نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 297 به 304 از 656
صفحه 38 از 82 نخستنخست ... 283536373839404148 ... آخرینآخرین
  1. #297
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17050
    پسند کرده
    12101

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه با عطر و بوی عالی!
    گوشت و پیازو تفت میدیم.بعد لپه رو اضافه می کنیم و خوب تفت می دیم تا موقع پخت وا نره!رب و زردچوبه و فلفلرا اضافه می کنیم تا کمی تفت بخوره.آب میریزیم.گوشت که نیم پز شد،کمی دارچین،کمی پودر هل وزعفران اضافه میکنیم.نیم ساعت آخر نمک و لیمو عمانی را میریزیم وبا شعله ملایم میذاریم جا بیفته!راستی لیمو ها رو هم همون اول کار سوراخ می کنیم و در آب سرد میندازیم و وقتی خواستیم توی خورش بندازیمشون حتتتما آبشونو دور میریزیم.چون خورش تلخ میشه.

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. #298
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه برای امشب افطاری
    پیاز داغ کردم گوشت رو سرخ کردم حسابی رب زدم و لپه خیس شده رو اضافه کردم و گذاشتم بپزه خوب بعد لیمو و نمک و آبلیمو اضافه کردم

    این وخورش رو الان مهمونم کشیده به این وضعیت که هیچی توش معلوم نیست منم سرخوش ازش عکس گرفتم
    ظرفام خیلی بزرگ بودن تمام قابلمه توی یه ظرف جا شد خخخخخخخخ
    البته تو دیزی درست کرده بودم

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  3. #299
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهه(مامان النا) آواتار ها
    الهه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۸
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1390
    پسند کرده
    147

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه کدو ....
    مثل قیمه بادمجون درست کردم منتها به جای بادمجان از کدو استفاده کردم
    هر چه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو!!!
    عجب برکتی دارد دوست داشتنت!!!

  4. #300
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cookaholic آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۴
    نوشته ها
    248
    میزان امتیاز
    42
    پسند شده
    1425
    پسند کرده
    662

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز رو به همراه گوشت و لپه تفت دادم بعد بهش زردچوبه و رب اضافه کردم و بعد از اینکه تفت خورد کمی آب ریختم تا بپزه و در آخر لیمو عمانی و نمک رو بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته و با سیب زمینی سرخ کرده تزیینش کردم.

    >
    raheleh_fenel, somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

  5. #301
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادمجون

    *لپه رو شستم و تو روغن کمی تفت دادم بعد پختم و آبکش کردم چون اصلا از لعاب لپه تو خورش قیمه خوشم نمیاد .
    *گوشت و پیازداغ و رب روتفت دادم و آب جوشیده اضافه کردم
    * لیموعمانی خیس خورده رو اضافه کردم به همراه لپه پخته و دارچین و هل و گلاب و زرشک و خلال پوست پرتقال




    .............
     
    raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #302
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1843
    پسند کرده
    1764

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه لذیذم

    گوشت و با پیاز و فلفل و زرچوبه و دارچین خوب تفت دادم بعد 2 ق غ رب اضافه کردم لپه های خیسونده از قبل رو به موادم اضافه کردم یه کوشولو تفت دادم بعدم آب ریختم و گذاشتم جا بیفته نیم ساعت آخر پختم بهش لیمو عمانی و نمک اضافه کردم.

    >
    raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #303
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه دستپخت خواهرم
    پیازداغ میکنیم و گوشت رو اضافه میکنم کمی دارچینو زردچوبه و رب میزنیم و لپه رو اضافه میکنیمو آب میریزیم تا خورش بجوشه و جابیفته دراخر لیمو و نمک اضافه میکنیم بهش
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #304
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20219

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه خوشمزه

    [/IMG]

    پیاز داغ درست میکنم بعد گوشت رو با حرارات کم داخل میریزم و دیگه دست نمیزنم ت گوشت آب نندازه بعد که خوب تفت داده شد به مدت طولانی وسطای تفت خوردن گوشت رب رو ه بهش اضافه میکنم و بعد زردپوبه و ادویه و تو ظرف دیگه ای لپه خیس خورده و ابکش شده رو با مقداری زردچوبه روغن تفتش میدم و در انتها به خورش اضافه میکنم و روش هم اب جوش میریزم و میذارم تا بپزه
    این بار از زود پز استفاده کردم و در اواخر پخت لیمو عمانی خیس خورده رو هم اضافه کردم و اماده شد .

    [/IMG]

    با کته زعفرانی و سالاد شیرازی سرو شد

    [/IMG]

صفحه 38 از 82 نخستنخست ... 283536373839404148 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما