نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 305 به 312 از 656
صفحه 39 از 82 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  1. #305
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۴
    نوشته ها
    471
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    322
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادمجون
    گوشت رو با پیاز تفت میدم + نمک و ادویه بعد لپه و لیمو رو بهش اضافه میکنم و میذارم تا بپزه.
    در آخر هم رب و دارچین اضافه میکنم + بادمجون

    کنون به گوش من دوباره می رسد ، صدای تـــو
    صدای بال برفـــی فرشتگان
    نگاه کن که من به کجا رسیده ام
    به کهکشان ، به بیکران ، به جاودان

  2. #306
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادمجون

    *لپه رو شستم و تو روغن کمی تفت دادم بعد پختم و آبکش کردم چون اصلا از لعاب لپه تو خورش قیمه خوشم نمیاد .
    *گوشت و پیازداغ و رب روتفت دادم و آب جوشیده اضافه کردم
    * لیموعمانی خیس خورده رو اضافه کردم به همراه لپه پخته و دارچین و هل و گلاب و زرشک و خلال پوست پرتقال





    .............
     
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  3. #307
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8183
    پسند کرده
    18896

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه ی فوری
    این خورش کم آبه و خیلی زود میشه سر سفره آوردش
    لپه + گوشت چرخی+2 تا گوجه ی پوره شده+رب گوجه و ادویه های قیمه( من از زردچوبه - دارچین- فلفل سیاه و قرمز- ادویه قیمه و زعفرون هاتی کارا استفاده میکنم)
    فقط بخاطر اینکه بوی گوشت اذیت نکنه جدا سرخ کردم با پیاز بعد آخرین مرحله اضافه کردم که جا بیفته ه
    خیلی سریع خیلی خوشمز ه
    somayeh-b, raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #308
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2645
    پسند کرده
    4007

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز داغ کردم فلفل و زردچوبه زدم گوشت تفت دادم لپه ریختم و رب و اب واضاف کردم وقتی خوب پخت نمک و پودر لیمو ودارچین اضاف کردم وسیب زمینی سرخ شده رو موقع اوردن سر سفره داخلش ریختم.
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  5. #309
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه ی من البته خونه ی مامی:

    1 پیاز گنده رو رنده کردم و سرخ کردم بعد لپه ی خیس خورده و گوشت و ادویه و خوب سرخ کردم +کمی رب و آب و گذاشتم جا بیفته آخرش لیمو امانی+آب لیمو+دارچین و هل و گلاب و زعفران .....




    برای سیب زمینی ها هم سیب زمینی رو با نمک و پاپریکا و پودر سیر سرخ کردم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  6. #310
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aramis66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    130
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1047
    پسند کرده
    1056

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن







    پیاز رو سرخ کردم بعد زردچوبه اضافه کردم...بعد گوشتو تفت دادم بعد لپه رو که از قبل خیس کرده بودم اضافه کردم...بعدم آب ریختم تا گوشتو لپه بپزه....


    توی ماهیتابه ام بادمجونو سرخ کردم....بعد که بادمجونا رو برداشتم تو همون تابه رب سرخ کردمو یه ذره زردچوبه زدم با نمک و فلفل و یه خورده دارچین....بعد رب و بادمجونو به خورشت اضافه کردم...آبلیمو هم زدمو درش رو نیم باز گذاشتمو زیرشو کم کردم تا روغن پس بده...



    لیمو عمانی ام چون همسرم دوس نداره نریختم....یه وختایی که حوصله داشته باشم برای اون خورشتو برمیدارمو برای خودم لیمو میذارم...
    somayeh-b این نوشته را پسندیده.
    من نه می خوام ، نه می تونم تورو از یاد ببرم
    با تو هرلحظه به لحظه خوبم وعاشق ترم
    تو پر و بال منی نازنین حال منی
    باتو حتی می تونم بی بال و پر هم بپرم

  7. #311
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه قارچ دستپخت مامانم البته به سیب زمینی هاش دستبرد زده شده :))

    لپه رو جداگونه میپزیم پیاز داغ میکنیم رب میزنیم لپه رو اضافه میکینم و آب میریزیم وقتی جا افتاد فارچ های تفت داده شده رو اضافه میکنیم و دراخر هم نمک و ابلیمو اضافه میکنیم

    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #312
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
    محل سکونت
    گیلان
    نوشته ها
    121
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    132
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن



    قیمه سیب زمینی

    لپه خیس شده از شب قبل +پیاز را کمی تفت داده تا سبک بشه گوشت رو اضافه کردموقتی سرخ شد لپه رو اضافه کردم وکمی با هم تفت دادم

    رب اضافه کردم وزعفرا و آب گذاشتم آرام چند ساعتی جوشید تا جا بیفته بعد بهش آب لیمو و نمک اضافه کردم
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.
    ما با نفس سلامت ای دوست خوشیم

    ما با گرمیه هر کلامت ای دوست خوشیم

    هر چند افتخار دیدارت نیست ما با دادن جوابت خوشیم

صفحه 39 از 82 نخستنخست ... 293637383940414249 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما