نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 289 به 296 از 656
صفحه 37 از 82 نخستنخست ... 273435363738394047 ... آخرینآخرین
  1. #289
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1843
    پسند کرده
    1764

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز و گوشت رو با فلفل و زرچوبه و دارچین تفت میدم رب رو اضافه میکنم بعد لپه رو که یکم از قبل جوشوندم به مواد اضافه می کنم و آب میریزم و میزارم تا 2 ساعت خوب جا بیافته.

    >
    somayeh-b و raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.

  2. #290
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سیندرلا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,006
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    1558
    پسند کرده
    4642

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورشت قیمه خوشمزه البته تو قابلمه
    اول پیاز را تفت می دم و بهش زردچوبه میزنم یکمم فلفل بعد گوشت را اضافه میکنم و با پیاز تفت میدم بعداز تفت خوردن گوشت رب را اضافه میکنم و کمی آب می ریزم و می گذارم کمی گوشت بپزه
    بعد از اینکه گوشت کمی پخت لپه را شسته و جدا در روغن تفت می دم و به گوشت اضافه میکنم و لیمو عمانی هم که قبلا در آب جوش گذاشتم تا تلخیش بره به مواد اضافه می کنم می گذارم تا کامل جا بیفته در انتها هم نمک و فلفل و دارچین و ترشیشو میزان می کنم

    ...
     
    بگذار ابر سرنوشت هر چه می خواهد ببارد ما چترمان خداست

  3. #291
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۲۷
    نوشته ها
    50
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه سیب زمینی

  4. #292
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18095
    پسند کرده
    17200

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قيمه بادمجون
    گوشت رو با پياز تفت دادم و اذويه و رب زدم و پختم لپه رو هم جدا پختم و اضاف كردم لپه اش زود له ميشه
    بعد هم بادمجون هاي سرخ كرده رو آخراي پخت روي خورش گذاشتم كه له نشه
    raheleh_fenel, somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #293
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nana67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۵
    محل سکونت
    اندیشه.کرج
    نوشته ها
    271
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    2595
    پسند کرده
    1604

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیازو تفت دادم بعد گوشتو با زردچوبه ودارچین وزعفران و رب ولپه باز تفت دادم بعد 2لیوان آب ریختم همین
    ووقتی همچیش پخت آبلیمو ونمک اضافه کردم
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دیگران برای خوابیدن قصه می گویند.
    ما قصه خود می گوییم تا دیگران بیدار شوند.

  6. #294
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    728
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    720
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن






    پیاز خیلی بزرگ رو رنده کردم و کاملا سرخ کردم بعد زرد چوبه و تخم گشنیز و چوب دارچین و فلفل سیاه و خوب توش تف دادم بعد لپه ی خیس خورده و گوشت و اضافه کردم و به مدت طولانی با شعله کم سرخ کردم و بعد رب زدم و سرخ که شد آب ریختم و چند ساعتی رو شعله موند تا جا افتاد اواخر پخت لیمو +نمک +آبلیمو+هل +زعفران

    بسیار خوشمزه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من چقدر خوشبختم

    همه چی آرومه

  7. #295
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah e man آواتار ها
    منصوره
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۳/۱۸
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    375
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    845
    پسند کرده
    272

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا
    قيمه بادمجون
    گوشت رو با پياز تفت دادم و اذويه و رب زدم و پختم لپه رو هم جدا پختم و اضاف كردم لپه اش زود له ميشه
    بعد هم بادمجون هاي سرخ كرده رو آخراي پخت روي خورش گذاشتم كه له نشه
    عزیزم اگه لپه رو با رب یکم تفت بدی دیگه تغییر حالت نمی ده و له نمی شه
    ببخشید دخالت می کنما
    ايرانيم امانگران يمنم
    هركجاهست شيعه انجاست مرز وطنم
    🌺اللهم عجل لوليك الفرج🌺

  8. #296
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن






    *لپه رو شستم و تو روغن کمی تفت دادم بعد پختم و آبکش کردم چون اصلا از لعاب لپه تو خورش قیمه خوشم نمیاد .
    *گوشت و پیازداغ و رب روتفت دادم و آب جوشیده اضافه کردم
    * لیموعمانی خیس خورده رو اضافه کردم به همراه لپه پخته و دارچین و هل و گلاب و زرشک و خلال پوست پرتقال
    .............
     
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 37 از 82 نخستنخست ... 273435363738394047 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما