .... ته دیگشم لبو بود که الان فقط 1 کم رنگ قرمز توش دیده میشه:دی

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    مادر شوهر من یه نوع قیمه لا پلو درست میکنه که شبیه قیمه ی آرام جون هست با این تفاوت که به جای گوشت ریزه از گوشت چرخ کرده توش استفاده میشه . اسم این غذا هست قیمه ی فوری . مواد خورش رو هم لای پلو می ذارن و دم می دمیدن
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قيمه عزيييييييزم (اگه ميبينيد قيافه اش زيادي ولو شده است چون وقتي پختم دوربينم پيشم نبود اين گرم شده ي مجددشه)
    اول گوشت رو ميپزم
    لپه رو جدا ميپزم بعد با رب تفت ميدم
    2 تا رو با هم مخلوط ميكنم و ليمو عماني سوراخ كرده و گرد ليمو رو اضافه ميكنم ميذارم تا جا بيفته
    ادويه ها:دارچين و زعفران


    Kiyana.k و باران67 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  9. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۲
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    85
    پسند کرده
    181

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    اینم قیمه من
    مهم نيست قفلها دست كيست مهم اينست كليدها دست خداست .

صفحه 4 از 82 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما