نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 281 به 288 از 656
صفحه 36 از 82 نخستنخست ... 263334353637383946 ... آخرینآخرین
  1. #281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن


    اینم قیمه من.
    بیاز داغ فراوون.گوشت خورشتی با بیاز تفت دادم .سپس لبه رو اضافه تفت +رب گوجه+تفت+اب ریختم.بعد زردجوبه نمک دارچین فلفل قرمز اضافه کردم.
    raheleh_fenel این نوشته را پسندیده.
    رویای شما تاریخ انقضا ندارد
    نفسی عمیق بکشید
    و دوباره تلاش کنید

  2. بانک بند ناف
  3. #282
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    دلبر آواتار ها
    سمانه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    یزد
    نوشته ها
    417
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    568
    پسند کرده
    372

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    گوشت خورشتی را با 1عدد پیاز درسته و زرد چوبه میپزم وقتی کامل پخت بعد روغن پیاز درست میکنم داخلش رب و لپه را تقت میدم و به ابگوشتم اضافه میکنم بعد لیمو عمانی نمک و فلفل اضافه میکنم 20مین که پخت بهش اخر کار دارچین و کمی هل سایده شده میزنم میشه مثل قیمه های نذری

    مایوس مباش زیرا ممکن است اخرین کلیدی که
    در جیب داری قفل را بگشاید.......

  4. #283
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1843
    پسند کرده
    1764

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    سلام به همه خانم های کدبانو
    گوشت رو با پیاز و دارچین و زرچوبه و فلفل خوب تفت دادم بعد رب اضافه کردم ـخرش هم لپه رو که از شب قبل با زیره خیسونده بودم با یکم آب جوشوندم آبکش کردمو به مواد اضافه کردم آب هم الیوان ریختم.نزدیک پخت هم نمک و آبلیم ریختم.
    >

  5. #284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Shaghayegh89 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    بلوار فردوس
    نوشته ها
    95
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    611
    پسند کرده
    546

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه... اول پیاز و با گوشت تفت میدم بعد لپه رو اضافه می کنم و تفت میدم .... زردچوبه و رب و اضافه می کنم تا با مواد سرخ شه ... بعدش آب و اضافه می کنم و می زارم تا جا بیفته... براش چاشنیش هم مقداری آبلیمو و نمک و هل ...در آخر هم روش دارچین می پاشم...




    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    بهار111 آواتار ها
    بهار
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    2,585
    نوشته های وبلاگ
    18
    میزان امتیاز
    355
    پسند شده
    13033
    پسند کرده
    7965

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیاز داغ +لپه+گوشت+لیمو




    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    459
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2645
    پسند کرده
    4007

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه خوشمزه stew/topic664-272.html#p1748745



    raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  8. #287
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فاطمه زهرایی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    457
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    7399
    پسند کرده
    6515

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    گوشت وپیاز رو سرخ کردم لپه اضافه کردم کمی هم زرد چوبه زدم رب زدم و کمی تفت دادم آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه بعد از 4 ساعت لیمو اضافه کردم و نیم ساعت آخر نمک و ادویه اضافه کردم
    somayeh-b, raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mas mas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۴
    نوشته ها
    315
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    293
    پسند کرده
    955

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه خوشمزه
    گوشتای قلقلی رو تو روغن تفت دادم و بعدش کمی رب و دارچین ریختم و تفت دادم و بعد لپه هایی که 3 ساعت قبل خیس کرده بودمو ریختم و بعدش چند تا آلو قرمز ترش خشک شده ریختم و آخر سر آبجوش. 45 ذقیقه بعد که آلوها نرم شدن در اوردمشون هسته هاشونو جدا کردمو دوباره ریختم تو خورش تا جا بیفته
    somayeh-b, raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.

صفحه 36 از 82 نخستنخست ... 263334353637383946 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما