نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 273 به 280 از 656
صفحه 35 از 82 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  1. #273
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    لوسیمی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    916
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    766
    پسند کرده
    923

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    دقیقا نمیدونم این جاش اینجاست یا نه ؟ اگه اشتباس بفرمایین تغییرش بدم .

    خورش قیمه با کدو مسما .
    یه خورش قیمه البته بدون لیمو درست میکنیم . کدوهای سرخ شده را در 5 دقیقه نهایی بهش اضافه میکنیم . من از پودر لیمو برای ترش کردن خورش استفاده میکنم البته کمی.

    somayeh-b این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #274
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ی یونا آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    بجنورد
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    109
    پسند شده
    2641
    پسند کرده
    4007

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه بادمجون: اول پیاز داغ کردم بعد زردچوبه زدم بعد گوشت و چند دقیقه تفت دادم بعد لپه ریختم و گذاشتم یکم لپه ها سرخ شه بعد رب گوجه فرنگی و تفت دادم و ریختم داخلش و گذاشتم بپزه .وقتی پخت بهش پودر لیمو +نمک+فلفل زدم و گذاشتم جا بیوفته.اخرای اینکه میخاستم برش دارم دارچین زدم و کنارش بادمجون سرخ شده گذاشتم.
    نگران فردایت نباش،خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست.ما اولین بار است که بندگی میکنیم اما او قرن ها و قرن هاست که خدایی میکند.

  4. #275
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    saeedeh64 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    615
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    1140
    پسند کرده
    892

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قيمه با گوشت چرخ كرده

    به دليل در دسترس نبود گوشت قيمه اي و چرب نشدنش اينبار اينجوري درست كردم

    لپه از قبل خيسونده رو گذاشتن بپزه و پيازو با كمي روغن تفت دادم و گوشت رو و رب گوجه رو و بعد ريختم تو لپه كه نيم پز شده بود و ليمو عماني رو ريختم توش يه سيب زميني هم خلال كردم خام ريختم توش همراش پخت ديگه خيلي ميخواستم حرفي توي روغنش نباشه ....ادويه هم نمك و فلفل ريختم وقتي جا افتاد كمي ابليمو و دارچين و زعفران دم كرده رو اضافه كردم و يك دقيقه بعد خاموش كردم.


    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    ***به علاوه خدا بودن یعنی منهای همه ی مشکلات بودن***

  5. #276
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قيمه سيب زميني
    گوشت رو با پياز داغ تفت دادم و بعد زردچوبه و فلفل سياه و زنجبيل زدم و يه كمي هم رب
    بعد آب ريختم گذاشتم بپزه
    دوساعت بعد لپه رو اضافه كردم و وقتي گوشت پخته شد نمك زدم و يه قاشق ادويه قيمه هاتي كارا و يه مقدار پر ليمو و گرد غوره و نصف استكان عرق دارچين
    يه مقدار هم رب اضافه كردم
    بعد هم گذاشتم جا افتاد و سرو كردم با سيب زميني
    somayeh-b و باران67 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #277
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    مروارید خلیج فارس
    نوشته ها
    397
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    469
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    گوشتو با پیاز سرخ شده تفت دادم لپه هم اضافه کردم
    ادویه(زرد چوبه فلفل قرمز لیمو فلفلی هل )رب هم سرخ کردم
    آخر پخت زعفران گلاب اضافه کردم

    somayeh-b این نوشته را پسندیده.

    آری ... تا شقایق هست زندگی باید کرد...

  7. #278
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    pishimalus آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    616
    پسند کرده
    745

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه
    پیازو با گوشت تفت دادم، نمک و فلفل اضافه کردم، لپه ها رو با گوشتو پیاز ی مقدار تفت دادم،
    رب و اضافه کردم. رب که خوب سرخ شد آب اضافه کردمو گذاشتم بپزه

    آش رشته
     
    somayeh-b, raheleh_fenel و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خوشبختی یعنی اینکه

    خداوند آنقدر عزیزت کند که وجودت آرامبخش دیگران باشد.

  8. #279
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    139
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    48
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    [/IMG]]

    دلمان خورش قیمه میخواست . ما هم گوشت خورشتی نداشتیم . با گوشت چرخکرده پزوندیم

    پیاز رو خلالی خرد کردم ریختم تو روغن مایع خوراکی . وقتی طلایی شد چرخکرده رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم + نمک و فلفل قرمز و زرد چوبه + رب گوجه +لپه از چند ساعت قبل خیس خورده و نیم پز شده+ لیمو عمانی و 1 ق غ آبغوره وکمی آب
    من ، امضا بلد ندارم ــــــ انگشت میزنم

  9. #280
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    لپه رو شستم و تو روغن کمی تفت دادم بعد پختم و آبکش کردم چون اصلا از لعاب لپه تو خورش قیمه خوشم نمیاد .
    گوشت و پیازداغ و رب روتفت دادم و آب جوشیده اضافه کردم و لیموعمانی خیس خورده رو اضافه کردم به همراه لپه پخته و دارچین و هل و گلاب و زرشک و خلال پوست پرتقال
    بادمجون حلقه شده رو روی قیمه چیدم




    .............
     
    raheleh_fenel, باران67 و sara chef این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

صفحه 35 از 82 نخستنخست ... 253233343536373845 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما