نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2921Likes

موضوع: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

نمایش نتایج: از 265 به 272 از 656
صفحه 34 از 82 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  1. #265
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    لپه رو شستم و تو روغن کمی تفت دادم بعد پختم و آبکش کردم چون اصلا از لعاب لپه تو خورش قیمه خوشم نمیاد .
    گوشت و پیازداغ و رب روتفت دادم و آب جوشیده اضافه کردم و لیموعمانی خیس خورده رو اضافه کردم به همراه لپه پخته و دارچین و هل و گلاب و زرشک و خلال پوست پرتقال


    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #266
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۰۳
    نوشته ها
    614
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    با دستور قبلیم تو صفحه قبل
    ***خداوند بهترينهاي خود را به آنهايي مي بخشد كه حق انتخاب خود را به او مي سپارند ***

  4. #267
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    خورش قیمه بادمجون مامانم
    مامانم توی خونه اماده کرده بود قیمه رو و قتی رفتیم باغ گذاشت روی چراغ تا جابیفته
    پیاز رو سرخ میکنیم زردچوبه میزنیم گوشت رو اضافه میکنیم لپه نی پز شده رو هم بهش اضافه میکنیم رب میزنیم و آب میریزیم و میگذاریم بچوشه جابیفته
    درآخر هم گوجه و بادمجون اضافه میکنیم بهش




    باران67 این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  5. #268
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    گیتار آواتار ها
    سعیده
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    نوشته ها
    1,967
    میزان امتیاز
    1235
    پسند شده
    20138
    پسند کرده
    12786

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    پیازداغ لپه گوشت لیمو عمانی ادویه رب زردچوبه نمک آب گوشت
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    والعصر ..........

  6. #269
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    179
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    1376

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    من هیچ وقت تو قیمه هام لیمو عمانی نمیریزم.خییلی بد مزه است.تلخ و ترش.اییییییی.در عوضش با زرشک سرخ شده که آخر کار به قیمه اضافه میکنم مزه ترشی بهش میدم.همه مهمونهام هم خوششون میاد.قیمه خور حرفه ای ها هم به به و چه چه میکنن.
    اما چند نکته که از خاله خانم بزرگم در مورد قیمه یاد گرفتم:
    1-ریختن گوجه نگینی و سرخ شده به همراه مقداری پیاز داغ چیبسی به قیمه در اواسط کار
    2-اضافه کردن هل و دارچین وقتی زیر گاز رو خاموش کردیم
    3-اضافه کردن زرشک سرخ شده به قیمه
    این شما و این هم قیمه ما
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اگه میخواین بهشت رو روی زمین تجربه کنید قرآن حفظ کنید.ببینید چقدر گفتم.

  7. #270
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    ستاره
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    نوشته ها
    4,894
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    10422
    پسند کرده
    11789

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    [quote="ririjun"]من هیچ وقت تو قیمه هام لیمو عمانی نمیریزم.خییلی بد مزه است.تلخ و ترش.اییییییی.در عوضش با زرشک سرخ شده که آخر کار به قیمه اضافه میکنم مزه ترشی بهش میدم.همه مهمونهام هم خوششون میاد.قیمه خور حرفه ای ها هم به به و چه چه میکنن.
    اما چند نکته که از خاله خانم بزرگم در مورد قیمه یاد گرفتم:
    1-ریختن گوجه نگینی و سرخ شده به همراه مقداری پیاز داغ چیبسی به قیمه در اواسط کار
    2-اضافه کردن هل و دارچین وقتی زیر گاز رو خاموش کردیم
    3-اضافه کردن زرشک سرخ شده به قیمه
    این شما و این هم قیمه ما

    عزیزم جهت جلوگیری از تلخ شدن خورش با لمیو عمانی
    ابتدا تو یه ظرف جدا لیمو عمانی از چند قسمت سوراخ کنید و با یه مقدار اب بزارید چند تا جوش بزنه بعد ابشو بریزید و لیمو رو به خورش اضافه کنید

  8. #271
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    179
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    301
    پسند کرده
    1376

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    نقل قول نوشته اصلی توسط live
    نقل قول نوشته اصلی توسط ririjun
    من هیچ وقت تو قیمه هام لیمو عمانی نمیریزم.خییلی بد مزه است.تلخ و ترش.اییییییی.در عوضش با زرشک سرخ شده که آخر کار به قیمه اضافه میکنم مزه ترشی بهش میدم.همه مهمونهام هم خوششون میاد.قیمه خور حرفه ای ها هم به به و چه چه میکنن.
    اما چند نکته که از خاله خانم بزرگم در مورد قیمه یاد گرفتم:
    1-ریختن گوجه نگینی و سرخ شده به همراه مقداری پیاز داغ چیبسی به قیمه در اواسط کار
    2-اضافه کردن هل و دارچین وقتی زیر گاز رو خاموش کردیم
    3-اضافه کردن زرشک سرخ شده به قیمه
    این شما و این هم قیمه ما

    عزیزم جهت جلوگیری از تلخ شدن خورش با لمیو عمانی
    ابتدا تو یه ظرف جدا لیمو عمانی از چند قسمت سوراخ کنید و با یه مقدار اب بزارید چند تا جوش بزنه بعد ابشو بریزید و لیمو رو به خورش اضافه کنید
    ممنون گلم همه راهها که شما گفتین میدونم ولی چه کنم که اصلا با لیمو عمانی آبم توی یه جوی نمیره.خیییییییییییییلی بده.ها ها.البته به لیمو دوستان بر نخوره.اما این رو نوشتم که بگم میشه بدون لیموی علیه ما علیه هم قیمه درست کرد و به خاطر لیمو از فیض حضور این غذای خوشمزه بی بهره نموند
    اگه میخواین بهشت رو روی زمین تجربه کنید قرآن حفظ کنید.ببینید چقدر گفتم.

  9. #272
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۲
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    23
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    0

    Re: قیمه از تاریخچه تا انواع و اقسام آن

    قیمه که همیشه با گوشت چرخ کره درست میکنم
    mehraboon220

صفحه 34 از 82 نخستنخست ... 243132333435363744 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما